Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.07.2021 22:22 - Нашата нова ДНК част 2 - От 3D до 4D и 5D - Лев
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 703 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 25.07.2021 22:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Пречупването ускорява прочистването на Земята и нас от 3D енергия и материя. Междуизмерната мембрана, през чиито филтри планетата се придвижва към 5D вибрационната орбита, е сито.

Той пресява и отделя всичко необходимо за Земята. На изхода на мембраната енергията на планетата ще се състои само от полетата от петото и шестото измерение.

Галактическият комитет и Висшите светлинни сили бързо ни подготвят за прехода към 4D. Нашата ДНК се активира и телата ни ще се подмладят.

През последните шест месеца, поради нашите усилия, степента на активиране на спящата ДНК при много от нас е впечатляваща. Първите реални физически последици от него започнаха да се появяват например като ревитализация.Пречупването ускорява прочистването на Земята и нас от 3D енергия и материя. Междуизмерната мембрана, през чиито филтри планетата се придвижва към 5D вибрационната орбита, е сито.

Той пресява и отделя всичко необходимо за Земята. На изхода на мембраната енергията на планетата ще се състои само от полетата от петото и шестото измерение.

Галактическият комитет и Висшите светлинни сили бързо ни подготвят за прехода към 4D. Нашата ДНК се активира и телата ни ще се подмладят.

През последните шест месеца, поради нашите усилия, степента на активиране на спящата ДНК при много от нас е впечатляваща. Първите реални физически последици от него започнаха да се появяват например като ревитализация.nbsp;          Цялото ни „възнесение“ вече е програмирано в нашата ДНК. Колкото повече ДНК от други цивилизации е в Плеядовата ДНК, толкова по-трудно е за останалата Плеядска ДНК да изгради кристално тяло. Активирането на „боклуците“ на Плеядовата ДНК отнема много време и ще отнеме живота на няколко поколения ...

Телата ни на генетично ниво все още не са готови да преминат към нови енергии. Следователно човешкият мозък не може постоянно да вибрира при 5D честоти и затова не можем да влезем в „новото пространство“. Засега в 5D можем да сме само в медитация. Така че в резултат на това всички ние постепенно ще умрем при наводнения, пожари, земетресения. Една след друга държава ще бъде унищожена от този процес. Една част от планетата след друга ще усети нейния "гняв" ... много малко ще оцелеят. Това е, че тези оцелели ще претърпят допълнителни промени в тяхната ДНК, а техните потомци ще получат кристални тела.

Следователно можете да обвинявате „тъмното правителство“, че поробвате масите, колкото искате, и можете да продължите да играете играта „борба между мрака и светлината“, но това няма да ускори процеса на промени в нашето ДНК и няма да трансформира телата ни в леко тяло.

Хората се нуждаят от ЗНАНИЯ за това как работи техният физически свят, а не от информация за това кой и какво прави сега на планетата поради наследеното невежество в живота. Ако сега ви беше дадена властта над планетата, имайки предвид това, което знаете, как бихте могли да промените всичко за една нощ?

Света
 

Колко прекрасно е да видим красотата на Създателя във всичко, което виждаме, докосваме, чуваме или мислим. В този момент започва голямата магия и Вселената ви предоставя всичко необходимо, за да живеете! Наистина не ни трябва много, за да живеем, всъщност нямаме нужда от нищо, защото Създателят е нашият Баща и вече имаме всичко! Скоро тази реалност ще се прояви ... Липсват ми знания и понякога пиша нещата малко несвързани, но бъдете сигурни, че са дошли от сърцето ми.
 

Нашият индивидуален фокус върху саморазвитието и духовния растеж е това, което прави разликата, и толкова много от нас са на този път в 4D до 5D сега, когато оказваме въздействие ... Надявам се, че все по-опустошителната версия на Земята живеем след като изчезне, когато развиваме повече осъзнаване на Фините сфери и живеем живота си все повече и повече в тези сфери.

Пустинно цвете
  

Да, можем да препрограмираме нашата ДНК, да превъзмогнем злото и да се превърнем в храм на Бог, воден от неговата върховна интелигентност, знание, истината, любовта.
Видях в мечтите си щастливото пристигане на хората на новата 5D орбита в красивата, прерадена, искряща планета Земя. Мечтайте, докато мечтата ви се сбъдне. Любов към всички живи същества.

Н. Лиза
 

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

LEV
На 22 юли 2021 г. новият посевен кръг се появява в Хемпшир, Великобритания (виж по-долу). Това означава: космическата радиация по време на движението на Земята по времевата линия в космоса се пречупва от пирамидален комплекс в четиримерното пространство.

Пречупването ускорява прочистването на Земята и нас от 3D енергия и материя. Междуизмерната мембрана, през чиито филтри планетата се придвижва към 5D вибрационната орбита, е сито.

