Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.08.2021 12:18 - ЖИВОТ НА НОВА ЗЕМЯ (ВИБРАЦИЯ НАВИГАТОР)
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 145 Коментари: 0 Гласове:
0



 5 август 2021

Баща - Абсолют

Практики и медитации

Привет, мили мои любими деца!

  Днес ще продължим да говорим за четвъртото измерение, в което много от вас доста често се оказват.
Бих искал да се научите да оставате там през цялото време, а не да се връщате в пространството на третото измерение.

Ако успеете да направите това, далеч по-лесно ще ви е да поемете енергиите с висока вибрация, които до края на декември ще достигнат най-активната си фаза.

Освен това тези енергии няма да преминат през телата ви ′′ по пътя ", което най-често е така, така че да си осигурите такова от ′′ предозиране ".
Те ще започнат да работят с вашите фини тела по по-ефективен начин, пречиствайки ги от останките на негативните енергии и превръщайки физическите ви тела в светлите кристални.

 От съществено значение е да разберете в какво измерение се намирате в момента и ако усещате, че вибрациите ви намаляват, да се коригирате едновременно, така че да задържите височината, която вече сте успели да поемете.

Затова сега ще ви предложа едно упражнение, което ще ви помогне да оцените нивото си на вибрации посредством вашата чакра система и най-общо казано да осъзнаете в какво измерение се намирате.

 Така че, за да овладеете тази техника, по-добре започнете да правите тези упражнения в тиха среда и което все още е по-добре, в медитативно състояние.
И все пак постепенно трябва да го направите навик, така че да проследите ′′ в движение ′′ своето нехармонично състояние, което отново ви връща към третото измерение. 

  Ами да преминем към самото упражнение.
Поставете надежден енергиен щит на себе си, позовете се на Духовните си покровители, отпуснете се напълно, потопете се в медитативно състояние и доведете всичките си чакри в баланс.

За целта се позовавайте на Енергията на Възнесението и я оставете да премине през всичките ви чакри, започвайки със седмата и я заземявайки я в сърцевината на вашата планета.
След това, внимателно слушайте себе си.
Ако сте направили всичко правилно, всичките ви седем чакри ще вибрират на една честота - това е, по същия и дори начин.

И сега помолете вашите чакри - вашите фини разумни органи - да ви покажат в наследство как се чувстват в третото измерение, в четвъртото и след това в Петото
.
Те най-вероятно ще ви ′′ покажат ′′ третото измерение чрез хаотично движение в областта на долните ви чакри - от първата до петата.

Четвъртото измерение може да бъде възприето от вас като плавни движения или въртене на петата и шестте ви чакри отделно или заедно.

И накрая петото измерение ще отекне във вас чрез пулсиране, топлина или въртене на вашия ′′ златен триъгълник свързващ седмото и шестото ви чакри с епифизната жлеза.
Не бързайте и чувствайте трите щата с желание.
Сменяйте заявките си на случаен принцип, докато не получите усещанията си за трите измерения автоматизирани.
И след това постепенно започнете да прилагате това упражнение към ежедневието си, хващайки понякога ′′ изпадане ′′ от четвъртото измерение към третото.
Сега е изключително важно да останете по-голямата част от времето в четвъртото измерение, което ще ви даде възможност внимателно да следите всички настоящи събития в света да реагирате спокойно на тях както външно, така и вътрешно.
Тук ще спрем за днес.
Обичам те безкрайно,
Баща-Абсолютно говорих с теб
Канализирано от Марта



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 675503
Постинги: 1519
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930