Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.08.2021 18:18 - Графенов окис: NAC е купонът !!!
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2501 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 04.08.2021 21:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Хората продължават да ме питат какво може да помогне на отровените сега? Увеличете глутатиона! Това е антиоксидантът на антиоксидантите, който извлича отпадъците от тялото. Как? Клизми за кафе, DMSO, MSM, хапчета с глутатион и NAC.

Графенът в тялото придобива магнитни свойства и е свръхпроводник. Той служи за съхранение на енергията и кондензация и бе добър кандидат. Без все още да знаем какво има във флакона, осъзнахме, че индустрията или по-скоро фондовият пазар на индустрията с графена има високи върхове на възходящия тренд точно когато кампанията за ваксинация срещу COVID-19 започна в началото на годината, края на декември и началото на януари. Но също така, доста любопитно, по време на кампанията за ваксинация срещу грипа

Когато видяхме възможностите, които графенът има, или по-скоро, че наночастиците от графенов окис имат в тялото, когато става въпрос за невромодулация и когато става въпрос за улавяне на невронални електрофизиологични ефекти за картографиране на мозъка, ние осъзнахме възможността графенът да се инжектира. Може ли да се инжектира графен? Да. Графенът може да се инжектира. И всъщност някои научни статии вече повдигат възможността той да се използва като наноадювант във ваксините. С тази хипотеза на подозрение направихме това, което всеки би могъл да направи, и това, което също препоръчвам да направите, ако имате достъп до флакон..

Имахме достъп до запечатан флакон от Pfizer и чрез искане за услуги до нашия университет, специално на мое име, той беше изпратен за анализ на флакона, където търсехме въпросния материал: графен. След известно време на разследване от д-р Пабло Кампра Мадрид, доктор по химични науки, бакалавър по биологични науки и член на Университета в Алмерия, получихме този предварителен доклад, в който ни се казва, че наистина има солидни доказателства за наличието на графенов окис в пробата и че това е и основният компонент на това, което погрешно нарекоха ваксина.

От тук и с това солидно доказателство, което ще бъде допълнително допълнено с други техники на спектроскопия, които могат да бъдат направени. Използваните са трансмисионна електронна микроскопия; ЕМП техники, също, оптична микроскопия; и ултравиолетова радиационна спектроскопия, която съвпада с пиковата дължина на вълната на графенов окис. От тук започнахме да изучаваме токсичността или цитотоксичността, която графеновият окис има върху тялото.

Обърнете внимание на тази констатация: Графеновият окис в тялото причинява тромбогенност, тромби. Графеновият окис в тялото причинява съсирване на кръвта. Графеновият окис в тялото причинява следвъзпалителен синдром или системни или многоорганни възпаления. Графеновият окис в тялото, когато е над нивата на глутатиона – което е естественият резерв на антиоксиданти в организма -, причинява промяна в имунната система, колапс на имунната система и цитокинова буря. Вдишаният графенов окис се разпространява равномерно в алвеоларния тракт и причинява двустранни пневмонии. Вдишваният графенов окис причинява възпаление на лигавиците и по този начин загуба на вкус и мирис, възможна загуба на вкус и мирис: аносмия.

Накратко, графеновият окис се държи точно като предполагаемия SARS-CoV-2 от официалната версия, генерирайки същата симптоматика на тежък COVID-19. Когато се инсталира на невронно ниво, той причинява невродегенерация или, с други думи, неврологичен COVID-19.

И така, от тук започнахме да виждаме какви възможни съединения, лекарства и лечения могат да разграждат графен окис. И вижте какво открихме: приложеният N-ацетилцистеин или глутатион го разграждат. Тъй като това, което глутатионът прави, е да противодейства на свободните радикали и окислители, всички токсини, които могат да влязат в тялото.

И открихме, че има около 300 клинични проучвания, при които определени болници и определени университети използват N-ацетилцистеин с невероятни резултати. Например, 100 пациенти с нива на насищане под 50% на практика мъртви – казано грубо – с двустранни пневмонии, в рамките на един час след интравенозното приложение на глутатион или N-ацетилцистеин, те го направиха. Бяха свалени от вентилаторите и всичко.

