Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.07.2021 10:24 - Към всичко, което има сезон Декември 2020 г.
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 468 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 12.07.2021 20:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Съобщения от семейство Тайгета (IKAI, AYA, LAKA, NEIOH, AKATU, KABAMUR), Плеядски колектив, Галактическа федерация на светлината

Ще се опитам да изясня част от това, за което говоря, за тези, които може да са непознати за мен.

Когато говорим за сатанизъм, нямам предвид буквално библейско тълкуване. Въпреки това основната концепция добро + зло остава вярна.
Сатана беше псевдоним на определено отрицателно ЕТ, както и други фигури в „митологията“. Луциферианството се отнася до същите тъмни групи.
Други практики като Телема или дори сциентологията са в услуга на същите тъмни сили. Всяка измама срещу човечеството + Един истински Бог.
Тези тъмни сили са изкривили истинското духовно знание, като оригиналните учения на въплъщението на Душата, известно като Исус - Сананда.
Много доброжелателни същества като това са се въплътили тук, за да научат човечеството на Висшите истини на любовта, състраданието + единството на целия живот.
Всички тези разбирания са покварени и злоупотребени от организации, които твърдят, че подкрепят тези учители.
По време на историята на Земята е имало положителни + отрицателни посетители на ЕТ, които или са се правили на богове, или просто са били виждани по този начин.
Cabal, Illuminati, Shadow Gvt използват фалшива светлина, за да прикрият действия, контролирани от нефизически субекти, някои наричат ​​демонични.
Тези паразити са архонти, причина за повечето войни, фалшиви знамена, човешко страдание. Това се случва в продължение на много хиляди години.
Ритуали, война + всички форми на травма са многоизмерни действия, които прехвърлят енергия от човешка жертва към друго същество.
Те обитават много контролни структури в нашето общество. Тези същества са едновременно нефизически + също са въплътени в човешките тела.
Всички ние сме Души, които имат временно физическо преживяване. Тялото е превозно средство. Всички ние сме продължение на Бог-Източник, преживяващ Сътворението.
Много неща, случващи се по света, бяха предвидени отдавна. Това не са крайните времена, а само преход. Апокалипсис означава „да се разкрие“.
Тези, които се интересуват от езотеричните аспекти на това, за което говоря, трябва да изследват сами.
За онези, които са религиозни, изобщо не отстъпвам вашите вярвания. Има просто повече от това, което ни беше позволено да знаем.
Истината остава, че единственото истинско нещо е ЛЮБОВТА. БОГ, колкото и да решите да определите това, е само Любов. Всичко останало е временно + илюзия.
Тази Вселена е по-голяма, отколкото повечето могат да разберат, и тя е ПЪЛНА на живота. Скоро ще се превърнем в галактическа цивилизация + трябва да сме готови.
Разберете ограниченията на човешките сетива. И че не всички неща съществуват на тънкия слой, който познаваме като 3D. Животът е навсякъде.
Много от тези Същества са тук сега и се случват много дейности, които хората не могат да видят - на много равнища на съществуване.
Отвореният контакт с положителни раси не е далеч. Вече не заради проблеми със свободната воля и много манипулации от негативните групи.
Всички сме една човешка раса и трябва да видим истинския враг тези, които се опитват да ни разделят. Трябва да се обединим, за да бъдем свободни.
Трябва да ИЗБЕРЕМ бъдещето, което искаме. Ние създаваме нашата реалност с всяка мисъл и всяко действие. Точно сега ние избираме. Какво ще бъде?


Всичко, което споделям, е възможно поради постоянния контакт на майка ми с нашите Плеядски водачи. Нашето семейство Тайгета (IKAI) представлява Плеяди към земните бели шапки и сега помага за подготовката на Земята за 5D. Плановете ни за душа бяха да се събудим за това, за да помогнем да се подготвим за отворения контакт след смяната.

Кабамурски плеядиански колектив

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""  

Възлюбени приятели!

Ние говорим думи на мир и единство непрекъснато, но осъзнавате ли, че скоро бихме могли да бъдем прекъснати от комуникацията в този форум за говорене на истина? Всъщност ние почитаме планетата и свободната воля като въплътена душа, пристигаща да изследва живота по много начини!


Но възлюбени, мога ли да говоря прекрасните думи. Ако можете да се движите, чуйте предупреждението ми, заключете оръжията и бъдете готови да останете с POTUS на 6-ти, докато всички могат да крещят в унисон. „ДАЙТЕ МИ СВОБОДА ИЛИ  СМЪРТ!“

Има групи, присъединяващи се към каравана. Има оферти за финансиране на вашия път! Събудете се, ХОРА! Вие сте близо до загубата на свободата си! Няма да имате нищо друго, освен диктатори и клонинги, които изтриват пода с вашите ценности!


В свещените книги, които мнозина следват, е написано: „За всичко има сезон и време за всяка цел под небето: време да се роди и време да умре; Време за засаждане и време за откъсване на това, което е засадено; Време за убиване и Време за излекуване,

Време за разрушаване и време за изграждане; Време за плач и Време за смях, Време за траур и Време за танци; Време за изхвърляне на камъни и Време за събиране на камъни заедно; Време за прегръдка и Време за въздържане от прегръщане;


Време за получаване и Време за губене, Време за пазене и Време за изхвърляне, Време за разкъсване и Време за шиене;

ВРЕМЕ ДА СЕ МЪЛЧИ И ВРЕМЕ ДА ГОВОРИМ; Време за любов и време за омраза, ВРЕМЕ НА ВОЙНА И ВРЕМЕ НА МИР.



 ИСКАМЕ МИР Мирът, за който копнеете, не е БЕЗПЛАТЕН! ТОВА Е МОМЕНТЪТ! СЕГА Е И НИКОГА!

Разбирате ли, че ако достатъчно от колектива се обединят като ЕДНО, за една велика цел, великото пробуждане може лесно да бъде, докато се премествате!

Изчакайте POTUS и всичко ще се промени!

Ще те оставя с думите на Руми. Той е нашият възлюбен брат Плеядиан! „Танцувайте, когато сте разбити. Танцувайте, ако сте скъсали превръзката. Танц в средата на битката. Танцувай в кръвта си. Танцувайте, когато сте напълно свободни. "

 

ДА ГО НАПРАВИМ!

Плеядианците ще бъдат на земята! Не напускайте, докато POTUS не може да остане!

ТАНЦЕТЕ В КРЪВТА СИ! Няма да говоря отново по този начин. Защото ако не ме чуете сега, никога няма да го чуете.

Наистина те обичам!
Бъдете смели и силни!
Приятели на високи места! +++
Наистина, това може да се направи!

 

АКАТУ




Заемете мястото си на 6 януари! 2020   Вие сте лек воин и патриот!  

Мои бележки: Това е за онези ,които все още не са достигнали или са пропуснали да направят окончателно своят избор. Искам да ви уверя ,че към момента на Събитието  ,както интерента ,така и други средства за информация могат да преустановят работа за неопределено време.
  И духовната светлина ще грее в сърцата на всички които още СЕГА са си запалили светлина в сърцето . Страхът и паниката ще е в неподготвените и невярващите...Впрочем за тях ,последните е това послание със задна дата .





Тагове:   напомняне,   послание,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 671684
Постинги: 1515
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930