Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2021 19:32 - ГАЛАКТИЧНА КОНФЕДЕРАЦИЯ От (Змия)
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 240 Коментари: 0 Гласове:
0



      Наричана още Галактическата федерация.

   Това е Конфедеративен съюз на позитивните цивилизации около галактиката, като плеядийци, сирийци, арктуари... Техните лидери са Възнесени господари, същества, живеещи в просветено състояние на съзнанието. Ащарското командване съставлява част от Галактическата конфедерация и основната ѝ цел е да освободи планетата Земя от тъмните сили.
Галактическата конфедерация представя корабите-майки в земната орбита и са замаскирани с тахионна мембрана, която ги прави неоткриваеми за радарите на Кабал. Те са предотвратявали ядрени войни на земята отново и отново. Те също са предотвратили земетресения чрез стабилизиране на тектоничната активност на планетата. Тяхната мотивация е да споделят щастието и любовта, които са постигнали в резултат на духовното си израстване.
   Има силна дезинформационна кампания срещу Галактическата конфедерация, която започна от средата на 90-те години, когато Кабалът осъзна опасността, която представлява за новия световен ред (NWO). Много концерти на Конферентите на земята бяха обект на интензивни сесии за умствено програмиране на МОНАРХ, а всъщност ′′ Командването на Ащар ′′ беше предизвикателна фраза за активиране на тежки отрицателни реакции. Тази програма накара много контакти да спрат да общуват и вместо това канализира астрални снаряди. Това е използвано от своя страна, за да докаже, че канализирането е неефективен метод за получаване на точна информация от хипердимерни източници. В днешно време има малко надеждни канали, но това не променя факта, че Галактическата кондефрация е много важна и надеждна сила, която ще бъде оповестена след Първия контакт.

    Движение за съпротива

  Това е група борци за свобода, живеещи под земята на върха на земната кора. Те имат постоянен контакт с подземните бази на плеяди в Хималаите и Бора-Бора. Неговият публичен представител е Кобрата.
С помощта на Конфедерацията те са се отървали от всички рептилски бази, които са съществували в тази Слънчева система. След 2,000 г. също изпразни всички подземни бункери на рептилите в различни битки. Тогава те се фокусираха върху отклоняването на средства, с които са финансирани различни тайни проекти, включващи военни технологии и програми, които те постигнаха съществуващо.
Впоследствие те проникнаха в агентите си във военните и различни агенции, за да помогнат на Позитивната милиция с плана си, който предстои да даде плодове по всяко време. Мотивацията на Движението за съпротива е да освободи планетата, за да може да спре да живее в пещери и да помага на мисии из галактиката.

    Позитивна милиция

Това е най-мощната група на повърхността на планетата. Те са разработили план за планетарно освобождение с (незабелязана) помощ от Съпротивителното движение. Приблизително 3/4 от армията са съгласни с този план и това е достатъчно критична маса за изпълнение на плана. Неговият публичен представител е Дрейк.
Повечето от хората, които съставят тази група, не знаят за намесата на Съпротивителното движение. Някои от хората на важни позиции знаят за Съпротивителното движение, но не биха го признали, тъй като все още е класифицирана информация.
Това е група, която формално не притежава лидер, но чиято мотивация е освобождението на човечеството. Особено в САЩ. САЩ

     Тамплиери

Наричан още Faction 2 или понякога бели шапки. Тази група произхожда от европейското благородство, което почти се елиминира от Ротшилд. Те притежават силна военна база в САЩ. САЩ (флота), Великобритания и Континентална Европа. Неговият публичен представител е Лорд Блекхийт. В момента те работят върху съюза на 134 нации, за да помогнат за създаването на новата финансова система. Те си сътрудничат с Позитивната милиция. Основната им мотивация е да свалят Федералния резерв и да свалят Ротшилд, стария им враг.
Те не трябва да се бъркат с ционистките тамплиери, които са част от фракцията на Ротшилд, въпреки че има няколко агенти на Ротшилд тамплиери, проникнали в позитивните групи.

