Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.07.2021 22:21 - ТОВА ,КОЕТО ТРЯБВА ВЕЧЕ ДА ЗАПОЧНЕТЕ ДА ПРАВИТЕ...
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 686 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Юли 2021
Архангел Михаил - Искаш да разбереш
За днешния урок, който искаме да предположим от голямо значение, че майката Земя върви през най-експанзивния момент на своето същество. Това, което искаме да повторим е, че тя се нуждае от хората, които пребивават на гърба ѝ, за да се развиват.
Ако искате нещо за себе си, трябва да започнете да разбирате, че времето за подобрения на вашия мисловен процес ще бъде най-добре направено в рамките на тази година. Нашите сили работят с Майката Земя, за да открият нови спътници, които могат да подготвят тялото ви. Ако искате да спите, знайте, че ние ви насочваме да го направите. Когато спиш гледай времето. Това дълъг сън ли беше или сравнително бърз. Искаш ли да заспиш отново? Има значение. Защото това, което се случва, е че тялото ви е подложено на огромно пренастрояване. Ако се чувствате изтощени, защо не останете на рутината. Няма нужда да правите изобилно количество неща. Правете нормалните си дни. Когато се заемете с тези допълнителни дейности, тялото ви ще се нуждае от допълнително гориво. В момента използваме средното гориво. Така че, ако ви се иска просто да останете вкъщи, изпитвате това, от което имате нужда. Ако искате да изследвате, може да носите допълнително подхранване, тъй като тялото ви не достига витамини и гориво. Случващото се е, че сме взели енергията на слънцето и сме го укрепили със съзнание. Оставането на закрито няма да бъде съветвано за достигане на желаното от вас преживяване. Доверете се, че имате много отворени енергийни центрове, пребиваващи в тялото ви. Че енергията може да използва универсално разбиране. Ако искате повече от нашите лъчи, имаме нужда от всички нетърпеливи същества, за да тръгнем по блестящ начин да имаме всичко проектирано. Молим ви от своя страна да си кажете: ′′ Добре съм. Изпитвам повече светлина. Аз поемам силите си. Надграждам бъдещето си." Ще почувствате, че може да искате повече от нас. Така че вижте къде можем да проследим леко сърце във вашия дизайн. Какво искаш да легнеш пред теб, върви по пътя на вълнението. Ако имате нужда, седнете, направете пауза, починете, наберете сили. Знайте, че пътят не отива на никъде. Можеш да вървиш със собственото си темпо. Ще имате нашите насоки за пътуването.
Най-добрите ми приятели, искам да ви заведа в света, който само вие можете да създадете. С нашата подкрепа ще ви насочим към вечен истински мир. В следващите дни, когато поемате повече светлина, кажете си: ′′ Това е моментът, чаках този път, ние сме тук." Развълнувайте се, когато отивате да разкриете следващите си желания. Ако искате можете да кажете: ′′ Аз съм светлината, излъчвам светлина." Ще видим как блестите. Вие повишавате вибрациите на Земята. Обявете вашето изпълнено със светлина тяло, за да бъдете от чиста любов. ′′ Аз съм от чиста светлина и любов, аз съм едно цяло." Ще ви заредим с енергия. Ще получите следващите си стъпки, след като прочетете това. Следете за това, което се появява в живота ви. Поставяме на пътя ви същества, които искат да ни помогнат в нашето много уникално начинание. Най-скъпите ми участници в голямото пробуждане ще видите, че сте задвижвани да заредите семействата си с енергия. Нуждаете се от нашата експертиза. Вярвайте си, когато имате отговор, че сме ви напътствали. Не се връщай към съмнението. Остани в сърцето си и се моли. Молитвите идват от сърцето.
Моите благословии за всеки от вас, любов моя винаги. Ангелите и водачите ще бъдат там, когато ги поискате. Насочвам силата им в усилията ви, да бъдете всички там за нуждите си. Вече не можем да гледаме, твърде много е за промяна. Така че по-добре разберете нашата роля с идването на съзнанието до вашата точка на готовност. Енергията на нашата работа ще ви задвижи. Вярно е, че можем да преместим този план, за да ви запознаем с хората, които са от полза за вашето развитие. Лека нощ, ще изпратя всички вас висши същества да ви помогнат. Мир, лека нощ, аз.
Канално от: Криста
* Аз (Криста) получих последващо съобщение към горните думи... Че това съобщение е пълно с енергия. Ако станете сънливи, това е поради добра причина, много светлина се запълва в тялото ви. Защото е в най-доброто ти добро. (Самата аз усетих сънливостта! ))
· ·
 



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 658073
Постинги: 1497
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031