Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.10.2021 13:12 - ЗА ТОВА ,КОЕТО СЕ РАЗГРЪЩА - ПОСЛАНИЕ ОТ ЕЛОХИМ
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 563 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Елохим чрез Асил Токсал: Нарастващите енергии на Земята


„Поздрави. Ние сме Елохим.

Промените, които наблюдавате в живота си, промените, които наблюдавате - в това общество, цивилизация, на тази планета - всички са свързани и свързани с нарастващите енергии на тази Земя, тази равнина, в която тази Земя съществува.

Материализацията на тези възходящи енергии се проявява под формата на космологични промени. Директният превод на космологичните промени е въздействието върху космологичните тела-астрални тела, каквито е тази Земя. Следователно всички космологични тела са изложени на нарастващите енергии на тази равнина. Повишаването на тези енергии е планирано събитие. Той е създаден, за да осигури инерцията, необходима за осигуряване на еволюцията на определени етапи от този план.

Следователно, всички живи същества в материална форма в момента на този план ще бъдат повлияни от възходящите енергии на цялата тази плоскост: на Земята, други небесни тела и други цивилизации, които съществуват в материална форма на този план. Следователно еволюцията на човечеството не е единственият еволюционен процес, протичащ на този материален план, но все пак е единственият, който наистина се отнася до вас.

Всички живи същества на тази планета, включително самата планета, ще получат увеличение на енергията, както и увеличаване на честотата. Растежът на енергиите ще се случи във вълни. Интервалите между вълните ще бъдат намалени. Следователно очевидно това ще бъде ускорение. С нарастването си енергията осигурява повече гориво за цялото материално съществуване, тъй като цялата материя е втвърдена енергия: енергията намалява по честота, за да създаде илюзията за материална форма. Следователно всички материални аспекти на вас са просто временни, а илюзорното възприемане на енергия е кондензирано.

Този непрекъснат растеж на енергии на този план ще осигури гориво за развитието на човешкото съзнание, както и на други форми на съзнание. Самото гориво е поток от енергия, който влияе еднакво на всички живи същества. Следователно, въпреки че индивидуалният ви човешки опит може да изглежда по -интензивен, подчертан, вие не сте единственият; цялото човечество преживява тази промяна. Всички растения, всички животни, тази планета и други планетни системи с живо съзнание в материална форма ще преживеят същия възход и същите промени.

Това, което ще направи промяна във вашето пътуване, е как получавате тези енергии: как преживявате, как получавате, интегрирате, интегрирате и прилагате енергиите, които се движат през тази равнина, които се движат през вас. Всички клетки в тялото ви, всички части на вашето енергийно тяло, всички части на вашето емоционално и умствено тяло са засегнати от този прилив на енергия.

Любовта, както я изпитвате, ще се засили. Емоциите, докато ги изпитвате, ще се засилват. Всички енергии, които не са се преместили във вашата физическа форма, ще бъдат подчертани като това, което възприемате като болка - физическа болка, емоционална болка, психическа болка - постепенно ще се увеличава, когато енергиите се движат нагоре. Сами по себе си енергиите не носят някакво конкретно намерение, това е просто увеличаване на количеството гориво, достъпно за цялото човечество и целия живот.

Всички части на вас имат способността да се адаптират. Всички енергии, веднъж в застой или в момента в застой, в крайна сметка ще се приспособят и ще се движат свободно. Самата нарастваща енергия ще осигури основата, възможностите и обстоятелствата за трансформацията на всичко, което блокира вашата еволюция и еволюцията на човечеството.

Спомените за миналото, непълните уроци от миналото, ще надделеят. Суровите емоции от миналото ще станат видими, очевидни. Част от вас, която дълго време изглеждаше в латентно състояние, ще оживее. Аспектите от вас в този живот, минали животи, аспекти на човечеството от минали поколения ще изискват трансформация, разбиране, реализация и завършване. Това е възможност, която се отваря за всички живи същества.

Някои от вас ще се издигнат до възможността за еволюция. Някои от вас ще се сблъскат с предизвикателства поради променящите се обстоятелства. Някои от вас ще придадат голямо значение на дискомфорта, който възниква във вас, дискомфорта, който възниква на този план и в човечеството. Някои от вас ще станат свидетели на промяна в обстоятелствата, промяна в околната среда на тази Земя като наказание. Някои от вас ще станат свидетели на промяната като еволюционна стъпка за трансформация на съзнанието.

Тази установена структура - този материален план, този земен план и тази човешка форма на съществуване - трябваше да осигури дом, инкубатор за съзнанието. Самото човешко съзнание, пространство за учене за развитие, за опит, за самореализация и съзряване и в крайна сметка за преход от този материал към нематериална форма на съществуване, работещо на по-високи честоти в нематериалния план на съществуване.

Докато всички вие сте еднакво засегнати от тези енергии, всички имате избор как да управлявате тези нарастващи енергии по свой собствен начин. Всички вие ще станете свидетели на усилването на емоциите. Всички вие ще станете свидетели на укрепването на мисловните форми. Всички вие ще станете свидетели на нарастването на трансформационния потенциал на човечеството. Това, което е било прехвърлено през много животи, това, което е било прехвърлено през много поколения, в човешка форма, в настоящия момент, сега ще бъде очевидно, видимо и вътрешно.

