Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.08.2021 17:51 - Военните обесиха Сюзан Райс. Генерал Дейвид Х. Бергер: Няма задължителна ваксинация за моите моряци!
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 251 Коментари: 0 Гласове:
1



  image

 

  Тялото на бившия главен прокурор на ВМС на САЩ обеси в сряда бившия съветник по националната сигурност Сюзън Райс , само месец след като военният съд в Гуантанамо бе признат за виновна за държавна измяна и препоръча тя да бъде убита за престъпления срещу нацията и гражданите на САЩ. На въпрос дали има последните думи, Райс, плачейки, каза, че не е направила нищо лошо, че е изпълнявала само заповеди.

Екзекуцията й се състоя без много шум и тя умря на същата машина, която беше използвана за екзекуцията на Хилари Клинтън миналия април. Вицеадмирал Джон Г. Ханинк разпореди изпълнението на присъдата в 9:00 часа. Вратът на Райс беше счупен и военен лекар я обяви за мъртва.

 

Вицеадмирал Джон Г. Ханинк отбеляза, че не му е приятно да наблюдава екзекуциите, но призна, че неговият дълг изисква от него да води тези „неприятни дела“.

„ Това са тъмни времена и ние сме призвани да правим бизнес, който понякога е неприятен. Трябва да помним, че тези хора са сред най -злите, които обществото им е предложило, и напускането им от този свят прави земята по -добро място и ни дава проблясък на надежда за бъдещето “, каза вицепрезидентът Ханинк. това се случи, за да видите Райс да виси на въже до смърт.

Източник, участващ в дълбоката държавна чистка на армията, каза пред Real Raw News, че Райс е прекарал последните си дни в плен в сълзи, внезапно отклонение от стоическото мълчание, което той показа по време на ареста си и по време на военния си трибунал.

„ Тя беше в мир през последните четири или пет дни. Тя седеше тихо в ъгъла на килията, вдигнала колене до гърдите си, плачейки, че е невинна. Тя помоли пазачите, които й донесоха масите, да я пуснат - сякаш можеше да направи всичко. Мисля, че тя се надяваше, че нейните съюзници в Deep State ще я освободят, но в крайна сметка тя получи заслуженото “ , каза нашият източник.

Райсът имаше много възможности да избегне примката на бесилката. Военните се надяваха, че Райс ще предостави инкриминираща информация за нейния бивш шеф Барак Хюсеин Обама, за когото военните смятат, че все още е замесен в усилията на Дълбоката държава да пороби американските спазващи закона патриоти.

„ Влиянието на Обама върху тези хора е забележително“ , каза нашият източник. - Райс не се отказа от него. Подеста не се отказа от него. Клинтъните не се отказаха от него. Но това не пречи на JAG да продължи делото си и е въпрос на време Обама да има подобна съдба “ , каза нашият източник.

 И така скоро всички педофили глобалисти сатанисти скоро ще последват, един по един, водени от Бил Гейтс ...

Генерал Дейвид Х. Бергер: " Няма задължителна ваксинация за моите моряци!"

 

image  Генерал от морската пехота Дейвид Х. Бергер в понеделник
упрекна указа на министъра на отбраната Лойд Остин, призовавайки целия персонал на въоръжените сили да се подложи на ваксинация срещу Covid-19 под заплаха от военно или резервно прехвърляне, каза източник в офиса. Генерал Бергер, който е чул разгорещен разговор между тях

 

Генерал Бергер се обади на министъра на отбраната няколко минути след като той заяви на пресконференция, че ваксинацията срещу Covid-19 е необходима за поддържане на военно обучение и че той ще прилага задължителната политика за ваксинация независимо от статуса на одобрение от FDA.

Няма да има задължителни ваксинации за моите моряци" , каза генерал Бергер. В препис от разговора, прегледан от Real Raw News , генерал Бергер апострофира Остин и го нарече предател.

