Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.08.2021 09:27 - Разбиране на ПО-ГОЛЕМИЯТ ПЛАН
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 507 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Първата част на Главния план се отнася до развитието на Светлината на нефизически равнини. Силите на светлината използват усъвършенствана вихрова технология за изчистване на нефизическите равнини. Всички тези вихри създават мрежа от светлина, която става все по -силна ден след ден.

В един момент ще бъде достигната критична маса от Светлина, която ще доведе до масивно пристигане на Светлинните сили на нефизическите умствени, астрални и етерни равнини в тънкия слой, който обгражда повърхността на планетата Земя (това се случва сега здраво ), която все още съдържа някои архонти и техните многобройни слуги на влечуги с техните отрицателни технологии.

Това откритие ще премахне цялата останала тъмнина от нефизическите равнини.

Това е важна стъпка и трябва да се извърши преди Събитието. В противен случай архонтите и техните рептилни слуги биха оказали натиск върху психологическите слабости на човечеството и това лесно може да доведе до широко разпространени войни и насилие.

Човешките маси са много отворени за приемане на насилие при стрес, съчетано с физическото и нефизическото влияние на архонтите, както ясно показва опитът с нацистка Германия и геноцида в Руанда.

Под влиянието на Архонта хората също бързо обвиняват и атакуват и това лесно може да доведе до лов на вещици и линчуване на тълпи от хора, които не харесват.

Всеки може да бъде атакуван и етикетиран като „сътрудник на Кабала“ или нещо подобно.

Такива неща трябва да се избягват и следователно Събитието НЯМА да се случи преди нефизическите равнини да бъдат НАПЪЛНО ПОЧИСТВАНИ.

 

image

 

Втората част на генералния план се отнася до физическата част на самото събитие.

Тъй като някои от положителните групи на повърхността все още са фрагментирани, те няма да участват в Събитието като групи.

Плеядианците и Движението на съпротивата, като двете основни положителни не-повърхностни групи, ще приложат това, което се нарича Генерален план за управление на флуидната група.

Първо, стимулът ще дойде от Източника, че е подходящият момент да започне Събитието.

Плеядианците и други положителни раси на извънземни имат пълен преглед на всяко човешко същество, техните мисли и мотивации и те лесно ще определят кой може да бъде част от първоначалната течна физическа група, която ще задейства Събитието.

 

Те ще препратят тази информация на Движението на съпротивата.

 

Resistance Surface Agents ще се свържат с ключовия персонал на тези групи повърхности на флуида.

 

Някои от тези ключови хора са на позиции в руската, китайската и американската армия. Тези ключови хора ще се свържат лично или по телефона и ще им предложат лесен избор.

 

Те ще бъдат поканени да участват в операциите на събитието. Те ще приемат или откажат според решението си на свободна воля. Те ще имат няколко минути, за да направят този избор. Ако приемат, те ще получат допълнителни инструкции за това с кого да се свържат и какво да правят. Ако откажат, вече няма да се свързват с тях. Хората, които след това ще се свържат директно от ключовата група, ще вземат свои собствени решения и по този начин флуидната група ще предприеме действия.

Целият този процес ще бъде много бърз и ще бъде изненада за Кабал. Вероятно няма да има предварителни известия за „Зелена светлина“ по интернет, защото елементът на изненадата тогава ще бъде загубен.

 

С напредването на операциите на Събитието, плеядианците и другите извънземни раси ще имат пълен преглед на силните и слабите страни на всеки човек, който ще участва в операциите.

 

Съответно, те ще дават постоянни актуализации в реално време от Intel на Resistance за това как да променят ролите и позициите на хората в групата на флуидите.

 

Хората, които допуснат съществени грешки, ще трябва да напуснат групата и ще загубят достъп до операциите на разузнаването, а други хора ще бъдат приети.

 

По този начин тази течна група ще бъде защитена от проникване от Кабал, както и от негативни аспекти на човешката природа.

 

Агентите за съпротива няма да участват пряко в самите операции, а само ще помогнат с информация и инструкции. Цялата тази операция трябва да бъде координирана от същества, по -мъдри от повърхностното човечество, за да бъде успешна.

 

След събитието човешките маси ще получат психологическа помощ и духовно изцеление, за да бъдат дезинфекцирани от вируса на Архонт.

 

Вирусът архонт е запазен сред човешките маси, като предава индуцирания от травми контрол на ума от поколение на поколение. Когато това бъде премахнато, хората ще открият, че насилието е грозно, НЕ решава нищо и по своята същност не е част от човешката природа.

 

Един от ключовите фактори за поддържане на контрола върху тъмните сили беше, че хората бяха научени да не се подкрепят един друг.

 

Един от първите уроци, които човечеството трябва да научи, е урокът за подкрепа. Хората ще започнат да използват свободната си воля и да избират ЛЮБОВТА.

 

Те ще получат огромна помощ от силите на Светлината, за да се научат отново как да се обичат.

 

Няма да се толерира отмъщение срещу Кабала. Всички членове на бившата Кабала ще имат право на справедлив процес, а тези, които желаят да признаят и сътрудничат, ще могат да се интегрират в обществото.

 

Събитието не е за отмъщение, а за спиране на цялото насилие на тази планета чрез отстраняване на Кабала от властта.

 

 

 

 

Споделя това:


Тагове:   как,   с любов,   Защо,   Всичко,   кога,   ще стане,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 674865
Постинги: 1519
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930