Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.08.2021 21:29 - Военните елиминират Уилям Бар
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 178 Коментари: 0 Гласове:
0



 image  

Докато Дълбоката държава подсилва атаките, като увековечава параноята на Covid-19 и води безмилостна война срещу свободата на словото, американската армия работи неуморно зад кулисите, за да изкорени силите на злото, които са посветили живота си на премахване на Конституцията и поробване на закона- постоянни американски граждани. Последният, който падна, беше никой друг, а бившият главен прокурор Уилям Бар, когото военните убиха на 2 август.

Както бе съобщено по-рано, Службата на военните комисии на 21 юни осъди Бар за държавна измяна, след като получи доказателства, че той е приел подкупи в замяна на това, че е предал клетвата си и е участвал в заговор за сваляне на демократично избрания президент на САЩ - Доналд Дж. Тръмп. Тричленна комисия претегли внимателно доказателствата и постанови, че тежестта на престъпленията на Бар заслужава смъртно наказание.

Това наказание е извършено под формата на обесване в ранните сутрешни часове на 2 август. Точно след изгрев слънце, охраната на GITMO ескортира Бар от камерата за задържане на Camp Delta до бесилката близо до фара Windward Point на южния край на Gitmo, където други агенти на Deep State са имали се срещна с техния създател.

Задният адмирал Дарси Е. Крандал от Корпуса на генералния адвокат на ВМС на САЩ наблюдаваше екзекуцията и се обърна към малка група републикански законодатели и военни офицери, дошли да свидетелстват за кончината на Бар. Веднъж Бар се смяташе за блестяща звезда от вътрешния кръг на Тръмп, човек, който ще внесе правда в корумпирано Министерство на правосъдието, като подпомогне Тръмп и военния конфликт срещу саботьорите от Дълбока държава. Но предателското му обръщане към тъмната страна разгневи много бивши колеги, дори онези, които прехапаха езика си и не го оскърбиха публично.

„Вие сте признати за виновни за държавна измяна, задържаният Уилям Бар. Като такива, разпоредбите на Закона за въстанието от 1807 г. и Закона за патриотите позволяват на тази комисия да ви третира като вражески боец. Трима офицери единодушно се съгласиха, че трябва да висиш заради престъпленията си. Искате ли да кажете последните думи или израз на съжаление? " - каза задният админ Крандъл.

Докато говореше, войник, който не носеше чин и чиято униформа нямаше етикет, се подхлъзна и затегна примка около врата на Бар.

„Това е незаконен съд, който изпълнява незаконна присъда. Като назначен служител служех на страната си с отличие. Обвиненията срещу мен са фалшиви “, каза Бар.

„Нека бъде така“, каза адмирал Крандъл.

Миг по -късно вратата на капана под краката на Бар се отвори. Дебелата му рамка висеше и се завъртя няколко мига, преди войникът на платформата да пререже въжето. Безжизненото тяло на Бар лежи смачкано върху парче трева, езикът му се отлепя от устата му. Задният адмирал Крендъл направи жест към близкия военен лекар, който обяви Бар за мъртъв.

„Тежестта на тази отговорност тежи в голяма степен върху всички нас“, каза адмирал Крандъл. "Нямам удоволствие да кажа, че това устройство вероятно ще види повече действия."

(Посетено 68 689 пъти, 15 983 посещения днес)


  Предишна статияJAG планира военния трибунал на Бил Гейтс



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 675917
Постинги: 1519
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930