     Смесени групи

...
Обществото на белия дракон
Тази група представлява интересите на древна китайска кралска кръвна линия, поддържана от много групи в рамките на бойни изкуства от отганизации по света. Неговият контакт е Бенджамин Фулфорд. Основната им цел е да победят Кабал, но намеренията им не са съвсем чисти, тъй като виждат, че ролята им в новото общество, което ще бъде създадено след Събитието ще бъде малко доминиращо и контролиращо. Те също имат голям интерес към средствата, които ще бъдат освободени след поражението на Кабал. Всъщност съпротивата имаше различни проблеми с тях през февруари 2012 г. с тайни преговори за новата финансова система и това доведе до забавяне на събитието.
Гностичен илюминатис
Тази група произхожда от древни кръвни линии в руското благородство и е била част от Кабал само преди няколко поколения. След като Ротшилд унищожиха династията Романов, тази група се отдели от Кабала и реши да се бори с Ротшидите, въпреки че все още използват същата символика на илюминатите и част от тяхната идеология. Мотивацията им е да унищожат Ротшилд и да отмъстят на Романовците. Имат контакт с мафията в Руска и Източна Европа, а също и с тамплиерите. Негов говорител е Александър Романоф. Те са значително проникнати с агенти на Ротшилд. Тази група ще бъде драстично преструктурирана след събитието.

     Отрицателни групи
...
Ротшилд Фейшън
Те контролираха Европа, финансовия сектор чрез Федералния резерв и повечето медии. Техният лидер е Яков от Ротшид и връзките му с Хенри Кисинджър влияят на фракцията на Рокфелер. Дейвид Ротшилд и съпругата му Олимпия Алдобрандини влияят на йезуитската фракция. Черното благородство на Европа (освен в Италия) принадлежи на тази фракция. Те са предимно ригелийски оскруански монарси с произход от Атлантида и са отговаряли за унищожаването им чрез ′′ универсалния потоп ". Основната им мотивация е била да завладеят света, но сега техният приоритет е да съберат дори малко пари, за да контролират медиите като възможно най-дълго и да не бъдат арестувани в процеса.

Рокфелер Faction
Те контролираха САЩ. САЩ, търговията с петрол, фармацевтична промишленост, производството на храни и част от военните. Учени вкараха нацисти в САЩ. САЩ и поради тази причина се наричат и илюминази. Истинският им лидер е Дейвид Рокфелер (живеещ доскоро в малкия си апартамент на Източен 65-ти св. Ню Йорк), с Volksf ьhrer George Busch Sr. и съветник-стратег Хайнц Кисинджър до себе си. Те са предимно драконовски същества, които са притежавали милиони рептилски роби в галактическата си империя, която са искали да репликират на земята. Основната ѝ мотивация е била да създаде обществото в диктатура, основана на робството. Сега основната му мотивация е да избяга на Южния полюс с поне една раница и да не бъде арестуван.

Йезуитска фракция
Тази фракция е много силна до началото на 1800-те години, когато Ротшилд започва да се консолидира. Приблизително 10 % от йезуитите принадлежат към тази група, заедно с някои кардинали, черния папа Адолфо Никола, белия папа Джоузеф Рацингер и черното благородство на Италия. Тази фракция е създадена през 325 г. в съвета на Никея, където Константин създава католическото поклонение и започва да изчезва Гностичните мистерии (като Гностичното християнство). Те се борят да постигнат поредната инквизиция и досега проникват в различни християнски организации. Основната сфера на влияние се среща в Южна Америка и Африка. Преди основната им мотивация е била духовен контрол над човечеството. Сега просто се стремят да оцелеят. След събитието ще има цял процес на пречистване във всички религии, за да ги приравним повече към истината.

https://adoninas.com/2016/12/27/luz-y-oscuridad/
· ·
 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 676002
Постинги: 1519
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930