Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.08.2021 09:21 - Новата Земя: Обединяване на Законите за Единството и Подобието в съзнанието
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 163 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 07.08.2021 10:42


 07.08.2021, Отец Абсолют, канализирано послание; Обзор на О.А.

 

Здравейте, мили мои любими деца!

Днес бих искал да говоря за това как можете да обедините Закона за Единството и Закона за Подобието в съзнанието си, така че и двата да отговарят на днешните изисквания.

Именно тези два закона сега определят вектора на движение както на най-добрите, така и на най-лошите части на човечеството.

Както можете да видите, напоследък все повече хора започват да осъзнават, че са измамени.

Те вече виждат истинската картина на случващото се, а не това, което се крие зад лицемерните и фалшиви изявления на официалните власти и корумпираните медии.

И това разбиране се изразява не само във вътрешното отхвърляне на случващото се, но и във външни прояви под формата на различни петиции и протестни действия.

Но това, което намалява стойността на такава конфронтация, е негативната енергия, която измамените и отчаяни хора изпитват.

Понякога Единството на хората се проявява в тяхната обединена агресивна енергия, която според Закона за Подобието привлича все повече и повече агресивните хора.

В резултат на това, защитавайки правата си, хората едновременно снабдяват своите поробители с необходимата им енергия, което намалява вибрациите на тези хора и на Земята като цяло.

Но точно това е целта на рептилоидите и другите подобни на тях.

И така, какво трябва да направите, скъпи мои?

Как да намалите интензивността на агресията и в същото време да засилите мерките за борба с наложените ви правила за поведение и най-вече с налагания навсякъде нечовешкия експеримент над хората?

Това е много трудна задача, тъй като всеки ден все повече хора, които откриват тази измама от наистина универсален мащаб под формата на наложена им фалшива пандемия, ще се събудят и ще проявят агресия срещу извършителите на техните проблеми.

И повечето от тях, притежаващи тримерно съзнание, ще действат според обичайните си модели, отговаряйки на агресията с агресия.

Така Законите за Единството и Подобието ще се проявят за огромната маса от населението на Земята, което е напълно в плен на тримерния свят.

Те ще стават все повече сред ваксинираната част от населението, изпитвайки последиците от този експеримент под формата на странични ефекти, множество заболявания и психични разстройства.

И вие, скъпи мои, трябва да им се противопоставите със своето разбиране и прилагането в жиивота на тези велики Вселенски Закони.

Вашето Единство трябва да се основава на принципите на Свободата, Равенството и Братството, идващи от дълбоко разбиране, че всичко това е напълно естествено състояние за вас и ви принадлежи по правото на раждането.

Това означава, че не е нужно да се борите за тях, а просто да живеете с това разбиране и чувството, че всеки човек, както и вие, има такива права.

И това ще носи съвсем различно енергийно изпълнение, което ще се основава на вашата увереност в себе си и вашите права, осъзнаването на Единството с всеки жител на вашата планета, независимо от цвета на кожата му, националността и социалната принадлежност, както и разбирането, че всички вие сте деца и частици от Създателя.

Тук се проявява и самочувствието на човека, а енергията на това състояние е толкова силна, че е способна не само да устои на чуждата намеса в живота ви, но и да води другите.

И това е особено очевидно сега в това кой и как ви представя информация за текущите събития.

Спомнете си какво различно възприятие имате от тези, които говорят за всичко спокойно, уравновесено и мъдро, като по този начин демонстрират самоуважение и уважение към своите слушатели, и от тези, които ви носят знания обсесивно, прекалено емоционално, осъждайки всички и всичко.

И ако първите принуждават човек да мисли и започва спокойно да търси изход от тази ситуация, то втората, предизвиквайки енергиите на агресия у човека, го дезориентира, засявайки хаос и паника в душата му.

Ще спрем на това днес и в следващото съобщение ще ви разкажа какво трябва да бъде поведението на човек, който вече е излязъл извън програмите на тримерния свят.

Отец-Абсолют, който ви обича изключително много, ви говори

Прието от Марта на 1 август 2021 г.


" Но по същество следващ шанс може и да няма. Дори и без да сме загрижени за своя загиващ “скафандър”, не жалеейки за сегашния си живот и спокойно приемайки поредната “смърт”, евентуалното следващо “възрождение” в тази илюзорна матрица може да не ви провърви толкова, колкото е било сега. И вашата душа може да се окаже в един организъм, който още с рождението си е форматиран генетично и медицински в ролята си на “затворническа килия”, имаща безкомпромисно външно, дистанционно управление, от което на душата и разума ще бъде много по-сложно да се измъкнат. Не зная точно как ще завърши всичко това, но ще съм готов за всякакви варианти! " 

 откъс от "Матрицата"








Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 675586
Постинги: 1519
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930