Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.07.2021 09:36 - ПЪРВИЯТ КОНТАКТ Е НЕМИНЕНТЕН Чрез James Doran
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 251 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 20.07.2021 09:37


       Първият контакт е предстоящ

Най-голямото прикритие в човешката история...

  Нашият флот от масивни кораби на галактическата федерация, които събират милиарди човешки същества и стотици извънземни хуманоидни същества като Плеядианци, Арктуриани, Андромедани, Лирани, Драконовци и много други.
Галактическата федерация на светлината е основана преди повече от 4.5 милиона години, за да предотврати междуизмерните тъмни сили да доминират и експлоатират тази галактика. В момента има малко над 200,000 звездни нации, конфедерации или синдикати.

  Приблизително 40 % са хуманоиди, а останалите са разнообразни форми на разумни същества. Повечето членове на Галактическата федерация са напълно осъзнати същества.

    Отдавна свещените Изумрудени заповеди на духовните йерархии на тази галактика изковаха Велик духовен съвет на Светлината. В това свещено създание са дошли великите Същества на Светлината, които са създали свещени колонии в звездните групи, които познавате като съзвездия Лира, Рак и Близнаци. Тези грандиозни същества в крайна сметка формират Лига на светлината, чието настояще потомство е Галактическата федерация на светлината.

     федерация е наблюдавана и от Голямата синя ложа на Творението, чиято чудна светлина се излъчва в цялата тази Галактика от основен звезден портал, разположен в звездната система на Сириус.

  Звездата на Сириус е горд член на Галактическата федерация.
Галактическата федерация на светлината е съставена от много хуманитарни науки от много светове, отдадени на каузата да помогнат на Земята да се възнесе. В рамките на Федерацията е Ащарското командване, дивизия, чиито членове имат единствената мисия да помагат в процеса на възнесение. Те изпращат духовни водачи, които говорят чрез няколко души на този свят, които имат специална мисия тук на Земята.
Тези хора с мисия са редовни човеци, които са се родили точно като всички останали; тяхното духовно потекло обаче не е родом за този свят. Тези хора са светлинни и звездни семена, чиито духове произхождат от различни светове във Федерацията, като Лира, Сириус, Плеядите, Галактиката Андромеда и безброй други.

   Има и деца, които се раждат днес, чиито сегашни тела вече са по-силно развити от повечето възрастни хора, а те са известни като ′′ индигови ′′ и ′′ кристални ′′ деца. И последно, някои души са ′′ разходка ", където първоначалната душа, родена от тяло, продължава напред, а светлинното същество влиза в тялото, оставено след себе си. 

   Винаги ни наблюдават и защитават Земния алианс и нашите неземни колеги.
Земята е една от най-свещените и търсени планети в нашата Вселена и други. Никога не мислете, че нещо лошо ще ни се случи или някога. Галактическата федерация на светлината е винаги тук с нас и никога не си е тръгвала. Само положителни възможности от тук нататък.

   Светлината изпревари тъмното. Планетата Земя в момента е в процес на освобождаване напълно и всеки мъж, жена и дете ще бъде свободен да живее в съответствие с Галактическия кодекс, за да живее позитивен живот с неограничено изобилие.
Съзнанието на Съединението е НЕМИНЕНТНО.

Спокойствието на Земята е ЕМИННЕНТ.

Рестартирането в световен мащаб е НЕМИНЕНТ.

Първият контакт е НЕМИНЕНТ.

Всичко се случва сега и всичко се развива по план. Доверете се на процеса и знайте, че всички сте божествени същества на светлината.

   Шон Кристофър, Капитанът

image



image

 



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 672628
Постинги: 1517
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930