Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.08.2021 11:26 - ПОСЛАНИЕ НА КРЕОН
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 299 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 12.08.2021 11:36


 ВЪВЕДЕН КАНАЛ КОЛЕКТИВ ОТ ДВНАДЕСЕТ
KRYON Чрез LEE CARROLL
Лечебна сряда - 9 юни 2021 г.
www.kryon.com


Изворът на Кадуцей - Крион www.manantialcaduceo.com.ar/libros.htm
Превод на Kryon Channels от Лий Карол

По канала на TELEGRAM "El Manantial del Caduceo - Kryon": https://t.me/joinchat/VkhJDmSrCz0jwDxg

Следвайте ни сега на MeWe www.mewe.com/i/elmanantialdelcaduceo


   Поздрави скъпи, аз съм Kryon на Magnetic Service.
Бих искал да започна поредица от три. През тази седмица и следващите две ще представим тема; Ще го наречем Пренаписване на свещените истини. В тази поредица всяка седмица ще ви давам свещена истина и ще я обяснявам и със сигурност ви молим да помислите за нея и да я пренапишете.
Възможно ли е да се пренапише една истина? След малко ще ви дам пример. Да пренапишеш истината означава да погледнеш на нещо по различен начин и да промениш възприятието му. Има много неща на тази планета, за които науката е смятала, че са абсолютни, че духовната мисъл е абсолютна и те са били считани за абсолютни, неизменни, бих казал, че това е константа, която никога не се променя. И тогава стана. Пример след пример за това как хората се привързват към нещо, защото изглежда, че е тествано и работи, а след това откриват: „О, има нещо повече от това“. Или откриват „О, там има нещо различно, което не знаехме, въпреки че изглежда същото“. Възприятието е такова и човешката мисъл е такава. Така че това е свързано с пренаписване на истините.
Сега всъщност има четири, които бих искал да ви донеса, но един от тях е толкова често срещан, че ви го представям, че бързо ще го прегледам и ще ви напомня за него и може би ще го спомена отново в следващия две седмици. Това бих нарекъл основната информация на Kryon от самото начало, от първите дни, когато дадох на партньорите си тръбопроводи за публикуване. Книга от 1993 г ​​.: Не мислете като човек. Тя започва цялата предпоставка, че Бог, както Го виждате, Творческият източник на Вселената, не е човек. И вие ще кажете: „Е, разбира се, кой ще мисли, че Бог е човек“. И аз ви казвам, че по -голямата част от човечеството е научено, че по някакъв начин Бог е лош, осъждащ, нефункционален баща в небето. Баща; баща, който мисли като човек; мъжки пол, който наблюдава и се уверява, че всеки прави всичко правилно или прави определени видове неща, според доктрините. И ако тези неща не са подходящи, процесът ще последва и дори ще бъде изтезаван. Това не е енергията на Източника на творението скъпи, това е човешката енергия, човешката мисъл. Вие сте взели човешки качества и сте ги поставили на Създателя. Виж това? Едно учение след друго бог мисли като човек. Наистина ли мислите, че е така? Пак казвам: Наистина ли мислите, че Бог ще накаже цялото човечество, защото първоначално един човек е направил грешка? Когато току -що започваше. И всички плащат разходите и всички са измъчвани еднакво - освен ако ... не направят нещо. Това не е Божият план. Божият план, система, всичко това са любов и състрадание, красота и доброта, и доброжелателност. Точка.
Ще кажа, че може би през следващите две седмици, защото това винаги е номер 1. За да разберете, този Творчески източник, който можете да го наречете с каквото искате име, - Бог изглежда е думата, която използвате - но не е нужно да го използвате; Духът е добър, защото няма всички орнаменти и възприятия, които ученията, които казват „Бог“, биха могли да имат.
Има и други атрибути, които ви молим да пренапишете. Препишете свещена истина. Първият от трите, които ви представихме преди, на парчета и части, сега е разширяем. Разширява се по начин, който може да сте чували в други канали на Kryon, но не непременно точно така. Независимо от това, те трябва да бъдат напомнени.
Има много неща, които се предлагат да бъдат пренаписани. Защото, скъпи, това е енергия, която започва да събужда нови видове съзнателно възприятие. Видовете неща, които започват да се събуждат, създават нови възприятия. Почти сякаш на тази планета свети светлина по начин, който ви позволява да виждате през воала, може би дори дупки в булото. Този воал, който си създал и който казваш, те отделя от Бога като стена. Със сигурност в миналото е било като стена. Енергията на по -ниското съзнание създава стена, толкова дебела, между вас и висшето мислене, че започвате да измисляте неща, които смятате, че са от другата страна на стената, от другата страна на воала. И двете доктрини, скъпи, на тази планета, бяха създадени в енергиите на тези по -стари съзнания, правейки всичко възможно. Ако става въпрос за разбиране какво иска този Създател, - ако дори можете да използвате думата „искан“ - това само по себе си е човешко понятие. Съществува Създателят; ние сме. Следователно Създателят трябва да направи това и това. Как се чувства Създателят, колко ядосан е Създателят (смее се), какво иска Създателят? Това? Че? Всичко това е човешко! Това са неща, които бихте искали от родителите си. Не, чао. Богове. Господ е любов.
Но има толкова много от другата страна на воала! Че сега започваме да ви говорим, особено в Кръга на дванадесетте, където преминавате моста и откривате многоизмерност, която започва да пробива воала, дори отвъд завесата, и разкрива неща - най -вече за вас самите.
