Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.09.2021 20:50 - Кроно - За влиянията на Матрицата
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 163 Коментари: 0 Гласове:
0



 ОТНОСНО ВЛИЯНИЯТА НА МАТРИЦА
От КРОНОС
Необичаен диалог
Откъси от интервю
Въпрос _ Въпрос С _ ХРОНОС
На тази сесия имаше много въпроси за личните импаси, особено за финансовата сфера.
В процеса на общуване с Пазителите е установено, че голям брой хора, които търсят активно духовно търсене, преживяват този тип проблем, и това напълно ги извежда от трудното спокойствие, дисхармонизира и ги изхвърля обратно.
За съжаление, поради огромни проблеми с интернет връзката, повечето информация не можаха да бъдат записани в аудио медии. Останала е само малка част от този разговор, където е казано за определена матрица, която доминира над хората и пречи по всякакъв възможен начин човек да придобие Светлина и Вяра.
Въпрос: Бих искал да разбера работата на матрицата, как работи, как изчислява този тип хора?
В: Е, ако погледнеш земята отгоре, това е яркост и от енергичен човек, чиста светлина идва да свети. Много ясно се вижда за ангелите и обратната страна. Задачата на страничното черно е да угаси тази светлина на всяка цена. За тази цел се използват разнообразие от лостове на влияние, т.е. всичко, което може да ни лиши от емоционално и ментално равновесие за дълго време. Но в същото време това е изпитание на състоянието на душата ни за сила, колко устойчиви можем да бъдем на такива влияния.
Въпрос: Но все пак в скорошен разговор ме уведомиха, че все пак има начин да станеш невидим за матрицата. Така че не можете да бъдете засечени
Ц :... Разбрах, че има и такива начини.
Въпрос: Да поговорим за тези методи.
В: Не включва физически действия, ритуали или медитации. Тоест нищо механично изпълняемо няма да донесе резултати. Всичко зависи от способността да изграждате и поддържате вътрешните си високочестотни настройки. Виждам го като защитен пашкул, високо енергийна материя. Не допуска дори близо до човека отстрани черно и някак да му повлияе.
Въпрос: Ок, как се постига това състояние и как може да се запази този пашкул?
Ц :... Виждам въртенето на този пашкул, т.е. енергиите, от които се създава.
То не може да бъде създадено от желание самостоятелно или с помощта на зрението. Пазителите обясняват, че това е състояние на ума. Определено ниво на съзнание. Това ниво е недостъпно за черно странично влияние.
Въпрос: Искам да кажа правилно ли разбирам, че трябва да визуализирам пашкула около себе си?
В: Не. Подобно състояние не може да се постигне с визуализация. То може да бъде постигнато само с повишаване нивото на вашето съзнание, когато висшето ви съзнание надвишава диктатурата на мозъка, тоест логическият ум. Обикновено човек, буквално веднага след раждането, става много зависим от компютърната система, която е нашият мозък. Първоначално тази система е създадена за координация на човешкото тяло и е пренесена преди това чисто механични функции.
Но нашата цивилизация започна да се развива по такъв начин, че логическата / аналитичната наука да бъде поставена на преден план, отричайки и отхвърляйки всяко разбиране за фини поданици и Душа, в частност като основно и непроменяемо условие за съществуването на нашия физически свят.
Малък човек, който едва е навлязъл в това физическо пространство, е научен да се фокусира само върху логично обосновани и физически определени факти. След като се научи да говори и да задава въпроси, чува нон-стоп досаден отговор: ′′ Това не се случва. Не си измисляйте тези неща. Спри да говориш глупави неща. Това е просто фантазия ′′ и всички в една и съща вена.
На пет или шест години детето вече притежава настроен ′′ компютър който работи за потискане на комуникацията с Висшето им съзнание, за изтриване на паметта на Духовния им дом, за отхвърляне на истинското знание, което дава цялостен поглед върху структурата на Вселената. Детето се учи да не се доверява на себе си, отнасяйки истинското знание до дълбините на подсъзнанието си.
Благодарение на това пораснахме. Всички следваме пътя си на живота, сякаш до докосването на тъмнината, без да чуваме улики, вярвайки в отговорите. Мозъците ни с радост поеха ролята на мисията, внушавайки ни такава, каквато трябва да бъде и каквато не трябва да бъде, кое е правилно, кое е грешно. Безкрайна ферментация на мисли, ескалиращи тревоги, съмнения и страхове, всякакви ′′ внезапно ′′ и ′′ ако ", обвинения, убеждения, оценяване на егото ви - всичко това е и ваша безусловна заслуга. Много негативни емоции безкрайно разтърсват нервната ни система, която във физиката се проявява чрез различни телесни заболявания. Но тук отново е важно да погледнем всички тези факти от гледна точка на изживяването, без осъждане.
