Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.09.2021 08:48 - ДОСТОЙНСТВОТО НА ЧОВЕКА
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 126 Коментари: 0 Гласове:
2



ЖИВОТ НА НОВА ЗЕМЯ (ДОСТОЙНСТВО) & послание от АБСОЛЮТЕН БАЩА
Здравейте мили мои любими деца!
Достойнството е много тясно свързано с такова понятие като самостоятелност, но все още има известни разлики между тях. В определянето на този израз ще оставим думата ′′ достойнство ". Дълбокият смисъл е, че човек вече е достоен за всички земни блага чрез своето рождено право. Всеки човек вече ги притежава, защото е имал късмета да се роди на тази красива планета. А фактът, че човекът е без тези облаги, е най-голямото престъпление на цивилизациите, враждебни към човечеството, които отдавна са взели властта на Земята. През хилядолетията всичко е объркано: легитимните обитатели на Земята са се трансформирали в роби от тези, които нямат право на това. Това вече е казано в много мои съобщения, така че днес няма да развиваме тази тема, но ще говорим за тези хора, които въпреки всичко са успели да запазят самочувствието си.
Обикновено това са много стари и чисти души, зад които стои преживяването на много превъплъщения както на Земята, така и на други планети. Следователно, дори идвайки на Земята с изтрит спомен, те все пак са запазили дълбок спомен в себе си, който не им позволява да се спускат със съзнанието си в състоянието на роб. Те достойно носят титлата човешко същество - пълноправен жител на тази планета, като не позволяват да бъдат унижавани и да им налагат чужди ценности. Такива хора често приличат на черни овце в очите на лаика, свикнали да се чешат пред тези с власт и да живеят според правилата и законите, установени от тях. Това е особено очевидно в работещите колективи, които са мини отливки на съвременното общество, където лесно можете да проследите йерархичната структура на властта и поведението на хората въз основа на нивото на тяхното съзнание. Вероятно всеки от вас може да си спомни случаите, в които някой от колегите ви се е държал достойно и независимост, без страх от началниците си, а някой друг е валял и унижавал себе си, напълно загубвайки самочувствието си. Обикновено това чувство е вродено и се проявява в човек от детството. И колкото и да се опитват родители, учители, шефове да потискат такъв човек, те категорично устояват на всички изпитания и продължават да живеят така, както му казва душата. Разбира се, един от основните компоненти на самочувствието е самоуважението. Това е самата вътрешна сърцевина на човек, която му помага да поддържа самочувствието си във всяка ситуация. И тези около вас реагират много чувствително на това, усещайки вътрешната сила на тези хора. Понякога, дори без думи, само с един поглед, такъв човек може да предотврати енергийната атака срещу него, дори преди да се прояви отвън под формата на думи. И това е така, защото самочувствието носи в себе си много високи вибрации, срещу които се чупят ниските вибрационни емоции - като страх, агресия, раздразнение, потискане, контрол, това е като стена / стена от енергийна защита...
Така че самостоятелен човек, който уважава себе си с чувството си за достойнство, изглежда издига невидима стена около себе си, защитавайки го от всички енергии с ниски вибрации.
И сега, мили мои, наистина имате нужда от такава ′′ стена за да преминете адекватно последния сегмент от триизмерния световен път, който все още се опитва да ви задържи, използвайки най-мръсните и забранени техники. Винаги помнете, че вие сте Богове и законните обитатели на вашата красива Земя. Носете достойно това заглавие, което ще ви помогне да преминете към нов етап от вашата еволюция. Благославям те и те обичам безмерно!
Абсолютен баща говори с теб
Източник: Sajt ′′ Возрожденство "/ Получено / канализирано от Марта
Превод и адаптация: Добреску Виктор
· ·



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 657785
Постинги: 1496
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031