Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.08.2021 11:06 - ПОСЛАНИЕ МАЙК КУИНСИ - Чрез Висшето му АЗ
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 158 Коментари: 0 Гласове:
0



Майк Куинси -
Канализиране на висшия му Аз-06 август 2021 г.
Скъпи приятели,
Радвам се да ви споделя, че напълно се възстанових от това, което мисля, че беше топлинен удар и съм готов да подготвя съобщение, както обикновено. Докато бях в болницата ме прегледаха напълно и не се откриха здравословни проблеми. Така че съм напълно сигурна, че преодолях това преживяване и мога да продължа нормално.
Много промени се случват на Земята, тъй като старите начини се заменят от тези, които са повече в съответствие с нуждите си, за да се движат с необходимите промени. Тъй като намирате сега, голяма част от това, което сте приемали за даденост и ви е служило добре, вече не е подходящо за периода на напредване, в който сте влезли. Имайте предвид, че тези промени са нормални след края на слънчевия цикъл. Вибрациите продължават да ви извисяват, давайки ви всяка възможност да повишите вашата. На някои от вас ще им е трудно да поддържат толкова високи нива, но това се очаква, тъй като не всички са на еднакво ниво на еволюция. Няма срам или причина да се разочаровате, ако се борите да останете позитивни и не можете да повдигнете вибрациите си.
Въпреки това, за тези от вас, които са напреднали до ниво, на което могат да поддържат позитивните си вибрации, има много неща, които да очакваме. Това са трудни времена за повечето от вас, но няма причина да не можете да поддържате по-високо ниво на вибрации и да ги поддържате, докато се подготвяте за Възнесение. Знаем, че звучи странно да бъдете посъветвани изцяло да се фокусирате върху еволюцията си, но е време да поставите себе си на първо място. Скорошният цикъл, който току-що завършихте, ви предложи възможност да се подготвите за Възнесението си и трябва да се възползвате от него. Ще мине много време, преди да се появи такава възможност, при която всяка душа има същата възможност да популяризира, ако е напреднала достатъчно. Дори сега все още има време да повишите вибрациите си, но ще е нужно голямо посвещение, за да го направите.
Вашият въображаем свят вече не може да ви помогне и затова ви молим да се фокусирате изцяло върху собствения си път и да не се разсейвате от други събития. Като визуализирате пътя си, ще бъдете поставени над най-ниските вибрации, които съществуват около вас. Мрачните са направили всичко по силите си, за да ви държат всички в неведение и да ви разсейват, но ще бъдете неуспешни, докато поддържате висшите си вибрации. Бъдете сигурни, че Светлината е вашата защита и ако продължи да се издига, ще стигне до момент, в който е недостъпна. Бъдещето ви привлича и е много по-красиво и хармонично, отколкото можете да си представите.
Не е нужно да ви се казва, че климатичните промени се случват и нормалните ви климатични очаквания стават бурни. Промяната е неизбежна, тъй като навлиза във вибрациите все по-високи и по-високи, и е предупреждавана да бъде подготвена по много поводи. Това, което изпитвате, е съвсем нормално за времевия период, в който сте сега и ще се стабилизира, тъй като промените внасят новото и разпределят старото. През цялата пандемия е бил ′′ принуден ′′ да наблюдава какво прави и как го прави и дали все още е актуално. Мнозина осъзнават, че промените са необходими, за да се адаптират към времето. За много промени причиняват големи неудобства и трудности, но всички те ще преминат своевременно и нов период ще бъде по-приемлив.
Никога не се обезкуражавайте и направете всичко възможно, за да видите положителната страна на ситуацията, тъй като идват много по-добри времена. Знаем, че е по-лесно да се каже, отколкото да се направи, но последното, което искате да направите, е несъзнателно да помогнете на тъмните да продължат опитите си да запазят хаос. Поддържайки позитивна нагласа, ще откажете всяка помощ, която можете да получите от енергиите си, когато слизате във вибрациите. Силите на Светлината постигат много по-добър напредък, за да сложат край на ужасните актове, които Тъмните извършват. Ще мине време преди успехът да бъде потвърден, но вашите съюзници са на прав път да извършват радикални арести, които ще помогнат за намаляване на дейността ви. Колкото по-слаби стават, толкова по-голям успех ще постигнат Силите на Светлината.
Той е държан в изкривяване на времето толкова дълго, че е много зад нивото на напредък, което е трябвало да постигне досега. В момента обаче се случват промени, които значително ще помогнат да се повиши до ниво, което ще подобри качеството ви на живот. Има толкова много неща, които вече са на масата за рисуване, които просто чакат финансирането и намеренията да го предадат възможно най-скоро. Той със сигурност показва признаци на излизане от преживяванията си с Covid19 и ще бъде научено много, което ще ускори напредъка му към нов период на много необходими промени. Има обаче толкова неравенство по света, че ще отнеме значително време, за да го коригираме.
Нещата стигат до критична точка и могат да бъдат разгледани и започнати трудната задача да възвърнат равенството. Разликите между народите умишлено са предизвикани от Мрака и не са им помогнали липсата на споделяне на добротата на света. Фармацевтичните компании например монополизираха своите пазари и разпространиха много природни средства, за да намалят конкуренцията и да се концентрират върху паричния пазар с често силно надути цени. Природните средства изплащат малка полза и се оставят настрана поради тази причина. Печалбата не е лоша дума, но може да бъде превъзходна до крайност, когато алчността се намеси. Вашата парична система обаче се променя и ще бъде предшественик на по-добрите неща, които предстоят.
Наистина имате забързан период с много неща, с които да се справите, в резултат на ефекта върху живота като цяло поради Covid19 и всичко, което е замесено. Той обърна нещата с главата надолу и с сухоземните промени, които все още се извършват заедно с тези, които влияят на времето, животът беше подложен на силен стрес. Съчувстваме на вашата ситуация и промените са неизбежни и неизбежни, но помагаме с каквото можем.
Оставям ви с любов и благословия, и нека Светлината огрява дните ви и пътя ви към завършването. Това послание идва чрез моя Висш Аз, моя Божествен Аз и всяка душа има една и съща връзка с Твореца.
В любов и светлина.
Майк Куинси. 


Тагове:   майк,   аз,   висше,   послание,   куинси,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 669949
Постинги: 1514
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930