Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.07.2021 08:15 - CDC беше хванат "в пиявицата", изтривайки хиляди смъртни случаи от ваксини срещу коронавирус !!! 45 000 смъртни случая само за 72 часа !!!
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 482 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 -Изследователят - журналист Йоанис Кунтурис

Системата за наблюдение на нежеланите реакции на ваксината срещу COVID-19 на CDC, VAERS, мистериозно премахна хиляди смъртни случаи миналата седмица, тъй като фокусът на смъртните случаи, свързани с ваксината, започна да се увеличава.

Архивираните публикации от уебсайта на CDC показват, че между 14 декември 2020 г. и 13 юли 2021 г. VAERS е получила 6 079 съобщения за смърт сред хора, получили ваксината COVID.

Същият уебсайт се появи от 14 декември 2020 г. до 19 юли 2021 г., където бяха съобщени 12 313 смъртни случая.

Това е увеличение от 6 234 смъртни случая за шест дни!

Въпреки това, на 21 юли, само два дни по -късно, сайтът твърди, че броят на смъртните случаи, съобщени след получаване на ваксината срещу COVID, е спаднал до 6 207.

И така, какво е истинското число?

Жалбоподателят наскоро представи декларация под заплаха за фалшифициране като част от съдебно дело, твърдейки, че VAERS подценява смъртните случаи, свързани с ваксината, с коефициент най-малко 5.

Ако изчисленията му са верни, действителният брой смъртни случаи, причинени от ваксината COVID, е близо 45 000.

Жалбоподателят казва в делото, че най-малко 45 хиляди души са починали от експерименталната купа COVID и това са единствените, които са починали в рамките на три дни след получаване на инжекцията.

Изявлението на жалбоподателя идва като част от ново дело, заведено в понеделник от американските фронтови лекари (AFD) срещу американския министър на здравеопазването и човешките услуги Ксавие Бесера.

ПОВТОРЯМЕ, жалбоподател, работещ в медицинската индустрия, свидетелства под клетва, твърдейки, че има доказателства, че 45 000 американци са починали в рамките на три дни след получаването на ваксината срещу COVID-19 !!!

Говорейки по „ReAwaken America“ на Клей Кларк в Калифорния миналия уикенд, адвокат Томас Ренц описа подробно случая и твърденията на смелия тъжител.

Ренц, който представлява AFD в делото, започна с това да каже на тълпата: „Подавам документи във федералния съд днес, така че вие ​​сте първият, който ще го чуе. Продължете и го публикувайте, след около шест секунди ще бъдете цензурирани. "

Гледайте видеото ... сега.

По отношение на клетвената декларация под заплаха от лъжесвидетелстване от анонимния жалбоподател, Ренц каза: на хора, починали в рамките на три дни след ваксината. "

Имайте предвид, че това са данни, събрани от единна правителствена система, създадена за наблюдение на страничните ефекти на ваксината.

Според декларацията на жалбоподателя тя е компютърен програмист със специализирани познания в областта на анализа на здравните данни, почетен статус, който й позволява да получи достъп до данните Medicare и Medicaid (поддържани от граждани на САЩ) в Центровете за услуги Medicare и Medicaid. ( CMS) ».

Той също има диплома по математика и е разработил през последните 25 години повече от 100 отделни алгоритми за откриване на измами в здравеопазването, както в публичния, така и в частния сектор.

Неговата работа е да открива и предотвратява измамите в здравеопазването и в някои случаи да улавя доставчици, които изписват рецепти за опиум без рецепта, които могат да доведат до смърт при предозиране.

Поради професията на анонимната жена тя обяснява: „Когато ваксината срещу COVID-19 беше ясно свързана със смъртта и нараняването на пациента, разбира се, той имаше тенденция да разследва въпроса.“

След проверка на данните от системата за наблюдение на нежеланите реакции на CDC, VAERS, жалбоподателят се фокусира само върху лица, починали в рамките на три дни след получаване на ваксината.

„Моята професионална оценка е, че базата данни VAERS (база данни за неблагоприятни референтни ваксини), макар и изключително полезна, отчита малко неща с по-малко от консервативен фактор от поне 5“ , добави той.

Експертът по здравеопазване също прегледа данните от American Medicare и Medicaid по отношение на тези, които са починали в рамките на три дни след ваксинацията и установи процент пет пъти по -висок от системата VAERS.

В документа анонимният жалбоподател твърди: „На 9 юли 2021 г. на VAERS са докладвани 9 048 смъртни случая“.

Това е по -голям брой, отколкото показва страницата VAERS дни по -късно, на 12 юли.

Вижте пълните показания на жалбоподателя по -долу:

https://www.facebook.com/home.php



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 658185
Постинги: 1497
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031