Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.09.2021 12:33 - ИГРА С ЕМОЦИИТЕ И МИСЛИТЕ.
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 397 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 04.09.2021 20:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Здравейте всички мои приятели и не само!.

Замислям се ,че освен воденето на бележки с графи –час ,какво миля в момента ,това ли искам да мисля ,може да се мине малко по-напред .Когато си в среда това което ти се подава като информация почти винаги в разговор с близки или други хора това не се контролира от теб. Човека срещу теб не е като телевизора да го изключиш например. Той може да започне една безобидна и важна тема .Например :Какво си закусвал днес? Подавате си „пасове „ и се води играта къде с „пасове „ ,които са логични и ти можеш да се обърнеш и да се „изкълчиш“ като оправдание-променяш базата на разговора в удобна за теб и нети пука.
Но по правило ние сме още със старите си навици или следи останали от тях .Човека ти дава едно и обосновано тълкуване или намек или оценка за събитие и ли друго .Или ти преди време си „врял и кипял“ по твоя тема или ситуация. Това е като лек „финт“ и ти …“А така сега! Да ти разкажа и покажа точно това „колко е“ … И СИ ПАДНАЛ… Правиш си пряк свободен или дуспа или фал. БРОИ СЕ ТАКА ЗАЩОТО СИ СВалил ВИБРАЦИИТЕ И СИ СЛЯЗЪЛ „ДА ОПРАВиШ НЕЩАТА“!
Тогава бележиш точка или „гол“ ако се е случило така ,че не си“припалил‘ ,не си бързал и си хванал „финта“ на това ,което са ти подали. За това и за „паданията „ ти излиза „жълт картон“. Червен не става . Защото в играта се учим .Ако искаме и можем.
В тази игра гол се смята ,ако ти е „подадено“ да се провалиш и слезеш в нивото си(вибрациите). Но ти си спираш дъхът , спираш на гърди и врътваш така ,че си на ниво .“Ниският пас „ си го вдигнал и… си му опънал мрежата !
Ти не си паднал , човека който ти подава печели като вижда „високата „реализация .Не си се „метнал“ по „ниското“ което са ти подали. Всички доволни и ти най-вече. 

Пробвайте тази игра в всякакви ситуации .Най трудно е при шофиране .Направо е висш пилотаж. Забавлявайте се и се контролирайте по този забавен начин . Или си измислете и вие свои правила и така нещата са по-леки. Ще откриете кога и как губите и кога печелите.Това е много важно да се знае и да се има готовност и усет ,да видиш как са нещата на практика ,в динамика.
Как да НЕ забравяте ,че сте в играта ли? Избере ти някакъв подсещащ знак до себе или друго.

Р.S. И така ,докато си завършвах , мен ме „подкараха“ от страни и като вземе някой думата и говори вместо теб – „дуспа“ .Мотора беше „запален“ ,макар за кратко…Не! „Рефера“ се смили и е „пряк свободен е вече“ ! Ох… 
 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 676520
Постинги: 1519
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930