Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.08.2021 09:33 - КЪДЕ Е БОГ ?!
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 153 Коментари: 0 Гласове:
-1



  28 август 2021 г.

 JJK: Имам много натоварени дни зад гърба си с хора, които не резонират с всичко, което ме движи. Сега съм особено натъжен от факта, че все повече хора в близкото ми обкръжениевъвеждането на ваксината Corona mRNA. Какво прави ваксината с корона иРНК?

Повечето от тях изобщо не искат да знаят! Много често това са и хора, за които никога не бих се сетил и които са много близки до мен.

Например читателите на блога на Light World или приятелите, които се грижат за спорта и здравето, дори близките членове на семейството, просто не искат да знаят за опасностите от тази ваксина. Но „манията за корона ваксина“ процъфтява и в по -широката общност.

Имах особено близък опит вчера, тоест ден преди изпита за А-свидетелство, което е свидетелството за управление на мотоциклети в Австрия.

Миналата година реших да започна този курс, за да мога да карам и наистина обикновени мотоциклети. И днес, след като положих изпита, за мен се сбъдна една малка мечта.

Но към историята: така че вчера в кратък тренировъчен блок ще се състоят последните ми 3 урока по шофиране преди изпита. Моят инструктор по шофиране, който досега ме беше научил на необходимите умения, приличаше на друг човек.

Първо той ме попита: "Имате ли вече коронарен удар?" Отговорих отрицателно и му дадох ясна сметка, че няма да направя това и че „никога не съм инжектиран с тази отрова“. Тогава го попитах дали вече е бил ваксиниран? "Да, получих първата си доза от Pfizer-BioNTech." През следващите три урока по шофиране бях донякъде холеричен, но иначе много дружелюбният инструктор по шофиране се държеше като най -големия ми враг. Не можех да направя нищо правилно с него и сякаш бях забравил всичко. Той дори направи пренебрежителни забележки и обиди.

Изпитах за кратко желанието да отменя урока по шофиране и да поискам друг инструктор по шофиране. Но след това реших да накарам тази ситуация да ми свърши работа, като просто я преживях и не позволявах на нервното му потрепване да ми повлияе или да ме разстрои.

Направих това упражнение, за да засиля умственото си осъзнаване.

Пристигайки изтощен вкъщи, започнах дълга медитация и лечебна работа, включително усещане за поведението на моя инструктор по шофиране.

В крайна сметка приближаването му към мен се обърна на 180 ° и изведнъж ми се стори като черупка, обитавана от друго или извънземно същество.

Той също се държеше странно на теста днес. Защото след като я минах, инструкторът по шофиране не ме поздрави. Странно ми се стори. Но и секретарката, и другият инструктор по шофиране ми се сториха много различни. Когато се записах за този курс преди няколко месеца, това шофьорско училище имаше съвсем различна атмосфера, по -приятелска - просто по -човешка.

Обърна ли се нещо ?! При медитация ваксината с корона иРНК ми се повтаряше отново и отново като причина ...?

ХАРАКТЕРНИ ХАРАКТЕРИ С КОРОНА-МРНА ИНКУЛАЦИЯ

MASTER ST. HERMEN: Някои промени в характера се забелязват веднага при някои хора след ваксинацията. Описаното от вас е свързано с това.

Хората губят душевната си база и излизат всички „лоши“ качества - те вече не могат да ги държат под контрол. „Улавянето“ на хора от други организации, които споменахте, е много по -лесно с хората, на които е инжектирана тази ваксина.

След ваксинацията вибрацията на човек се променя, става по -ниска и позволява много повече манипулации. Следователно характерът и поведението на човек се променят.

JJK: Често ми е много, много трудно да се справя с това. Особено, ако познавам човека добре или е някой от семейния ми кръг. Човек просто става различен, но самият той дори не го забелязва. Какво трябва да кажат родителите, чиито деца са ваксинирани? Наистина е ужас ...

MASTER ST. HERMEN: Прекъсване, което засяга семейства и приятелски кръгове. Наблюдаването в каква посока вървят хората и какъв избор правят, е болезнен процес. Този процес обаче завършва светещите хора.

JJK: Но повечето хора бяха принудени да вземат решение за ваксинация! Без ваксинация няма свобода, няма пътувания и пр. Това е престъпление и това е липса на свобода.

Тези, които поклоняват по улиците на ваксинацията, нямат представа защо всъщност стоят там или как са засегнати.

Netflix и iPhone не създават непременно критични нагласи; те приспиват хората. Фактът, че хората дори не забелязват това, е в реда на нещата, иначе не би било манипулация.

