Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.07.2021 21:29 - СЪОБЩЕНИЕ ОТ АШТАР ШЕРАН И АНГЕЛСКО КРАЛСТВО НА ИНТЕРКОНЕКСИЯТА.
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 631 Коментари: 0 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ОТ ПЛОЧЕНИТЕ НАВЕ,
НА ВСИЧКИ ЧОВЕШКИ АНГЕЛИ.
Противникът трябва да се чувства добре при изчезването си, нека се насладим на този последен резултат, Времената са перфектни.
Добре дошли галактически братя от планетата Земя.
Днес общуваме директно с всички вас, тези от вас, които имат достатъчно съзнание, за да разберат тези думи на събиране чрез съзнателен контакт в този НОВ ДЕН, който се отваря пред всички вас.
Свързваме се тук и сега, за да ви помолим за благоразумие, търпение и най-вече сътрудничество.
В тези специални моменти за вашата планета, Слънчевата система и цялата галактика, ние прелитаме над вашите пространства, за да следим, контролираме и осигуряваме великия план, определен от отговорните за този ъгъл на Вселената, който наричате млечен път.
Ние, Галактическата конфедерация, вече сме готови да си сътрудничим за предстоящите събития, които ще настъпят и които ще живеете на вашата планета.
Цял голям флот от сребърни междузвездни кораби на фронта на Командир Астар, са заели позиции, така че никой субект или групи от субекти не може да навреди или наруши изпълнението на плана и демонстрацията на златния век, който на вашата планета трябва и се нагласява.
Ще бъдат спазени сроковете, предвидени във вашата пространство-времева линия.
Всички, които отговарят за най-мощните правителства в света, са информирани, съветвани и инструктирани какви условия и промени да направят в този космически цикъл, който е стигнал до своя край.
Да им дадем вот на доверие, да се надяваме каквото и да правят с всичко, което им е показано.
След като изтече крайният срок, появата на нашата армия от светлина ще бъде неудържима, технологията ни в служба на светлината и божествения план ще бъде безмилостна за всички онези, които искат да възпрепятстват процеса на възнесение на тази планета.
Няма да има борба, няма потисничество, няма нашествие. Просто ще се покажем, за да гарантираме, че процесът на новата Земя идва без политически, икономически, религиозни или расистки пречки.
Появата на сребърните ни кораби, заедно с други събития, които едновременно ще се проведат, ще гарантират установяването на нова парадигма на цялата планета.
По това време Голямото пробуждане на човечеството ще предизвика голямо освобождаване на светлината, което ще унищожи цялата плътност, която сте натрупали в астрала на тази планета, освобождавайки я, освобождавайки планетата Земя от цялата тази плътна енергия и ще я трансмутира в Светлина . n
Всички страдания, болести и егрегор на агресивност и егоизъм ще бъдат изкоренени в този акт на мултитудийно Възнесение.
Това е невъобразимо за вашите умове, този момент, който ви описваме, невъобразим за по-голямата част от това човечество, което остава потопено в неосъщественото предшествие на вашата планета и вашите братя.
Това съобщение е насочено към всички светлинни работници, които си сътрудничат във всички точки на планетата в мълчание, честност и солидарност.
Бъдете готови, когато услугите ви се изискват, защото от тази честота, която свързваме с вас, вие се познавате един по един, ние сме ви разположили всеки един от вас, на тези, които осъзнават нашето присъствие и на тези, които Недей. Нашият флот от кораби притежава изтънчена технология и неразбираемо за вас.
Така че можете минимално да разберете, всички вие сте в файлова система, в която се намират всичките ви постижения, настоящата ви точка на съзнание и степента ви на ангажираност към процеса на планетарно възнесение.
В тази файлова система ви следят да актуализирате целия си напредък, като по този начин осъзнавате - почти постоянно способността си да действате и степен на сътрудничество в този процес.
Това ни позволява да уважим свободната воля, на която се радвате. Да бъдем ние по всяко време осъзнавайки какъв вид сътрудничество и подкрепа можем да разчитаме на всеки от вас.
Много е важно да не се провалите сега, защото всяка стъпка, която правите за себе си, ни позволява тази, на която можем да разчитаме на вас, с по-голяма или по-малка интензивност в тези времена, които идват.
Трябва да знаете, че всичко, което ви пречи от вашата еволюция, всичко, което сега ви се представя като пречки, е част от съпротивата, която се случва от сектор на човечеството.
