Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.07.2021 08:32 - НИЕ ХОРАТА НЯМА ДА БЪДЕМ ПОВЕЧЕ СТОКА...МНОГО СКОРО
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1338 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 17.07.2021 09:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Ако ви кажа, че могат да си ′′ играят ′′ с времето и че вече са го правили няколко пъти с технологии, получени от определени извънземни (виж Мандела ефект).
Ако ви кажа, че съм в контакт със субекти от други измерения и с определени духовно разпадни, но много технологично развити извънземни, че търгуват с негативни субекти и извънземни, използвайки хората като валута.
Ако ви кажа, че има много групи положителни и отрицателни субекти, които са живели на земята много преди нас (милиони години).
Мисля, че ако ти кажа всичко това, това ще ти съсипе малко деня и определено ще ме вземеш за луд.
Може би трябва да ви разкажа за хилядите или по-скоро милиони хора, които се събуждат за тези истини.
Защото да, случва се нещо необикновено, планетата Земя е във възход, което означава, че ще премине на по-високо ниво на съзнание.
И да, земята като другите планети и вселената имат съзнание. Което означава, че ние хората ще успеем да се възкачим. А това означава, че е време да се събудим, духовно, но и да осъзнаем реалностите на този свят. Това издигане включва поток на енергия, божествена светлина от източника на създателя, който расте на вълни, което води до многобройни леки състояния като умора, хиперсомния или безсъние, обновена енергия или загуба на енергия, странни сънища и др..., понякога се уморявате и друг път пълни с енергия, като същевременно активира ′′ остатъчното ′′ ДНК, което представлява 98 % и е било блокирано чрез генно инженерство много десетки хиляди, дори преди стотици хиляди години, в генетични проекти координати на множество извънземни раси.
Поради това ′′ елитите ′′ на този свят са направили всичко, за да ни държат в деволюция. Защото след като се събудят, хората осъзнават системата около себе си и когато голяма част от хората осъзнаят тази манипулация и тази система, те сами ще се сринат.
И точно това се случва!
Но системата е така, че хората са твърде заети да печелят храната си и безполезните неща, да оцеляват и нямат време да изучават всичко! И понякога тези, които започват да се събуждат, са толкова уплашени от това, което откриват, че предпочитат да са в отрицание, предпочитат да са в малкия си психически и физически затвор (апартаменти, натъпкани до купчината в жилищните блокове), психически затвори с кои са общи и ги предпочитам, от страх от промяна.
Поради това хората са били поробени и манипулирани и не могат да повишат съзнанието си и сами да се освободят от паразитни негативни субекти (енергийни вампири).
Но много скоро ще има събитие. Събитие, което никой не може да пренебрегне на тази планета, което ще повиши съзнанието на всички хора (свързано с мощно слънчево ′′ светкавица значителна слънчева експлозия, която ще повлияе на електромагнетизма на цялата планета и ще отключи съзнателната еволюция на човечеството, унищожавайки при същото време вредното влияние на IA образуванието (Изкуствен интелект), което контролира чрез паднали извънземни няколко човешки цивилизации в нашата галактика и други...
Хората не само ще помнят кои са всъщност, но и ще се научат да използват много ′′ подаръци които имат в битието си, в потенциално състояние.
Ще бъде огромен (положителен) шок за човечеството!
Защото тайно една или повече много мощни положителни групи, наречени ′′ съюз ", ′′ съпротивително движение ′′ работи на земята и космоса, за да ни отърве от кабала и групата ′′ химера ", която е горе в тази пирамида и специално ни подкрепя, така че ние можем да се освободим от влиянието на ИА.
Но няма да прочетете всичко това в сутрешните вестници! SURSA:Marco Санторели Адриан






Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 675354
Постинги: 1519
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930