Сега напълно разбираме защо тези лечения са действали: тъй като те са насочени към всички симптомите на заболяването, предполагаемо причинено от SARS-CoV-2. Като се има предвид, че към днешна дата няма научни доказателства за действително секвениране и изолиране на SARS-CoV-2, подозираме с много достоверни признаци, че болестта COVID-19 всъщност е страничният ефект от въвеждането на графенов окис в тялото по различни начини.

Аз казвам „различни начини“, защото макар че по това време те бяха изтеглени, маски, съдържащи наночастици от графенов окис, бяха въведени и все още се продават. Тези маски са въведени и все още се предлагат на пазара от компании като Nanografi, така че имаме маски с графенов окис, но и наночастици от графенов окис, въведени в PCR-тестове; графенов окис присъства и в антигенните тестове; хидрогелите също съдържат наночастици от графенов окис; интраназалните ваксини също, тъй като графеновият окис в аерозолите е по-мощен, както се предполага и SARS-CoV-2. Интраназалните ваксини също се приготвят например от Турция. Те са направени от Nanografi за COVID-19 и грип.

Ние знаем, че графеновият окис се елиминира по нормален начин от нивата на глутатион в организма и затова подозираме, че те предлагат втора, трета и дори четвърта доза от време на време: така че да имате значителната си доза графенов окис. Накратко, говорим за едновременното и постепенно масово отравяне на цялото световно население.

Помислете, ако предварителният доклад на професора от публичния университет в Алмерия – и знам, че същото проучване се прави в други европейски и някои латиноамерикански университети – ако установи, че във флаконите има графенов окис, как е възможно да се инжектира графенов окис, след като маските бяха отстранени, защото причиниха белодробни увреждания поради тази наночастица? Говорим за престъпление срещу човечеството със съучастието на правителствата или поне тяхното участие.

Когато изучаваме глутатиона, осъзнаваме, че той започва да спада от 30-годишна възраст нагоре, но преди всичко пада значително от 65-годишна възраст нагоре. Всъщност COVID-19 взема по-тежки последици за възрастните хора, отделено от имунокомпрометираните и от тези с други патологии. Когато изучаваме глутатиона, осъзнаваме, че децата имат високи резерви на глутатион поради младостта си, а самата болест COVID-19 едва ли има влияние върху децата. По същия начин глутатионът е особено нисък в популацията със затлъстяване и ние осъзнаваме, че именно затлъстелите са най-засегнати от COVID-19. Осъзнаваме, че глутатионът е свързан с витамин D. Ниските нива на глутатион са ниски нива на витамин D и точно пациентите с COVID-19 имат ниски нива на витамин D. Ние осъзнаваме, че спортистите имат високи нива на глутатион ендогенно, който се отделя при интензивни упражнения и точно спортистите почти не са засегнати от COVID-19.

Всичко, което впоследствие проучихме, само допълнително увеличава и потвърждава хипотезата, че предполагаемият SARS-CoV-2 от официалната версия е именно графеновият окис. И че всички елементи на защита, предполагаема защита, които ни бяха дадени: маски, PCR-тестове, тампони, антигенни тестове и ваксина – неправилно наречената ваксина – са точно всички тези елементи, които потенциално ще причинят развитието на болестта в бъдеще.

И защо казвам „в бъдеще“? Когато изследвахме електромагнитното явление, разбрахме, че графеновият окис има така наречената „електронна абсорбционна лента“. Електронното възбуждане, неговият магнитен резонанс е точно в третата честотна лента на 5G-технологията, тази, която се предлага на търг в момента и която, помнете, беше с нас през цялата пандемия.

Откакто започна абсолютно всичко, ние имахме три „мрежи“: Първата е, че 5G-наземната антена, която никога не е спирала да се поставя – тъй като са работили само операторите на антените – и че любопитно 8 от 10 от тези антени са разположени в близост до гериатрични и старчески домове, в непосредствена близост до тях, което е точно най-засегнатото население. Друга вътрешна мрежа: точно от графен, според предварителния доклад за флакона от този университет. И външна мрежа, която се използва от космическите спътници за предполагаемо осигуряване на 5G-покритие.