Тази партия не приема новите условия, които следва на тази планета и се опитва да предотврати изпълнението на този план. Това е против възстановяването на великия план и пълното инсталиране на светлината на тази планета.
Ето защо се опитват да създадат страх, насилие, отчаяние, обезкуражаване и невежество. Не им давайте сили, това е последният патрон, който горят с голямо отчаяние. Фокусирайте се върху себе си, обединете се с други светлинни работници, работете в тишина и най-вече Discernid!!!!!
Разстройството в тези крайни времена е много важно, защото не всичко, което се прави и казва в името на светлината, е за светлината, фокусирайте усилията си, съвестта си и службата си за установяването на светлина на тази планета. Не се опитвайте да ги размажете, ще загубите време и усилия.
Не си губете времето, за да тръгнете срещу нещо, което скоро ще престане да съществува, не го подхранвайте дори с мисъл.
Моментът е ключов сега, фокусирайте се върху светлината, работете от светлината и я излъчвайте в цялата ѝ интензивност.
Оставете на нас нечестивите, подбудителите, трикстерите, тези, които вече са избрали и са наша отговорност, а не ваша.
Винаги, когато им дадете сила с умовете си или чрез емоциите си, влизате в милостта им за акт на свободна воля и ние не можем да влезем. Там губите сила, ефективност и време, отслабвате нашата армия от светлина на Земята, като по този начин забавяте крайната победа. Не попадайте в този фин капан, защото ако паднете няма да можем да се намесим.
Останете на линия, защото единственият начин костюмите и самозванците да паднат, е да знаете как да ги забележите, а единственият начин да ги засечете, е като ги поставите пред себе си, за да усетите как вибрират.
Не гледай кой си, нито какъв си, нито дори какво правиш. Усетете вибрациите си, вдъхнете енергията си, почувствайте светлината си, хранете се с нея и ако не намерите нищо, просто се отдалечете, ние ви защитаваме, ако настоявате да се борите и да ги размазвате, трябва да се пенсионираме и да ви оставим настрана милост.
Искаме да разберете, че светлината е светлина. И в пълното разбиране на светлината, тя върви срещу нищо и никого. То просто се изразява, ES!
Светли работници, бъдете много наясно с тези думи, обединете се и жаждата, достатъчно е, оставете борбата за другите. Нека ви пазим по всяко време, не правим нищо, за да ви предпазим от нашата защита, защото това е загуба на сила във вашите енергийни полета, загуба на сила на вашата мисия като светлинни работници и загуба на сила от великата армия на работници на светлината във всяко кътче на тази планета.
Галактическата конфедерация изцяло е тук и сега, за да ви подкрепи, ето защо ние даваме това съобщение за обединение, за да можете да контролирате ума си и емоциите си.
Аз, командир Астар Шеран, отговорен началник на Галактическата конфедерация и командващите сребърни космически кораби, питам тук и сега сътрудничеството на всички същества на планетата, които са на честотата да разберат това общуване, насочено без изключение за всички души, будни и осъзнати за планетата където и да са те и от всички души, които в хода на освобождението на планетата към светлината могат да се пробудят.
Служейки им същото като разбиране за процеса и моделиране на ролевите модели в тези моменти на откритост и освобождаване.
По важността, размахът на крилата и последствията от това послание, го карат да достигне до най-големия брой същества на планетата, които могат да го разберат, разберат и прилагат.
Не се страхувайте, че ще попадне в невежи ръце, защото няма да бъде разбрано или повярвано. Не се страхувайте да не попаднете в манипулативни и непоправими ръце, защото ако следват тези посоки няма какво да правят, просто клаудикат.
Приемете това послание като ръководство, което да следвате, като голямо прокламиране и поздравления.
Приемете това послание като това, което е, инструкцията на светлината, любовта и силата на тази планета. Без размишления, без отстъпки, без съпротива, без борби, без манипулации.
Това е ИНСТАВРАЦИЯ НА СВЕТЛИНАТА С ПРОЦЕС НА СЪЩЕСТВУВАНЕ.
Инструктиран от съзнателна човечност и подкрепен от Галактическата конфедерация на светлината, командващ Астар Шеран.
От освободителните сребърни кораби, насърчавам всички вас, които вибрирате с това освобождаване, работите го и най-вече го разширявате, докато не попадне в ръцете на последния работник на светлината.
Обичан си до голяма степен.
От Нов Йерусалим,
Главен главнокомандващ Ащар Шеран.
Галактическа конфедерация на свободните светове.
От стената на Лита Пау 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 658349
Постинги: 1497
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031