Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.07.2021 19:17 - Златният век на човечеството наближава ∞ 9 9 D Арктуриански съвет, канализиран от Даниел Скрантън
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 174 Коментари: 0 Гласове:
-1



′′ Поздрави. Ние сме Арктурианският съвет. Имаме удоволствието да се свържем с всички вас.

   Способни сме да засечем и най-малките колебания в енергийните полета на всички хора във вашия свят, а също така сме в състояние да засечем измененията, които настъпват на нивото на вашето колективно съзнание.
   Важно е всички да знаете, че е имало голям удар в цялостната ви вибрация като колектив и това се дължи в голяма степен на броя от вас, които са избрали да спрат борбата, призванието към името и Сочене с пръст, което продължава много дълго време там на Земята.
 
   Това не означава, че ще видите всички да се прегръщат, независимо от вижданията си по основните въпроси на деня ви, но означава, че достатъчно хора са усетили раздора, липсата на хармония в себе си, когато са ангажирани с спор или бой и са решили да оставят някои неща.
Достатъчно хора са завършили манталитета на нас срещу тях, който е толкова разпространен във вашия свят и са избрали вместо това вътрешен мир, спокойствие, вътрешна хармония. Това е необходимо.

  Не става въпрос за това, че всички вие получавате въздействието на слънчевия проблясък, и не става въпрос за някакво събитие, което ще се случи извън вас. Не става въпрос за разкриване или първи контакт.
 
   Всички тези неща ще се случат, но ще дойдат в резултат на работата, която всеки отделен човек върши, и искаме да знаете това. Искаме да осъзнаете силата, която притежавате в себе си, за да положите ръце, оръжията си от думи и мисли.

  Нормално е да оставите някой друг да повярва, че е прав, дори когато вие от сърце не сте съгласни с него.
  Нормално е да се отдалечите от някой, който се опитва да ви примами в битка или спор. Толкова по-важно е да излъчвате любов, състрадание и да сте инструмент на Вселената, отколкото е да бъдете прави.
  Забелязали ли сте, че не сте прави на сто процента от времето? И въпреки това все още се вкопчваш в това да си прав, сякаш определя стойността ти, стойността ти. Наистина не е така.

  Всички вие трябва да живеете и да живеете, ако някога ще се съберете и спрете войните, бомбите, насилието с оръжие и т.н. И както казахме по-рано в това предаване, достатъчно от вас правят това, малък процент от цялостта на човешката популация, но беше достатъчно да има голямо влияние, и искаме да знаете това, защото искаме да го знаете Продължавайте да го правите.

  И искаме да вдъхновим тези, които все още водят добрата битка навън; никога няма да спечелите, защото се стремите да победите част от себе си, а това не е начинът да станете цялостни и цялостни. Това не е начинът да станеш висш аз и да се възнесеш, а много от вас вече знаят това. Но за тези от вас, които не го правят, това е събуждане.

  Дори не водете спор с другия човек в собствената си глава. Прощавайте, изпращайте любов, имайте състрадание и знайте, че в някоя друга реалност, това сте вие, които имате тази вяра и я натискате върху всички останали.
  Достатъчно будни сте, за да знаете, че това не е начинът и затова резонирате с нас и нашите послания. И искаме да знаете колко се гордеем с вас, че сте се освободили от необходимостта да бъдете правилни или да омаловажите някого заради убежденията му или избора му.

  Всички сте по-добри от това и всички го знаете дълбоко в себе си.
Ето защо е по-добре, когато приемаш всеки, където е в момента, и гледаш в себе си, за да можеш да се промениш и как можеш да бъдеш по-добър.

  Знаем, че все повече хора ще вървят по стъпките на мирните и ги виждаме да водят човечеството в този златен век, в който всеки получава да създава това, което иска да създаде, и никой не живее в страх.

Ние сме Арктурианският съвет и ни беше приятно да се свържем с вас."
----- 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 676151
Постинги: 1519
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930