Просто условията на опит са станали по-тежки, проявата на изтънчени поданици не е толкова очевидна и се отрича, а намирането на духовния принцип в себе си е много трудна задача.
И все пак най-ценна е победата, с която се прибираме - като сме успели да разпознаем, преодолеем, видим духовно и да станем по-силни.
Връщайки се към разговора за защитната колиба - бидейки вашето съзнание на нивото на логическия ум, такова състояние не може да се постигне.
Само чрез придобиване на осъзнаване на себе си като неразделна част от Божественото, усещане на енергиите на безусловната любов и учене да живее в тях, шофиране през себе си през неограничен поток в околното пространство, постоянно намиране в състояние на даване, възможно ли е да създадеш такъв пашкул.
По-точно се образува, без никакви специални действия.
Никакви външни трикове, никакви методи и практики тук няма да помогнат, никаква постоянна работа само по себе си, никакъв пълен контрол над мислите и действията ви. Можете да изведете енергиите си в балансирано състояние колкото дълго искате, докато сте в медитация, но след като излезете от дома си за пет минути, веднага срещате съседа си и можете да загубите всичките си сценарии.
Животът ни не трябва да се дели, сравнително казано, за времето на праведните молитви и времето на светския живот. Всичко се събира и изисква от нас да бъдем безусловна честност със себе си. Думите и действията, колкото и правилни да ни изглеждат, нямат смисъл за еволюцията на съвестта ни, ако са родени не за искрени мотиви и чисти духовни импулси, а за друг кърлеж в записа на живота.
Можеш да излъжеш безкрайно себе си, облицовка в безкрайни илюзии и илюзии на ума, но е невъзможно да излъжеш своя Висш Аз, своята истинска същност.
От високите пространства, където сте, всички наши грешки, всичките ни опити да защитим и оправдаем слабостите си, надутото си его, лошите си чувства и страхове, са ясно видими. Отричането не може да постигне пречистване.
Докато отричаме, дори в по-малка степен, пълната ни отговорност за всичко, което се случва в живота ни, сме обречени да се борим нонстоп срещу ′′ вятърните мелници които ще се появят със завидна констанция по пътя ни. И колкото повече вървим напред в духовното си израстване, толкова по-голяма е отговорността ни за всички наши мисли и действия.
Пазителите търпеливо обясняваха отново и отново, че мисията им е да не покриват внимателно пътя ни със сламки.
Вашата пряка намеса в събитията от живота ни е възможна само в най-спешния случай, когато се случи нещо напълно непланирано, застрашаващо превъзходните планове на душата ни.
Пазителите, които са се грижили за нас от създаването ни, които ни съпътстват в хиляди превъплъщения, които ни обичат нонстоп и състрадателно, могат само любезно да предложат нещо, дискретно да дадат знак или съвет, да прегърнат невидимо, като по този начин изпращат утеха.
През нощта те внимателно и щателно се грижат за нашите фини тела, помагайки им да се възстановят от всяко травмиращо събитие.
Но животът в олицетворение е нашият опит и само наш.
Това е нашият работен личен дневник. По броя на пълнените фунийки през целия живот, само ние сме отговорни. Изборът на път, вашето ниво на трудност, успехът на преминаването ви - това е просто нашият избор.
Ние сме много егоистични, предявяваме претенции към целия свят, докато забравяме, че причината за всички проблеми се крие вътре в нас.
Свикнали сме постоянно да осъждаме някого или нещо, вътрешната ни агресия от време на време се излива върху другите, удушени сме от негодувание заради несправедливата структура на този свят.
Но същността, за съжаление, се крие в една поговорка, увековечена веднъж от Гогол: ′′ в огледалото няма вина, ако лицето е криво "....
Следователно всички опити да намерите някои чудотворни методи за постигане на благодат, без да прилагате никакви вътрешни усилия за лична трансформация, без да преминавате през себе си енергията на безусловната любов към всички неща, без да изпитвате благодарност за всички трудни преживявания, както за необходимите уроци, вие са обречени на сто процента провал.
Това е структурата на този свят.
Само през няколко тръна можем да тичаме към звездите.
Именно чрез това разбиране сме потънали във физически тела. И само придобивайки разбиране и напълно приемайки тази реалност, започваме да се развиваме духовно бързо, напълно оправдавайки мисията, с която пристигаме до това въплъщение.
Източник: https://eso39333exopolitic.wordpress.com/…/crono-sobre-as…/
_______________________________________________
Посетете линка, за да получите достъп до цялото ни съдържание: https://linktr.ee/eso39333
· ·



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 657940
Постинги: 1496
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031