При никакви обстоятелства няма да се изисква от морските пехотинци да приемат потенциално опасна ваксина, която FDA дори няма да поддържа изцяло ", каза генерал Бергер пред Остин. „ Вие сте страхливец и предател, манипулирани от хора, които налагат лоша политика на мъжете и жените, които осигуряват сигурност на нашата нация. Нито вие, нито вашият марионетен президент нямате правомощия да прилагате такава политика. 

Остин твърди, че задължителните ваксинации винаги са били изискване за войниците, записани в армията, и че те, собственост на правителството на САЩ, нямат право да решават дали да вземат ваксината Covid-19. Федералното правителство и президентът Байдън ще решат вместо тях, каза Остин.

„ Те не са в състояние да вземат информирани решения. Така че ние, техните лидери, вземаме големите решения, които те имат “ , каза Остин. „ Байдън и Харис са отговорни, а не отделни войници. "Тогава Остин стана политически:" Ако консерваторите и евангелистите видят, че нашите бойни сили са ваксинирани, те ще имат по -голяма вероятност да се ваксинират сами " , каза Остин.

Пол. Бергер каза, че е несправедливо да се сравняват установените ваксинации с продукт, който е пуснат на пазара със загриженост за странични ефекти. Той нарече CDC и д -р Фочи корумпирани и попита Остин защо марионетката администрация е скрила от обществеността доклад на NIH, свързващ ваксинацията с хиляди смъртни случаи. „ Ако някой умре, казвате, че е бил Covid-19. Има отказ да се признае, че ваксинацията има странични ефекти, които могат да включват смърт при някои хора . "

„ Аз не съм лекар. Аз съм министърът на отбраната на Джоузеф Р. Байдън и изпълнявам заповеди “, отговори Остин.

„ Ако не сте чули, Байдън не носи отговорност за армията, нито вие. Можете да продадете всякаква лъжа, която искате, на пресата. Продадохте душата си, Лойд, и се надявам, че можете да живеете със себе си “, каза генерал Бергер.

Генерал Бергер заяви, че има подкрепата на други смесени началници на щабове и ще ги моли да игнорират незаконни заповеди от незаконната администрация.

„ Ако войник иска ваксинация, добре. Ако не, той не запретва ръкав. Ако се опитате да ваксинирате насилствено дори един от моите морски пехотинци, по -добре е да дойдете въоръжени “ , каза генерал Бергер и затвори.

В изявление в понеделник следобед Байдън заяви, че силно подкрепя посланието на Остин и е „нетърпелив да види“ ваксинацията срещу Covid-19, добавена към ваксините, които войниците получават при влизането си в армията.

        Източник: https://realrawnews.com/

 В САЩ Върховният съдреши, че ваксинираните хора по целия свят се произвеждат, патентованите продукти, съгласно американското законодателство, вече не са хора. Чрез модифицирана ваксинация с ДНК или РНК, ваксинацията с тРНК, човекът престава да бъде човек и става СОБСТВЕНОСТ на притежателя на модифицирания патент за ваксинация срещу GEN, тъй като има собствен геном и вече не е „човек“ (без естествени хора) , те са трансчовешки ", така че категория, която не съществува в правата на човека. Качеството на индивида и всички сродни права се губят. Това важи в цял свят и патентите са предмет на законодателството на САЩ. От 2013 г. насам всички хора, ваксинирани с генетично модифицирани иРНК, са законно трансхуманни и законно идентифицирани като трансхуманни и не се ползват с никакви човешки или други права на държава, и това важи в световен мащаб,

 С други думи, ваксинираните вече не са защитени от Хартата на правата на човека на тази планета, всеки може да направи всичко с тях ...

  Документът тук: https://www.supremecourt.gov/opinions/12pdf/12-398_1b7d.pdf

  Wikileaks качи всички свои файлове в Интернет:  https://file.wikileaks.org/file/   

 Предстоят няколко съдебни дела срещу CDC и д -р Фочи: 



Тагове:   нова,   Сюзан,   Райс,   екзекуция,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 671765
Постинги: 1515
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930