Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.07.2021 12:54 - ЕНЕРГИЯ И КОНТРОЛ...В МАТРИЦАТА
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 131 Коментари: 0 Гласове:
1



 Енергия и контрол...
′′ Искахте да знаете коя е Матрицата?", пита Морфей Нео, преди да я закара до отговора, който нетърпеливо иска да си даде. ′′ Това е компютърно генериран свят на сънищата... Изкуствен интелект: уникално съзнание, което генерира цяла раса от машини..."
И продължава да му казва: ′′ Не знаем кой понесе първия удар, дали те или ние... но знаем, че унищожихме небето... По това време те използваха слънчева енергия и им се мислеше, че могат Не оцелявам без захранване, изобилно като слънцето. През цялата история човек е разчитал на машините, за да оцелее. На съдбата явно не ѝ липсва чувство за ирония."
Морфей продължава своята история, но следното описание не имитира сарказъм: "... човешкото тяло генерира повече биоелектричност от 120-волтова батерия и над 25.000 BTU (био термо единици) телесна топлина. Това, съчетано с форма на синтез, даде на машините цялото електричество, от което се нуждаят, за да оцелеят. Има полета, Нео, безкрайни полета, в които хората вече не се раждат. Ние сме големи. Дълго време отказвах да повярвам, докато не видях нивите с очите си. Видях как втечняват трупове, за да хранят венозно живите... И стоейки там, изправяйки се пред тази страшна прецизност, осъзнах колко очевидна е истината."
Матрицата, казва Морфей, е онзи свят на сънищата, който е създаден да ни държи под контрол и който има за цел да превърне човешкото същество в енергия. Всичко е в това да ′′ превърнеш човек в това...", настоява той, като доближи погледа на Нео към купчина.......
Необходими са големи количества енергия за нещата, които създаваме, за да работят, необходими са големи количества енергия, за да може живот да съществува, необходими са големи количества сила, за да се движи Вселената, необходими са големи количества енергия за електронната обиколка на атома.
както е по-горе, така казват; но наистина какви сме и на какво служим, е въпросът.
От незапомнени времена човек се опитва да знае целта си.
Един път ученикът пита учителя:
учителко каква е целта на живота?
- какъв въпрос - казва учителят-каква е целта на живота казваш?...... какво виждаш? - отговаря майсторът -
Учителю, виждам полето, цветята, водата, въздуха, земята. Виждам всичко. Какво общо има това с целта на живота?
- Всичко, отговаря учителят.
- Как така господарю?
- Виждаш ли въздуха?
- Не, не е.
- Значи не виждаш всичко. Какво движи въздуха? - енергия-и по същия начин всичко се движи с енергия и има неща, които не виждаш, но те са там, чакат, крещят, мълчат, спират във времето. Целта на живота е само движение, вечността му чрез енергийни процеси. е това, което някои наричат еволюция.
Спиране малко от връзката, която съществува между няколко неща, които виждаме, че наистина всичко се храни с нещо. батерии или горивни машини, слънчеви растения и земя, човек колкото можеш да погълнеш, водни водорасли. Това е, което виждаме, но какво не виждаме?
научно е открито, че човешкото тяло е повече от месо и живи тъкани, това е повече от просто ум, то е повече от само кости; съдържа това, енергийно поле, наречено аура според някои. Има и електричество, което кара всяка част от тялото да работи през нервната система.
Тъй като има генератори на електроенергия, трябва да има и енергийни треньори, не?, което ме води до тази друга част. отдавна в храмовете, които са били построени, са били оформени като купол, но също така, близо винаги има обелиск и ще се чудят каква връзка има това? на което отговарям на енергията от съхранение.
За кой? това е ключовият въпрос, който или който иска нашата енергия, е обект, защото имаме способността да генерираме огромни количества енергия, която храни нещо, тъй като е добре известно, че ′′ енергията не се унищожава или създава, трансформира "; сега какво трансформира ли се в? за нашия случай е храната на нещо, което наричаме демиург.
може да ни мислите за луди, но никога не се чудете защо правителствата, бизнеса, църквите, световните спортове ни обединяват само в общи каузи, които пораждат тревожност, отчаяние и изключителна радост и това е начинът, по който ги използват за целите си, те знаят по този начин всички наши енергия се източва и се дава на нещо, което не познаваме. Кравата е също толкова щастлива през целия си живот и 10 минути преди да премине през кланицата.
Сега, когато световният футболен свят свършва, виждам хора на страната на голям обелиск, предаващи се на ниските страсти, давайки енергията си на нещо, което няма смисъл, нещо, което може да бъде заменено с усмивката на сина. Междувременно в друга част на света хората са пълни с пенсиониране, защото селекцията им е спечелила и ги виждат преливащото желание да пият бира, да вземат наркотици, да получат непроверен секс е част от другия сценарий.
но въпросът ми е дали това наистина храни нещо по този начин? или какво липсва елемент? отговорът е конфликт, при който факторът на смъртта е въведен, за да завърши процеса.
точно сега, докато четете това в палестина децата умират, крима убиват цивилни, хората умират в Сирия. Всичко това не е нищо друго освен страхотен ритуал за хранене на това, което наричаме демиург.
Вярвайте в каквото искате, но ви казвам, че докато осъзнаваме всяко едно от действията, макар и малки, които изглежда добавят към обща кауза МИР!, е нужно повече от здрав разум, за да видим, че сме част от велика световна сатанинска маса оркестрирана, за да ни държи подложени на състояние на естествена анархия, когато трябва да сме в причастие с природата или кой от вас не се радва повече да се разходи на село, отколкото в града? Или колко пъти не се чувствате толкова уморени, че имате нужда от природа, мир и любов на семейството си?
Оставям това съобщение: не продължавайте да подхранвате страстите, които ви дава егото, защото това е начинът, по който те използват за вашия контрол, моя и на всички. вървим, че новият свят може да бъде създаден и не е с желания за мир и любов; той е с действия на воля към всичко и всички. С цялото си сърце.
прегръдка.




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 674619
Постинги: 1519
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930