Невероятно е, ние разказваме научнофантастичен филм, но повярвайте ми, днес нанонауката, невронауката и биотехнологиите са напреднали изключително много. Ние направихме само приближение в областта на науката и зад гърба на гражданското общество. Може ли човек да бъде контролиран или невроконтролиран дистанционно и безжично? Да, това може да се направи и вероятно се прави по прикрит начин и това може да обясни някои от аномалните поведенчески поведения на населението, особено на тези, които са били инокулирани или които са получили дози графенов окис по различни начини. Както казах, знам, че рисувам научнофантастичен филм, но на висотата, на която сме, може да е трудно наистина да повярваме в нещо. В този смисъл казваме, че COVID-19 е само съпътстващият ефект от въвеждането на този нанокомпозит по различни начини и подозираме, че той е въведен в кампанията срещу грипа през 2019 г.

Както казах, графеновият окис има абсорбираща лента, от която се окислява много по-бързо, когато е включен малък бутон, за да осигури 5G-покритие или да извърши технологичен тест. Мислите ли, че е съвпадение, че Ухан – откъдето супата от панголини и прилепи дойде като разсейващ елемент – е първият град в света с изпитание на технологията 5G в края на ноември 2019 г. и че всички предишни грипни ваксини вероятно с графенов окис започнаха от там? При възбуждане графеновият окис умножава честотите. С минимален сигнал той се окислява много по-бързо и нарушава баланса между нивата на глутатиона и токсичността на организма, генерирайки двустранна пневмония, променяйки поведението на имунната система, която не може да се справи веднага щом неутрофилите се опитат да я фагоцитират, сякаш тя е патоген, сякаш е SARS-CoV-2.

Споделихме статия днес, ако мога да споделя екрана, ще се опитам да направя това, можете ли да ме уведомите, ако я виждате на екрана? Е, нека да видим: „Графеновият окис се открива в тялото от специализирани клетки (неутрофили) на имунната система.“ Точно като че ли е патоген. Тялото, имунната система, не се интересува дали има биологичен агент, защото той никога не се е държал като биологичен агент. Има инкубационни периоди, ако са биологични. Не е възможно в резиденциите у нас в Испания, като Матакас в Барселона, половината от хората да умрат за 4 часа. Ако е биологичен агент, той не причинява двустранна пневмония, а по-скоро асиметрична пневмония: те обикновено влизат през десния бял дроб поради симетрия. Но половината от хората, които преди това са били ваксинирани срещу грипа, не могат да умрат.

Източник: Graphene Info

Забелязахме, че колкото повече са ваксинираните срещу грипа, толкова по-висока е смъртността от COVID-19 и логично видяхме връзка. Другата връзка беше с електромагнитните полета. Това, което не знаехме, е, че на всеки от тези хора има маркировка, която ги прави целева група за електромагнитния фокус. Смъртоносно оръжие, което сега прави хората магнетични и логично ще разберете, че ако взаимодействат с тези източници на радиация с определена честота и качество, те причиняват окисляване, нарушават редокс-баланса на окислителните биомаркери на организма, причинявайки COVID-19-болестта.

Знаем това кристално ясно и имаме всички научни статии, които го доказват. Една от тях е тази:

„Изследователи от Каролинска институт, Манчестърския университет и Технологичния университет Чалмърс показаха, че човешката имунна система борави с графеновия окис по начин, подобен на патогените, което вероятно води до по-безопасни биомедицински приложения в бъдеще.“

Това, което виждате тук, е графеновият окис, атакуван от неутрофили, които са, да речем, клетки на имунната система, които се опитват да го фагоцитират, опитват да го погълнат: да го коагулират. Ето защо графеновият окис образува съсиреци и тромби.

