Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.07.2021 21:38 - КАК ДА ПОБЕДИТЕ ВИРУСА COVID - 19
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 350 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 25.07.2021 21:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Публикувано: 24 юли 2021 г. 19:48 ч. PDT

4,5 милиарда души на планетата принадлежат към „извънземни“ души, страстно гледащи към небето.

Проблемът им на тази планета е, че не са се научили как правилно да „работят“ с физическото си тяло и затова всичко на тази планета им създава такъв дискомфорт. И колкото и да им се казва за важността на любовта за всичко, невъзможно е да обичаме този дискомфорт. Следователно процесът на възнесението за тях се забавя ...

В мислите си „Бягайки“ от тялото си, те започват напълно да „живеят“ живота си в психичното поле, опитвайки се да решат всички земни проблеми на това ниво. Но каквото и да правят, те се провалят. И тогава те стигат до извода, че единственият начин да се отървете от всички земни страдания е да се отървете от тялото си. И така всеки ден, в своите мисли, те започват да отхвърлят тялото си.
Но човешкото тяло има свой специален ум - то непрекъснато „изслушва“ мислите на „шефа“ и започва да боли от този отказ. Имунната система на тялото получава заповед от мозъка, че „шефът“ вече няма нужда от тялото и следователно тялото трябва да умре.
Това е причината за случващото се на планетата:
ако голям брой хора създават болести за телата си с мислите си, тогава започва „пиршество“ за вируси и пандемия поглъща планетата.

Имунната система на организма също лесно се отслабва от постоянни страхове и раздразнения.
Тялото се бори с вирусите на клетъчно ниво, а клетките ни от своя страна са пряко свързани със системата на чакрите. Започнете да мислите за страха - и цялата аура веднага се свива и клетките започват да болят и не могат да се справят с вирусни атаки. Но помислете за любовта - и аурата ще се разшири и клетките отново ще станат здрави.

В този физически свят всичко е ПОСТРОЕНО НА ВИБРАЦИИ. Вирусите са същества с нискочестотни вибрации. Човешкото тяло, за разлика от вирусите, има по-сложна енергийна структура и следователно може да вибрира в широк диапазон от честоти - от долната чакра до горната.

Ако тялото вибрира с честоти, по-високи от вирусните, тогава вирусите енергийно не могат дори да проникнат в тялото.

 Все едно да се опитвате да свържете два магнита с едни и същи полюси - те ще се отблъскват през цялото време. Колкото и да се опитвате да ги обвържете, няма да успеете.

Ето как работи този електромагнитен УНИВЕРС: ние привличаме всичко към нас с нашите вибрации.

И така, как да победите COVID-19, който унищожава живота ни?

   На първо място е необходимо да се спре мутацията му в човешкото тяло. Вирусът мутира нарочно, за да се адаптира по-добре към околната среда. Но ако условията вътре в клетката са неблагоприятни за вируса, тогава той не мутира и не се размножава. Създайте такива условия в тялото си и вирусите върху вас ще престанат да ви притесняват.

   Как създавате тези условия в клетките? Това може да стане чрез въздействие върху аурата на тялото - започнете да изпращате ЛЮБОВ към тялото си и да го програмирате за ЗДРАВИ клетки.

                            Освен това тялото ни непрекъснато ни СЛУША! 

   Ако всеки ден мислим, че тази част от тялото ни скоро ще започне да боли, тогава ще започне да боли! Това се нарича самохипноза. Но ако започнем да мислим, че болестта е временно явление и че тялото сега трябва да се възстанови, тогава ще се възстанови. 
    Ето как, използвайки самохипноза, ние заповядваме на тялото си или да създава болест, или да лекува. 

 
Ето защо е толкова важно да следите всяка мимолетна мисъл и незабавно да повишавате вибрацията на тялото, като изпращате любов.

Надявам се да съм помогнал на извънземни души да се сприятеляват с телата им. В крайна сметка времето на нашия преход към 5d зависи от това.

И последно предупреждение.
Химичното замърсяване от околната среда прониква в нашите клетки и разрушава техните защитни системи.

Р А З П Р О С Т Р А Н Я В А Й   ! ! !

Света.

Източник

image



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 675390
Постинги: 1519
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930