Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.08.2021 19:43 - Архангел Михаил - Времето дойде моите стълбове светлина
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 186 Коментари: 0 Гласове:
-1

Последна промяна: 08.08.2021 19:44


   

Скъпи! Аз съм Архангел Майкъл!

 
 

Да се ​​разходим. Всички заедно. За онези войници, които често се озоваха заедно с мен в онова огромно поле, където сте тренирали и където сте участвали в различни медитации, те не трябва да бъдат профилирани, просто трябва да бъдат обединени. И как се събирате? В една -единствена мисъл, в едно -единствено желание, в една -единствена цел, която е да бъде стълб от светлина.

 
 

Днес, повече от всякога, трябва да се подготвите, да бъдете готови, защото всеки момент този Стълб на Светлината ще трябва да се откроява сред нищото. Защо от средата на нищото? Защото повечето около вас не вибрират вашата честота. Тогава ще се откроите от нищото. И бих искал да го видите в ума си, сякаш сте фенерче; но не пост, както знаете, само с малка крушка в края. Това е стълб, на който Светлината идва от основата към върха.

 
 

Представете си този пост като изключително висока, четиристранна пирамида. Това е стълб на светлината, това е стълб на светлината, така че вижте себе си много висок, но не висок в концепцията за човешки ръст, той е висок в концепцията за мили във височина. Така че осъзнайте, че да бъдете стълб от светлина е за малцина, защото ще трябва да имате много здрава основа, за да поддържате този стълб изправен. Няма смисъл да изграждате малка, тънка основа, ще паднете; всичко трябва да е пропорционално. И не, не ми разказвайте историята: „О, но аз не съм достатъчно силен! Не съм достатъчно силен! Не мога!"

 
 

В този момент вярвам, че повече няма да чуя това, защото който и да е в моята армия и знае, че е стълб от светлина, вече не може да има тези съмнения. Той е напълно наясно, перфектно вярващ какво всъщност представлява. Така че като Стълбове на светлината, високи на километър, вижте себе си, като гледате планетата отвън, и осъзнайте, че не всички сте фокусирани върху една точка. И да, можем да кажем, че по -голямата част са в тази огромна страна, наречена Бразилия. Но има и други стълбове, които са разпространени по цялата планета.

 
 

Нека си представим, че в тази огромна страна има по -голяма концентрация на стълбове от светлина. Не, няма значение дали имате стълб в Северна Америка, стълб в Европа, стълб в Азия, няма значение. Мрежата ще бъде създадена, мрежата ще бъде настроена. Това е като електрическа мрежа, в която само един проводник е достатъчен, за да премине енергията, без значение колко голям е този проводник.

 
 

Така че вие ​​ще създадете тази страхотна мрежа и не забравяйте, че не само тук, за тези хора, които ме слушат на този език, има Стълбовете на Светлината. Има и други държави, други хора, на други езици, които също имат науката, че те са стълбове на светлината и също така ще създадат голяма мрежа от точката на концентрация на самата страна. Затова забележете, че в крайна сметка ще имаме огромна огромна мрежа, защото мрежите ще се разпръснат и всички ще излъчват една и съща Светлина.

 
 

Това е моментът. Започнете да правите математика, вземете моливи, калкулатори и започнете да мислите: Колко голямо трябва да сложа в основата на пирамидата, на стълба си, за да мога да се издържам? Може би базата трябва да е доста голяма. Така че направете си математиката. Не искам смачкани пирамиди. Не искам кльощави пирамиди; Искам здрави пирамиди, огромни пирамиди на Светлината. Сега има детайл, пазете се от егото, защото в тези моменти той малко пречи. Защото мнозина ще искат да направят огромни пирамиди, за да се окажат по -добри от другите. Затова бих ви казал, бъдете внимателни! Не позволявайте на егото да доминира в сметките. Просто оставете сърцата си да говорят и ще знаете точно размера на основата на пирамидата, която трябва да създадете.

