Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.08.2021 12:00 - ЖИВОТ НА НОВА ЗЕМЯ (РАЗШИРЕНИЕ НА ЧЕТВЪРТО ИЗМЕРЕНИЕ)
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 138 Коментари: 0 Гласове:
1



 6 август 2021

Баща - Абсолют, практики и медитации


   Привет, мили мои любими деца!
Днес ще се научим да създаваме пространството на четвъртото измерение около вас.
След като овладеете техниката за проследяване на собственото си енергийно състояние, така че да поддържате високи вибрации при всякакви житейски обстоятелства, е необходимо да разширите обхвата на действие на енергията от четвърто измерение.

  Защо е толкова важно?
 Първо, защото ще помогне на вашата планета и на много хора да преодолеят преградата, разделяща третото измерение от четвъртото.
Може да се сравни със ситуацията, когато по време на бурята стигнете до брега и хвърлите животоспасяващата шамандура за тези, които все още са във вода.
Е, що се отнася до света на третото измерение, сега е разрушителен кораб, който да дезертира възможно най-бързо, за да оцелее и същевременно да помогне на тези, които искат да се спасят.

  Както разбирате, не всеки иска да избяга, защото голям брой пътници трябва да харесат кораба толкова много, че по-скоро ще изберат да потънат с него, отколкото да променят обичайния си живот.
Но можете да помогнете на тези, които са готови за промени и осъзнават катастрофата, която ги е сполетяла и както обикновено, можете да го направите най-вече по отношение на енергията.

   Сега ще ви предложа една лесна практика, която ще наречем ′′ разширение на пространството в четвърто измерение ".
След като станете опитни в техниката на оценката на енергийното си ниво, която ви предложих в предишното си съобщение(следва в следващата ми публикация), можете да разширите радиуса на действието му върху околната среда и хората наоколо. 
   Какво трябва да направите за това?
След като се уверите, че самите вие сте в пространството от четвъртото измерение, представете си го като прозрачна сфера, като вие самите сте вътре в него.

  Тогава се позовавайте на Енергията на Възнесението и я помолете да ′′ взриви ′′ тази сфера постепенно, така че малко по малко тя да обхваща възможно най-много пространство с хората в нея, докато пречиства съвестта им от всички извънземни програми и изтънчените им тела от всички негативни енергии.
Както вече знаете, скъпи мои, Енергията на Възнесението притежава собствената си съвест и затова не може да донесе никаква вреда на тези, които не са готови да я поемат.
Ще премине тези същества ′′ по пътя ", а те ще останат в обичайните си енергии.
Но тези хора, които ще могат да го приемат, неволно ще започнат да се променят.
Може да се покаже по различни начини.
  
  На някого ще му се стори, че се е възстановил от латентност и е погледнал събитията, които се случват в света с друго око.
Докато при някои други хора тази енергия може да произведе ефекта на отрезвяващ ′′ душ ′′ по отношение на най-близкото и най-скъпото им.

 Те ще ги видят такива, каквито са и в крайна сметка ще се освободят от вредното си влияние, което е изоставило духовното им израстване и е предотвратило да се освободят от мететата и границите на третото измерение свят.
Все още други могат да получат по-силна интуиция, която ще им помогне да се обединят с Душата си.

  И все пак, вие, скъпи мои, не трябва да мислите за резултатите от вашата помощ за другите, тъй като всичко ще се случи с общото благо на всички.

  Задачата ви е просто да споделите съкровището си с други хора - енергията на четвъртото измерение, което сте овладяли себе си и което разпространявате върху постепенно обгръщането на цялата планета с него.
И те благославям за това!

Обичам те безкрайно,

Баща-Абсолютно говорих с теб



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 676648
Постинги: 1519
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930