Той пресява и отделя всичко необходимо за Земята. На изхода на мембраната енергията на планетата ще се състои само от полетата от петото и шестото измерение.

Галактическият комитет и Висшите светлинни сили бързо ни подготвят за прехода към 4D. Нашата ДНК се активира и телата ни ще се подмладят.

През последните шест месеца, поради нашите усилия, степента на активиране на спящата ДНК при много от нас е впечатляваща. Първите реални физически последици от него започнаха да се появяват например като ревитализация.
 
Под влиянието на новите 4D и 5D енергии, през декември 2020 г., преструктурирането на нашите физически тела се ускори.

Квантовият преход влезе в последната подготовка за новото измерение 4D / 5D.

Преди това промените се занимаваха изключително с нашите Фини тела.

От декември 2021 г. започнаха трансформациите на нашите физически тела на клетъчно ниво.

Това съвпада с плана на съ-създателите да ни премести в 4D / 5D във физическите ни тела.

Преди него тялото ни трябва да се обнови, да промени качествата си предварително.

Първите материални признаци на мутация на плътни тела за следващото ниво на еволюция можем да почувстваме това лято.
 

Ключов индикатор за наличието на четири- и петмерни кодове в нашите клетки ще бъдат признаци на внезапно подмладяване. Това е маркер на материята, която постепенно започва да проявява нови качества.

След това нашият гарантиран преход към новото измерение е въпрос на близко бъдеще.

Спирането на програмата за стареене и започването на подмладяване е индикатор за необратимо движение към 4D / 5D. Всички висши раси (като нашите генетични роднини от Плеядите) съществуват изключително в млади тела, на възраст 30-35 години.

Когато маркерът на вечната младост се е проявил, тогава е въпрос на малко друго. Остава само търпеливо да продължим да повишаваме вибрациите си, за да мутираме (активираме ДНК) и да изчакаме момента на лично премахване на Булото.

Противопотоците на квантовите енергии от Земята и по-големия космос се увеличават всеки ден. Висша йерархия на светлината, премахваща завесата за тези от нас, които са готови да влязат в следващата вибрационна реалност.

В миналото, по време на Космическата нощ, нямахме тази възможност. Вдигайки вибрацията си или не, ние останахме в слоя на тежките енергии, не можехме да бъдем освободени. Това беше времето на Самсара.

Епохите се смениха, Югите преминаха, но всичко вървеше в неизбежен кръг, като сезоните. Всички къкрихме под плътно капаче в една и съща енергийна супа, в паразитна 3D матрица, в контролиран хаос.

Силните поеха тежестта на слабите без обезщетение. „Ние, които сме силни, трябва да понасяме слабостите на онези, които нямат сила, а не просто да угаждаме на себе си“, каза Павел (Римляни, 15: 1).
 
Днес Земята, Слънчевата система и цялата Галактика преминават към Космическия ден от Самсара, от това принудително затваряне в паразитното робство на Архонтите и Тъмните сили.

Влизаме в царството на клъстерите от свободно пространство, живеещи според законите на високочестотното привличане.

Сега всичко зависи от нашата вътрешна работа, енергийното съдържание на всеки от нас и нашето съзнание. Булото се премахва и ние сме свободни, според личния ни избор, да бъдем във всякакви реалности - третото, четвъртото или петото измерение.

Тези от нас, които решат да отидат до по-високи измерения, ще възвърнат изгубените Божествени свойства. За това е необходимо да активирате всички 12 спирали, възстановявайки последователната верига Light, и да разопаковате архивираната в тях информация.

Разопаковането на спящата ДНК няма да се случи веднага, а постепенно, на малки части. През първите няколко месеца отворените спирали ще донесат истински осезаеми промени.

Когато се активират 3-та и 4-та нишки, ефективността на нашата вътрешна работа се увеличава значително.

По-рано бяха необходими години усилия за премахване на негативните програми, но резултатите бяха малки, с постоянно отстъпление.

Когато третата верига на ДНК се разопакова, отказите спират, негативните мисли и емоции изчезват. Усещането и разбирането се изострят.



След като се активира четвъртата спирала, умът се успокоява и влиянието на Аза отпада. Удоволствието от свободата идва.

Понякога връщането към старото състояние се повтаря поради събития или хора, най-често най-близки до нас. Но сега става много по-лесно да излезеш от извънземна държава.

Може да се появи лека болка в гърдите, около сърдечната чакра и да не изчезне. Тази болка не е физическа, а енергична.

Това е болката от отварянето. Той не натиска, а изстисква останалата част от 3D енергията отвътре. Ето защо тази болка не трябва да плаши, а да ни радва
 
Много хора чрез повишаващите си вибрации вече бяха разопаковали едновременно 5-та и 6-та верига на ДНК. Това се случи през май по време на формирането на 5-измерената сфера на Земята.