Номер 1 е откровението за себе си. Нещо, което сме казвали отново, и отново, и отново, и сега искам да разширя това. Когато дойдете на тази планета и сте родени тук, и се събудите, очите ви се отварят, вие ставате съзнателни, осъзнавате, на каквото и ниво да е, вашият акаш се събужда, тук сте. В този момент, кой сте вие? И ако следвате мисловните линии на старото съзнание, старите правила, старите доктрини, почти всички те ви казват, че сте недостоен. (Серия). На всичкото отгоре, ако са родени от дисфункционално мислещи родители, те ще ви кажат същото. „Е, никога няма да стигнете до там, никога няма да направите това, да седнете, да замълчите“, и това просто започва да подобрява всичко, което всички казват, дори и за Бог. Вие нямате шанс.
Не е изненадващо, че толкова много хора израстват, за да се борят със системата, вярвайки, че са жертви на планетата, и очакват най -лошото всеки ден. Слушайте: ако мислите, че съзнанието е енергия, какво ще кажете за негативната енергия, която рисува картина на лоши неща, които ще се случват всеки ден и я поставя там пред вас, по пътя ви? „Нищо не съм добър“, може да кажете. „В крайна сметка ще се случат лоши неща, чакам да чуя как другата обувка пада“, както се казва. "Сега е добре, по -добре се наслаждавайте, докато можете, защото няма да издържи, знаете." Това са енергични мисли, поставени на пътя пред вас и трябва да преминете през тях. Разбираш това, нали? Не е вярно; Нищо от това не е вярно. Когато отворят очи, като новородени бебета, точно до майка си, в момента, в който пристигат, скъпи, всичко започва да работи. Ти си абсолютно великолепен и великолепен! Там няма мръсотия; те не са родени мръсни или недостойни. Скъпоценните и части от творението гледат в Божиите очи. И въпреки това малцина вярват в това.
Избрах това като номер 1, за да пренапиша свещените истини. Много свещени истини казват, че когато пристигнат на планетата, те не са достойни. Много. Това е човешката мисъл, скъпи, за неща, проектирани върху Бог, които са човешки дейности: наказание. Всички тези неща. И вие ще кажете: „Е, това идва от Писанието! Всичко това идва от идеята за историята на Адам и Ева и всичко това. " Нека ви попитам: мислите ли, че той е спуснал пръста на Бог и е написал всички тези писания, или са го направили мъже и жени? И отговорът е, че цялото Писание е написано от мъже и жени. В стара енергия; някои канализирани, някои не, някои предположения. Някои нарочно, така че доктрините да пасват. Концепция за лош и нефункционален родител в небето. Получавате ли това? Нещата не стоят така
Воалът започва да изсветлява, вие започвате да виждате през дупките във воала и започвате да виждате ясно; светлината се включва, за да пренапишете някои неща. Нека ви дам кратък преглед на притча, която ви дадох преди време, този път малко по -различно. Това е история за човек без зрение, сляп човек, който никога не е имал зрение. И както при другите хора без зрение, другите сетива са остри и се развиват дори много повече, отколкото при други човешки същества. Чуйте, разбира се. Но докосване, усещане. Осъзнавате ли таланта, който би бил необходим на всяко човешко същество да чете книги с бучки в пръстите? Какъв талант е това! Така че човек без зрение има тенденция да има по -засилено докосване. Този човек без зрение има специално хоби: свири безупречно на пиано, заради чувството му за допир: „Знам къде са всички ключове, през цялото време“. Така че не е нужно да усещате ключовете като човек, който вижда.
Целият му живот е прекаран в стая - това е метафора, която е неговата реалност, това е метафора. И на допир знае всичко в стаята. Дори си готви, няма проблем, стига нищо да не се движи, всичко е на едно и също място, а той е напълно функционален човек, без зрение. Добре дошли на Земята. Това е метафората за това кой сте. И вие сте добре с това. Те разработиха начини да знаят какво има тук и там и така притчата продължава.
Изведнъж има нещо, може би научно - или не - което позволява на този човек без зрение да може да вижда. Неясно, но вижте. Това не е операция, не е медицинска процедура, това е нещо друго. Може би дори е технология, каквато и да е тя. Този човек изведнъж започва да вижда мътно светлината и всъщност може да види какво има в стаята. Досега той само го докосваше. И той започва да вижда там нещо, което блести. Човек без зрение не може да забележи нещо, което свети; винаги беше там. И той го вижда; това не е друга врата; Щях да знам. Това е асансьор. И той вижда светещ контрол в асансьора и натискането на светещия бутон отваря вратите. И той влиза, и вижда всички останали бутони, които светят, и вижда етаж 2, 3, 4, 5, 6 и така нататък и така нататък ... И там той живее! И това е тяхната реалност. Изтръпват ли ви вече?
Скъпи, когато погледнете през воала, това, което ще видите, е съзнателно възприемане на светлината и то ще ви покаже, че вашата реалност е великолепна. Те са в небостъргач, а не в стая. И на тези други етажи има всички великолепни способности, които имате, талантите, които вече притежавате, изцелението, което е ваше. Това е реалността, която предстои за вас.
По -рано сме давали тази притча по други начини, но виждате ли как светлината би променила вашето възприятие за основна истина? Това е номер 1 от трите, които ще ви дам тази седмица, следващата и следващата. Скъпи мои, всяко едно от тях подобрява вас, човешки същества. Това не им казва, че има какво да се прави. Оферти; така че можете да видите колко са страхотни, че може да не сте го виждали преди.
И така е.
Крион
© Лий Карол
Транскрипция и превод: М. Кристина Кафаро
http://traduccionesparaelcamino.blogspot.com.ar/
Оторизиран сайт на Kryon от Lee Carroll www.manantialcaduceo.com.ar/libros.htm
Можете да изтеглите всички преводи  във Word файл от сайта на Kryon http://www.manantialcaduceo.com.ar/libros.htm


Тагове:   послание,   креон,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 671989
Постинги: 1517
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930