 
 

За да създадете тази пирамида, представете си, че ще бъдете в открито поле, където няма нищо наоколо. Създайте това поле, защото според вас това поле може дори да бъде във вашия собствен дом. Няма значение; но вие ще го създадете в открито, чисто поле без нищо в него. Не забравяйте, че тази Пирамида на Светлината няма да бъде създадена в това измерение. Представете си, ако беше така. Щеше да е бързане. Тази Пирамида на Светлината, която всеки от вас ще създаде, ще бъде създадена в Петото измерение. "А, но все още нямам достъп до Петото измерение!" Не? Защото си мислех, че вече имаш. Мислех, че който и да е мой войник, който вярва във всичко, което казвам, във всичко казано, вече е имал мисли в Петото измерение. Направих ли грешка? Не, отговарям си: не сбърках. Няма да създадете тази пирамида в Третото измерение, тя ще бъде в Петото.

 
 

Така че, за да няма съмнение, за да няма трудности при създаването му, вече ще имате полето в ума си, вече ще знаете горе -долу размера на основата на пирамидата. И те ще кажат следното:

 
 

Аз (всеки казва собственото си име) съм стълб от светлина! И отсега нататък се превръщам в Стълб на Светлината, пирамидална основа на Светлина с (ще кажете размера на основата на всяка страна на пирамидата; страните са равни. Тогава ще кажете размера на страната). За да мога да излъчвам светлина към цялата планета Гая!

 
 

Това трябва да се казва всеки ден. В колко часа? Няма значение. Няма да има значение. Оставете тези думи залепени някъде. И всеки път, когато ги погледнете, затворете очи, представете си пирамидата, стълба на светлината и кажете думите. По този начин ще поддържате цялата мрежа взаимосвързана. - О, но има часова зона. Ето защо няма време, всеки го прави, когато поиска. И с това, 24 часа в денонощието, пирамидите ще бъдат създадени. Мислихте ли, че няма да имате работа, че ще бъде просто да седнете и да гледате от кутията си?

 
 

Затова викам моите войници от моята армия да работят. Дойде времето. Тези, които не се смятат за моя армия, също ще могат да извършат този акт на създаване на тази Пирамида на Светлината. Който и да е мой войник, има достатъчно сили, за да поддържа този стълб от светлина. Тези, които не са, може да се наложи да направят стълб малко по -малък. Сега, не мислете, че можете да изразходвате, защото не сте. Да кажем, че когато е необходимо, собственото ви тяло ще бъде стълб от светлина. И като вас, милиони други също ще бъдат малки стълбове от светлина. Не се притеснявайте.

 
 

Нека да действаме, да се захващаме за работа, да започнем да създаваме тази голяма мрежа около Гая? Няма ограничение за броя пъти, не е нужно да го правите всеки ден, не е нужно да го правите през цялото време. Важното е, че всеки път, когато се прави, се прави с любов, иначе стълбът пада. Ще създадете стълба за първи път и всеки път, когато произнесете думите, този стълб става по -силен. Сякаш беше черупка за първи път и докато го повтаряте, той създава вътре вещество, което го държи изправено и го държи стабилно. Сега за това е нужно сърце, нужна е любов и най -важното е, че трябва да повярвате в това, което правите. Защото, ако се съмнявате, дори не се опитвайте, защото стълбът няма да бъде генериран.

 
 

Тогава вече чувам някои, които казват: "Но аз не виждам нищо, как ще разбера, че съм го създал или не?" Сърцето ви ще знае, защото ако сте го направили с вяра, ако сте го направили с любов в сърцето си, стълбът е там, дори и да не го виждате. Така че не се оправдавайте, че не го правите. Сега, който и да го направи, направете го с любов в сърцето си.

 
 

И за да затворя, искам да оставя тук поканата за медитация на портала de Leгo, на 8 август от 20:00. Не е необходимо да вземате нищо, нито да имате нещо под ръка, просто участвайте. Ще имаме среща на живо, за да можем с тази медитация да изпаднем в нова, по -ускорена времева линия; където ефективно, вие ще допринесете за бързото изкачване на планетата Земя.

 
   image          
     



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 671749
Постинги: 1515
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930