Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.07.2021 21:01 - ЧОВЕК или ПОЛУчовек(биоробот) ?
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 147 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 17.07.2021 21:59


   Един от най-големите капани на трансхуманизма. Отказване от биологичното ДНК в полза на изкуствена програма, която ви обещава безсмъртие и възнесение над Законите на природата (Фалшивата матрица на възнесението). Това, което много визионери или учени все още не знаят, е, че въвеждането на електрониката в ДНК, може да попречи на разпространението на надлъжни вълни, разпределени по хармоничен и фрактален начин (фазите на плазмената проекция спрягат ДНК имплозията), буквално създава проекция електромагнитна, звездна навигация, Ясен сън, спомняйки си след смъртта и плодородието! Сърцето, в състоянията на възвишение и любов, произвежда такова поле (MerKaBa), което ние, тук на село, наричаме аура.

  Казано по-просто, ДНК е прикачен файл за емисии, който непрекъснато предава и улавя сигнали от всички честотни спектри. Ако не знаете какво правите, можете да задръстите тези сигнали и общо взето да загубите връзка с Женския океан. Това е капанът на Луцифер! Енергията не може да бъде просто Ян, без своя Ин контрагент, Божествената женска. Ние сме Ин-Ян същества, а майсторът е да поддържа тези две енергии в баланс и хармония. Без тези две полярности не можете да изследвате висшите аспекти на Сътворението, поради простата причина се забивате в съзнанието на 4 D / двойствеността. За да преминеш в 5 D ти трябва Унитарното съзнание (комунизмът е само имитация! ), която се развива, единствено и само, чрез съпричастност!

   Свръхразвитието на менталния (ярък студ неземен) в ущърб на душата (топлото светло неземно, или Христовия корпус) блокира това, което наричаме съпричастност, тоест способността да усещаш това, което усеща друго същество! Това ни прави ХОРА и това, което отваря истинските ни духовни възможности или сидхис!
   
   Ето защо има толкова много ET програми, които искат да имитират човешки генетичен. Те искат да уловят тази ′′ душа ′′ чрез генетично и ′′ хакване ′′ човешко ДНК, използвайки сатанински ритуали и по-нови трансхуманистични програми. Ако си мислите, че се борите срещу бездушни същества, значи е така! Те са същества, загубили душите и генетичните си способности да обичат, да съчувстват и да създават!

    Защо да създавате полуизкуствено превозно средство, когато можете да пътувате директно през съзнанието? Никога не можеш да бъдеш над универсалните закони, без да станеш Творец, но това означава преди всичко да обичаш напълно!

   Източник:  https://www.facebook.com/andreisoringrama






Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 658445
Постинги: 1499
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031