Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.07.2021 08:48 - МНОГО ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ЗА ВСИЧКИ ЗЕМЛЯНИ !
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 895 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 13.07.2021 13:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 10 юли 2021

Висшият съвет на Плеядите

С огромно удоволствие можем да ви споделим, че сега най-накрая е моментът да дойдете с разкритията, които толкова много чакаха.

  С тези трудни, но абсолютно необходими решения да излязат с разкрития, които ще шокират по-голямата част от населението и ще накарат тези, които все още спят дълбоко да се събудят от илюзията и да видят истинската реалност.
 
 След много работа и много обсъждане стигнахме до заключението, че вече не е възможно да се чака.
  Дори светлинните работници ще бъдат шокирани от тази бруталност и тотална липса на съпричастност и състрадание към населението.
     Тези разкрития ще бъдат публикувани в медиите през следващите дни и това е най-голямото и сериозно послание, което даваме на населението на първо място, но ще последват още.

  Това ще доведе до големи трудности и мнозина не знаят как да се отнасят към вярата си, когато става въпрос за правителството, което са избрали за себе си и за доброто на страната. Да се изненадате толкова напълно от тези лъжи и манипулативното може да бъде твърде много за мнозина и светлинните работници имат голяма задача пред себе си да се опитат да успокоят много хора, обяснявайки какво се случва на Земята и във Вселената.
 
  По-голямата част от населението няма представа какво се случва със Земята и не е разбрала или не е искала да разбере какво означава това затваряне за цялата Вселена.
Тези хора няма да следват възнесението, защото трябва да продължат в по-ниската вибрация, докато не се развият и са готови за възнесението. Има и такива, които не искат да повярват в тази смяна за Земята и все още искат да живеят в зоната си на комфорт. Изборът е техен и никой не може да го постави под съмнение, защото душата им е решила, че има нужда от повече време, за да се развие духовно за възнесение към по-висока вибрация. 

  В следващите няколко дни на Земята ще бъдат изпратени изключително силни енергии и питаме хората, които са наясно и будни за случващото се, наистина се опитват да погълнат тези енергии, дори ако са много силни и могат да се чувстват като натиснати до земята.
   Важно е да се опитаме да оцелеем и да не се отказваме заради усилията да живеем в тези енергии. Нашият Бог иска да бъдете убедени в концентрирането върху оцеляването и присъединяването към възнесението.
   Това е критично време за това къде стоим в духовността и вибрациите си и мнозина са много уморени след много работа за Вселената, но и за хората.

    Начинът, по който сме се отнасяли към колегите си човешки същества, показва каква вибрация е човек духовно.

Ще бъде смутно време и преди сме говорили за това, но този път ще бъде много по-сериозно.
Може да бъде тежка криза под формата:
     на недостиг на храна
     или липса на пари поради
     затваряне на хранителни магазини и дори на банки.

Бъдете готови хора, скоро може да има вълна от разкрития, които не дават мир, но изискват вниманието ви към това, с което трябва да се справите известно време. И все пак бъдете сигурни, че този път е предопределен и с всички тези съобщения и предупреждения, излезли в медиите и други канали, не трябва да е нещо ново за повечето хора.
   Земята е в преминаване към по-високо измерение и това означава, че много хора ще последват в това възнесение до петото измерение и новата ера в новия свят.
   Хората, които не се присъединят към това възнесение, защото не могат или не искат, ще останат в по-ниската вибрация, без да забележат нищо. Тя е за тяхното продължаващо развитие в духовността, любовта и състраданието.

  Опитвайки се да поддържате висока вибрация означава само да бъдете себе си и да мислите любящо и позитивно.

Обичаме ви всички толкова много и по този начин искаме да ви дадем толкова насърчение и сила, колкото могат да бъдат придобити.

Висшият съвет на Плеядите
Много благодаря. В любяща служба. Аз съм
Преводач от шведски на английски: Per Staffan
Източник: www.sananda.website
чрез Inger Norwegians

   ЗАПОЧВА СЕ !  СТЕГНЕТЕ КОЛАНИТЕ !  ОБИЧАМ ВИ И СЪМ С ВАС !








Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 675463
Постинги: 1519
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930