Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.08.2021 22:22 - "Как да се справим с тази имплозия?"
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 434 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                             image
 Любими братя и сестри на Гая, много скоро ви предстои да видите правилата, нормите и културите на вашия свят, изложени като лъжи и манипулации. Много от вас вече знаят голяма част от тази информация. Повечето ще имат много да учат. Дори на тези от вас, които знаят много, ще им бъде представена нова и по-дълбоко тревожна информация.
Как да се справим с тази имплозия?
Лъжите са видими, за да ги разтворят в светлината на яснотата, състраданието и любовта. Тъмнината се разтваря от светлината и ти си светлина. Ето защо всяко действие, което предприемете от светлината, ще разшири глобалната благодат, необходима за трансмутирането на този период възможно най-бързо и ефективно. Това, което представяме по-долу, е напомняне за това, което вече знаете, а то в никакъв случай не е изтощително. Това е напомняне! Това е напомняне, когато умът ви стане празен и сърцето ви изтръпва: върнете се към основните неща.
По същество човечеството е светлина. Фокусирайте се в сърцата си, в любовта си. Струва си да отбележите това, което кара сърцето ви да пее сега, така че можете да разработите меню от решения, пътеки към чувство на любов и лекота; то ще ви помогне, когато се чувствате обременени и дори не можете да си спомните как да почувствате любов. Предложенията включват семейство, приятели, домашни любимци, медитация, природа, йога, дълбоко дишане.... обърнете внимание сега и направете списък на това, което ви помага да се свържете с вътрешната си светлина, вътрешната си божествена същност, чувството си за любов....
Ограничете излагането си. Когато се чувствате обременени от ситуацията, е редно да имате време да се грижите за себе си, да се обичате, да се храните. Не можеш да бъдеш там за никого, ако си опитал: има причина възрастните да трябва да сложат кислородните си маски преди децата в самолет. Мнозина ще се върнат към опита от претоварване на деца - не можете да ги утешите, ако сте загубили центъра си.
Помнете: това е фаза, най-болезнената фаза в много отношения. Това ще свърши. Този потоп ще пречисти, пречисти и пречисти повече от всичко, което някога е съществувало, така че когато се почувствате обременени, спомнете си, че най-лошото от него ще свърши: скоро.
Бъдете добри. Бъдете добри към себе си и другите. Състрадание, прошка, сърцецентрично слушане, доброта... тези качества са твоят душевен компас. При съмнение как да реагирате, върнете се към тези качества.
Ярост на канала и възмущение подобаващо. Не е моментът да се разделяте един срещу друг, това е моментът да видите реалността ясно и когато вроденото ви чувство за приличие е толкова шокирано, че сте обременени от гняв, вземете си почивка. Веднага. Запишете гнева си, говорете с растение, плачете на възглавница, рисувайте... има толкова начини да разпространите гняв (без да нараните или плашите другите), колкото има хора.
Поемането на дълбоко въздух е едно от най-трансформиращите упражнения, които можете да правите. Отваря канали за вашето дълбоко сърце, вашата вродена мъдрост и вашия божествен източник. В случай на стрес Р Е С П И Р Е З. Вълшебно е.
Оставете другите да имат своите реакции - повечето няма да могат да отговорят на мисленето. Ако сте готови за това, няма да приемате реакциите си лично. Нищо от това не е насочено към теб. Ако сте чувствителни или съпричастни, което е вероятно, ако четете това, бъдете последователни в изчистването на енергиите си, ежедневно и дори всеки час. Можете да използвате всички методи, които използвате в момента, от пречистване до използване на светлинни средства, като виолетовият пламък на св. Жермен, където си представяте виолетовият ви пламък моментално разтваря всички негативни мисли, чувства и страхове на енергийното ви поле.
Грижа за себе си. Когато е възможно, използвайте всички инструменти на разположение, за да поддържате енергията си чиста, това включва чист въздух (отворен прозорец), питейна вода, направете по-здравословни възможности за храна, когато имате достъп до тях. Зонерът, използващ пристрастяващи вещества, може да изглежда привлекателен, но удължава болката.
Щедростта на ума към другите, споделяйки времето и ресурсите им, ще успокои другите, че човечеството е добро, мило и любящо. Мнозина ще се нуждаят от това напомняне, това ще бъде вашата предпазна мрежа.
Просто бъди себе си. Ти си най-силният от силните, най-смелият от смелите. Вие сте се пробудили да бъдете съзнателна светлина в този момент. Докато другите ще виждат само трагедия и терор, ще имате по-голяма проницателност и мъдро сърце. Бъдете уверени в себе си. Ти си там, където си с причина. Позволете на вашия домейн да блести с доброта и състрадание.
Обадете ни се. Към когото и да се обърнеш в тежки времена, обади му се. Ако се обърнете към божествен източник, галактически, ангелски или природа - независимо към кого се обръщате, приближете ги до себе си. Всички, които помагат на човечеството в нивата на сутис, са там за вас, като равни, като партньори. Всички сме Едно. Следете за знаци, символи и съвпадения: това са нашите начини да сигнализираме за присъствието си.
Обичаме те и сме с теб през цялото време.
Канализирано от Дженифър Крокарт
🤲✨
✪❱❱ @Famнlia • AarayA 🤲 | ❝ ИМА МНОГО ЛЮБОВ ЗАМЕСЕНА! [pt _ XX]
✪❱❱ УСЕТИХТЕ ЛИ ГО? ТОГАВА ПУСНЕТЕ 💖 & ПРОПАГА!
➤ 🇨 🇴 🇲 🇵 🇦 🇷 🇹 🇮 🇱 🇭 🇪 ✨🤜🤛✨
➤ ❝🇬 🇷 🇦 🇹 🇮 🇩 🇦 🇴❞ 👽
°



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 672632
Постинги: 1517
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930