Питам се: къде е свободната воля в това „преобладаване на манипулатори“? Или да попитаме по различен начин: отговорност ли е на човека, който не знае, че с него се манипулира от дистанционно управление?

СЪЩНОСТ НА МАНИПУЛАЦИЯТА

MASTER ST. ХЕРМЕН: Несвободен човек не е свободен, защото така е решил на нивото на душата. Всички хора, които все още не са достигнали съвършенство, имат области на манипулация.

Въпросът е дали човекът иска да разпознае манипулациите или иска да ги игнорира поради пренатални решения?

Тук човешките задачи и учебните задачи играят решаваща роля. Какво искате да преживеете? Вие сте си го определили още преди този живот и ще го изживеете като човешко същество!

Ето защо хората не могат да бъдат възпитавани с разумни аргументи. Понякога нещата се объркват или се извършват заобиколни решения. В крайна сметка растежът винаги се случва и уроците винаги се извличат.

От по -висока гледна точка, всеки човек избира енергийното поле и среда, в която иска да изпита себе си, преди да се роди.

Придайте по -голямо значение на пренаталния избор и определени ситуации, въпреки че те няма да изчезнат веднага, но ще бъдат по -лесни за справяне.

По -високият поглед не може да фиксира това, което тежи на душата ви, но може да доведе до по -дълбоко разбиране, да облекчи болката ви и да разсее мъката.

JJK: Но какво ще стане, ако човек е откъснат от душата, тогава той дори не може да знае какво е решил?

MASTER ST. ХЕРМЕНИ: На нивото на духовната душа всяко същество преди въплъщението се съгласи с определено преживяване. Това, което човек не знае, е добре известно на едно духовно същество. Всички вие, всеки човек, сте творческо божествено духовно същество. Може би това няма да ви утеши много по отношение на вашите земни грижи, но това е единствената истина.

Всичко се случва със СВОБОДНАТА ВОЛЯ на съществото.

JJK: Къде е Бог? Защо никой не се намесва от светлите сили сега, когато веригата на принудителната ваксинация е наложена на цялото човечество.

Децата скоро ще трябва да бъдат ваксинирани, за да могат да посещават училище. Не остава много време за „обръщането“ ...

MASTER ST. ГЕРМАН: Това, което се случва, е, че лудостта е доведена до крайност.

Това ще предизвика голямо съживление и тези, които са останали непоколебими до края, ще бъдат наречени строители на Новото човечество.

Намесата на силите на светлината и пряката намеса на Бог се случва всеки ден. Без тези интервенции днес на тази Земя всичко би изглеждало много различно.

Дори и да е трудно за разбиране или приемане, тъй като натискът често е огромен, той би могъл да бъде много по -лош;

- Чудили ли сте се защо тъмните сили не успяват да направят последната стъпка - тоест пълното превземане на цялото човечество?

- Понякога се чудите как е възможно въпреки всички опити за прикриване скритата подлост все пак да се разкрие?

- Понякога се чудите защо все повече хора се изправят и казват „НЕ“? Дори ако много хора около вас са ваксинирани, има значителен брой хора, които никога няма да го направят сами.

БОГ РАБОТИ ЧРЕЗ ВАС!

И тези хора са ядрото на цялата тази история. Съберете се в малки, ръководени групи. Организирайте, обменяйте идеи и изградете свое собствено автономно съществуване.

Винаги има две страни в цялата тази игра - и страната на Светлината става все по -силна, по -силна и по -силна.

Да, повечето от тях няма да влязат в Нова Земя след тази буря, но моля, имайте предвид следното: не е важен броят на леките воини, а само тяхното качество.

Промяната се постига чрез вътрешната сила на хората, а не чрез събиране на възможно най -много хора на Триумфалната арка, за да бъдат чути.

JJK: Значи не е безнадеждно?

MASTER ST. ХЕРМЕН: Както е обещано, трябва да бъде! Нищо и никой не може да устои на силата и мощта на Бог.

Никоя същност не може да се противопостави или да пренебрегне Божията воля! Божията воля е тази земя да възкръсне и човечеството да се възроди. И принципът е следният: Бог действа чрез вас!

Броят на тези, които разбират това, е вдъхновяващ, защото наистина:

На този свят има много повече от просто „един праведен човек“.

Обичам те безкрайно
MASTER ST. ХЕРМЕЙСКИ

** Канал: Ian J. Cassl

image  


Тагове:   ваксини,   проблема,   изява,   волята,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 675327
Постинги: 1519
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930