Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.08.2021 21:46 - Американските военни държат Белия дом за завръщането на Тръмп
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 805 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 14.08.2021 21:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
   Човекът, който се нарича президент, Джоузеф Р. Байдън, никога не е стъпвал в истинския Бял дом, могат да съобщават Real Raw News. Веднага след резултатите от президентските избори през 2020 г. американската армия пое временен контрол над Белия дом на фона на опасенията, че Байдън и неговите съюзници от Дълбоката държава наистина са откраднали изборите.

В нощта на изборите, тъй като командващото ръководство на президента Доналд Тръмп над Байдън сякаш магически се изпари, американската армия вече разследва съобщенията за тайно споразумение между кампанията на Байдън и хакираната група Nakion, спонсорирана от Китай, която тайно се финансира от НОАК. Сенчестата група за кибервойна има история на намеса в чуждестранни избори и е основен играч в кибервойната на PLA с Тайван.

Военните разполагат с доказателства, доказващи, че кампанията на Байдън не само знае, но и насърчава нахлуването на Накион в машините за гласуване на Dominion. Dominion предостави предизборно оборудване и софтуер на 28 щата, включително държави на бойното поле, където властното предимство на Тръмп се измести в полза на Байдън в малките часове на сутринта.

Докато Америка спеше, военните наблюдаваха.

На 4 ноември, в 5:00 сутринта, Тръмп получи телефонен разговор от генерал от щаба на началник -щаба на морската пехота генерал Дейвид Х. Бергер, който разкри, че китайските диверсанти са проникнали в машините за гласуване на Dominion в поне 6 щата. Генерал Бергер каза на Тръмп, че армията не е успяла да осуети атаката, защото „някой отвътре“ се бори с усилията й да си върне контрола над софтуера за гласуване. Когато Тръмп помоли Бергер да се консултира с председателя на Съвместния щаб на началниците на щабовете генерал Марк А. Мили, Бергер съобщи, че „г -н. Президент, не мисля, че можем да му се доверим. Предлагам ви незабавно да подпишете Закона за въстанието. "

Законът за въстанието от 1807 г., когато е приет, отменя Закона за притежание на комисарите, последният от които ограничава правомощията на федералното правителство да използва федералния военен персонал за прилагане на вътрешната политика в Съединените щати.

Три дни след изборите, тъй като все още се изчисляват измамни гласове, генерал Бергер каза на Тръмп, че ще направи всичко възможно, за да предотврати поставянето на Байдън като президент. Но на 4 ден почти всички медии, по -голямата част от конгреса и либералният елит одобриха Байдън като победител.

Въпреки нелегитимната си победа, Байдън срещна нежелана изненада, когато пристигна в Белия дом на 20 януари. Вместо да получи церемониален поздрав, той и Камала Харис бяха спрени от Националната гвардия и американските морски пехотинци при оградата, ограждаща Белия дом. Морските пехотинци ги уведомяват, че военните са поели контрола над изпълнителния клон и им дават указания да напуснат района. Когато Харис войнствено каза: „Отдръпнете се, сега сме президент, морските пехотинци заключиха портата.

Въпреки че повечето военни подкрепяха Тръмп, Байдън имаше своите съюзници-разузнавателните агенции, тайните служби и дисидентските елементи на американската армия, включително няколко високопоставени генерали и адмирали.

RRN чу, но не може да потвърди доклад за кратка престрелка, възникнала, след като Камала Харис нареди на секретните служби да щурмуват Белия дом. Според доклада двама агенти на тайните служби са убити, а един морски пехотинец сериозно ранен, преди силите на Байдън да бъдат отблъснати от територията.

За да избегнат срама и да поддържат илюзия за власт, хората на Байдън измислиха хитрост, подкрепена от неговите медийни съюзници, за да заблудят американската общественост да вярва, че е спечелил честни избори и се е преместил в Белия дом по график.

Вътре в имението на актьор/продуцент Тайлър Пери в 300 акра в Атланта се намира триетажна мазилка от резиденцията на главнокомандващия, която първоначално е построил като декор за телевизионно шоу. Пери, демократ, който подкрепи Байдън и вложи милиони долари в кампанията си, позволи на Байдън да използва изкуствения Бял дом като оперативна база. Въпреки че репликиращият се Бял дом е построен в 80% мащаб, по телевизията и изображенията той не се различава от 1600 Pennsylvania Avenue. Байдън и Харис използват факсимилето, за да се престорят на лидерство и да наложат деспотично управление на нацията. Оттам престъпният секретар на Байдън, Джен Псаки, провежда ежедневни брифинги за пресата, а Байдън е домакин на чуждестранни сановници. Уви, всички масови медии, включително Fox News, спазват тази измислица, извършена на американската общественост.

Междувременно истинският Бял дом беше тъмен, охраняван от най -добрите в нашата нация. Наблюдателите на Сталварт и дори съюзниците на Тръмп доказаха, че Белият дом е празен. През май съюзникът на Тръмп и адвокат Лин Ууд проникнаха в завесата на тайната, като се промъкнаха в Белия дом, за да докажат, че нито Байдън, нито който и да е член на президентския персонал живеят вътре. Вместо това снимките на Тръмп все още украсяваха Западното крило, а документите с неговия подпис все още седяха на Resolute Desk.

RRN е чувал от източници както от военните, така и от вътрешния кръг на Тръмп, всички те твърдят, че Белият дом се запазва заради обитателя му, Доналд Дж. Тръмп, чието завръщане към властта е неизбежно.

(Посетено 314 439 пъти, 753 посещения днес)

Източник :  https://realrawnews.com/
image



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 670109
Постинги: 1515
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930