Физически разопаковането беше неудобно. В продължение на три дни през нощта хроничните заболявания се влошават. Някои хора не можеха да заспят поради болката.

Тогава те научиха, че болестта и старостта са изчезнали завинаги. Отне три дни, за да изтеглите нови програми, които изключиха стария софтуер.

Голяма изненада за мнозина беше изчезването на побелялата коса след няколко седмици след активирането на 5-та и 6-та верига на ДНК. Косата оживява. Очевиден беше първият признак за отмяна на програмата за стареене.

Какво е сива коса?

С напредването на възрастта косата ни променя структурата си. Нарушава се производството на меланин и се появяват голям брой въздушни мехурчета. В резултат на това косата придобива сребрист или жълтеникаво-бял цвят.
 

В допълнение, нашите космени клетки произвеждат молекули на водороден прекис и колкото по-стари оставаме, толкова повече от тях се освобождават. Така косата се обезцветява отвътре навън и става сива и след това напълно бяла.

И тогава, противно на закона, в много косми започнаха да се подмладяват много бързо и забележимо, за да възвърнат своя жив цвят и жива копринена структура. Без никакво външно или вътрешно въздействие. Програмата просто беше пренаписана. Времето обърна своя ход.

Визията се подобрява, яркостта на цветовете се връща. И може да се върне много рязко, за миг, причинявайки подобна на дъга среда.

Външно, очите също се променят. Насищането на цвета на ириса се връща. С възрастта за мнозина количеството пигмент в ириса неусетно намалява година след година. Но сега очите излъчват Светлина, привличайки вниманието.
 
Структурата на тъканта на езика се обновява. Кожата на ръцете и краката става необичайно гладка и мека. Здравейте на производителите на кремове и лосиони.

Засега промените изглеждат случайни, петнисти и дори случайни. Такъв е планът на Съ-Създателите.

Преди остарявахме постепенно, незабелязано от околните. Сега ще започнем да се подмладяваме, незабелязано от другите. Малко по малко, но ежедневно, без да шокира никого.

В началото на юли някои имаха активирани още две нишки ДНК - седмата и осмата. Обикновено отнема няколко месеца, за да се адаптира.

След като активираме всички 12 физически нишки на ДНК, ще видим напълно пространството от четвъртото измерение
 
Активирането на 12 спирали ще бъде придружено от отварянето на 12 обновени енергийно-информационни центъра в нашата 13-чакрална система.

Постепенно започваме да се трансформираме в ново същество, близко по вибрация и качество до духовното, водено от Източника.
 

Нашият преход от 2 спирали на ДНК към 12 е много мощен еволюционен скок. Все още обаче не всеки може да участва в този процес.

Паразитната система за задържане на хората в едно и също енергийно гето сега им играе жестока шега.

Мнозина свикнаха с години да получават безвъзмездно и без мярка от любимия си и по този начин силно надценяват реалните си способности и потенциал.

Настоящият момент е от решаващо значение: всеки от нас издържа енергийните изпити. Напускането на третото измерение на 3D матрицата е скок.

Тези, които не вярват в нищо и не искат да знаят нищо за Вселената и себе си, могат да го улеснят. Скоро няма да им се случи магия.

Силните вибрации ще преминат през ДНК активиране. Тъй като се различаваме, ще преминем през активиране по различни начини и по различно време.

Някои са готови и ще могат много бързо да влязат в 12-спирален режим, завършвайки мутацията през следващите няколко месеца. Някои тепърва започват и ще им е необходим по-дълъг период.

Ще има и такива, които са решили да преминат към нови измерения със своята Душа и воля, но поради износването на Висшия Аз, те няма да могат да се адаптират към новата енергия.

За да активират своята ДНК, те трябва да преминат през себе си много високочестотна вибрация. Такива хора ще бъдат принудени да напуснат Земята за кратко, само за да се върнат скоро, но с обновена ДНК.

През следващите пет до осем месеца отделянето на физическите реалности ще се ускори. Все повече хора ще преминат към по-високи вибрационни нива, в паралелни цивилизации.

Всички съ-създатели и светлинни сили ни очакват в 5D с голямо очакване.
 

  ЧУДЕСАТА ЩЕ СЕ СЛУЧАТ ЗА ТЕЗИ ,КОИТО ВЯРВАТ И РАБОТЯТ ЗА ТЯХ.

   ОБИЧАМ ВИ  !    ПОБЕДАТА НА СВЕТЛИНАТА Е ВЪВ ВАС   !


 




Тагове:   ново,   симптоми,   ДНК,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 657665
Постинги: 1496
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031