‘Графеновият окис в момента се проучва за използване в различни методи за доставяне на лекарства и други медицински и немедицински приложения. От решаващо значение е обаче да се разбере как тези материали взаимодействат с тялото. Проучването показва, че неутрофилите, най-често срещаният тип бели кръвни клетки, специализирани в борбата с инфекциите – точно като патогени – освобождават така наречените неутрофилни извънклетъчни капани (NETs, ​​най-често срещаният вид бели кръвни клетки), когато се сблъскат с ГО (графенов окис)). МРЕЖИТЕ са изградени от „паяжина“ от ДНК, украсена с протеини, които помагат на неутрофилите да унищожават микроорганизми като бактерии и гъбички. Изследователите установяват, че ГО причинява специфични промени в липидния състав на клетъчната мембрана на неутрофилите, водещи до освобождаване на NETs. Те биха могли също така да покажат, че антиоксидантното лечение – като при NAC и глутатиона – обърна този процес.’

Ето защо лечението с глутатион е дало резултат и затова лечението с N-ацетилцистеин, който е предшественик на глутатиона. Тъй като те работят, осигурявайки армията с антиоксидантни резерви, за да се справи с токсичното вещество, отравянето, което е въведено в тялото по различни начини.

„В придружаващо проучване, публикувано в Nanoscale, беше показано, че ГО се разгражда в NETs, ​​подобно на бактерии и други патогени.“

Взети заедно, тези проучвания показват, че ГО може да бъде уловен и разграден в NETs точно като патогени. Искам да ви кажа, че ние сме публикували на нашия уебсайт поне 70 проучвания, които отразяват всичко, което казваме и заявяваме тук.

От друга страна, ме питаха за ефикасността на хлорния диоксид. Това върви по друг начин. Това, което прави, е да окисли клетката с кислород, подготвя я така, че тя да не бъде лесно унищожена от този токсин. Това, което глутатионът би направил, е да осигури на армията по-голям брой войници по отношение на глутатиона, за да се справи с токсините. Това, което открихме, както казвам, е, че повечето от леченията, които са били с N-ацетилцистеин или глутатион и дори с други антиоксиданти като астаксантин, който е мощен антиоксидант, са били много благоприятни лечения за пациентите.

И също, любопитно и подозрително, установих, че тези здравни институции буквално се управляват от злото; това е психопатия без предишна история: никога не сме виждали историята на такава психопатия.

До 17 юни FDA се опита да спре N-ацетилцистеинна (NAC) на пазара, след като той беше използван 57 години като нормален и обикновен мококолитик. Това беше много подозрително нещо, нали? Така че това е в основни линии моето изложение. Всяко съмнение, което може да имате относно изследванията, които проведохме в Петата Колона, е, че просто има нещо много убедително и това е предварителният доклад на известен професор от публичен университет тук в Испания. Ние сме много близо до предоставянето на допълнителни доказателства, за да дадем повече сила на този доклад, в който вече ни е казано, че има солидни и доказани изявления, че в пробата, която получихме, има графенов окис.

Просто, за полковник Тамайо и съдията Джорджиани: независимо от факта, че очевидно смятаме, че SARS-CoV-2 е точно графенов окис – и можем да го докажем – или поне той се държи точно и изчерпателно по такъв начин, как е възможно тогава графеновият окис да се инжектира от флаконите? Как е възможно, ако маските наистина бяха оттеглени, защото са причинили белодробни заболявания поради токсичност? За какво говорим, господа?

Тук се опитах да направя изложението възможно най-синтезирано, така че всяко съмнение, което може да бъде породено от заявлението, което дадох тук, да бъде изяснено през оставащото време, което ни остава.“

– от Рикардо Делгадо

Под линия: Да благодарим за превода от испански на английски!

Посетете аптеките, драги посетители! 

И ОЩЕ НА ТОВА ВИДЕО: https://www.vbox7.com/play:da1b2f94f0?fbclid=IwAR3HEbWzF9aEOFCvTizu-L7KmgBo7EJkQUPtFCI0NcfnKSIr8omBrH6pKGE



Тагове:   nac,   средство срещу,   fak сinata,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 657706
Постинги: 1496
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031