Нашите насоки и подкрепа за вас са да ви дадем възможност и да ви предоставим възможност да се ориентирате в тези нарастващи енергии, тези нарастващи честоти. Направените корекции ще ви позволят да приемате енергии с благодат, без съпротива, без преценка и тълкуване. И ще забележите, че когато вашата вътрешна структура се променя, за да получава, по -високите нива на енергия се превръщат в благословия, в гориво за трансформация, в сила, подравняване и обслужване.

Малцината, които разбират тази концепция, малцината, които напълно се отварят - с чувство за отдаване, доверие и без съпротива - ще бъдат тези, които напълно ще получат и притежават тази сила, която се движи през този план. Потоците от енергия, към които вие като енергиен конструкт можете да се свържете, да получите и насочите, ще бъдат най -големият ви подарък, който ще получите, и най -големият дар, който ще споделите.

Както видяхте през последните години, нарастващата енергия предизвика много хора, а може би и вас самите. Както видяхте, тези нарастващи енергии изведоха миналото, емоциите и спомените на повърхността. Както видяхте, понякога сте се сблъсквали с трудности, застояли или заседнали, но също така сте намирали голямо утешение в осъществените осъзнавания, в окончанията, които са ви се предоставили - да ви предефинират и възстановят - така че да можете да действате в нов начин, получаване на тези енергии. с благодат, независимо от силата на вълните, които се движат по тази равнина, независимо от проблемите и мисловните форми, които възникват, или болката във физическата форма.

Всички аспекти, които изглеждат невъзможни за трансформиране, всъщност зависят от способността ви да възприемате напълно и да позволявате на преминаващите енергии да действат от ваше име. Устояването на тези вълни ще ви донесе още по -големи трудности. Получаването на тези вълни с отворени ръце, отворен ум и отворено сърце ще ви позволи лесно да преминете през процеса на трансформация, през който преминавате. Вероятно моментите на предизвикателство ще бъдат съкратени. Вашето възприемане на самото предизвикателство ще бъде краткосрочно, преходно.

Човечеството е в този еволюционен процес; и вие, като представител на човешкия колектив, сте непосредственият получател на тази трансформация. Можете ли да си позволите да се възстановите и предефинирате? Можете ли да позволите съответно да се променят вашата личност, начинът, по който възприемате себе си, начина, по който възприемате другите, мислите, емоциите и физическата си форма?

И когато получите тези корекции и промени в себе си, можете ли да си позволите да се възползвате от незабавните промени във вашата среда? Можете ли да оставите отношенията да процъфтяват, новите и старите връзки да избледнеят? Можете ли да оставите тази ускорена трансформация да работи най -добре за вас? Можете ли да намерите по -високо ниво на доверие в живота и съществуването и на този план, в този човешки опит? Това са въпроси за вас и за способността на вашата свободна воля да се подчинява, приема - или се съпротивлява.

Нашата подкрепа ще ръководи умствения, емоционалния и физическия дизайн, позволявайки тези енергии да бъдат приемани с по -голямо осъзнаване, по -голяма чувствителност и грация. И тъй като тези енергии трансформират кои сте станали до този момент, тъй като тези енергии определят кои ще бъдете в следващите моменти и в бъдещето, което се разгръща, можете ли да приемете това с отворено сърце? Можете ли да приемете с отворен ум?

Можете ли да приемете с голяма всеотдайност, знаейки и осъзнавайки, че сте подкрепяни, че се грижите, че тази трансформация е за вас, за ваше добро, за благото на човечеството и за доброто на целия живот на този материален план? Можете ли да приемете, че никакви прегрешения, никакви решения от миналото не са причина за вашия опит? Че не сте нито жертва, нито обект? Че не сте злодей или обект? Вие просто сте на този план на съществуване по ваш избор. Отново изборът на трансформация ще бъде ваш.

Докато вълните се засилват на тази равнина, ще станете свидетели на вътрешна полярност, ще станете свидетели на противоречиви мисли, ще станете свидетели на противоречиви емоции относно обстоятелствата на вашия живот и обстоятелствата на този свят. Този вътрешен конфликт, тази вътрешна полярност ще се отрази в човечеството и цивилизацията на човешкото съзнание. Полярността и конфликтът са естествено, пряко представяне на това, което възниква във вас. Всички части от вас, всички аспекти на вас, изискват помощ и трансформация, изискват подкрепа и любов, изискват състрадание и разбиране.

И вие наистина сте единственият, който може да се издържа сам. Вие сте вратарят, за да получите пълноценно. Вие сте вратарят, който трябва да бъде затворен. Вие сте вратарят, за да се предадете или да устоите. Това е твой избор и винаги е било така. В тези моменти, в тези предавания, ние ще осигурим поле, в което изпитвате вечна грижа и безусловна любов - и въпреки това обстоятелствата са просто създадени, така че да можете да намерите лекота в предаването си, да намерите лекота във вашето доверие, така че в пълни до степен да се възползват от предимствата на трансформацията на тази равнина и ползите от възходящите енергии на тази равнина.

Колективният опит за трансформация ще позволи на индивида да направи по -лесни и меки трансформации, тъй като колективът държи полето на възможностите по съгласуван и синхронизиран начин. Повече хора, които се намират в дълбоко доверие, в дълбока любов към цялото творение, ще позволят на онези, които са индивидуално предизвикани, да спечелят това доверие, да се чувстват спокойни в тези събирания.

Потенциалното поле се генерира от вас. Ние просто насочваме енергийните потоци, за да захранваме това поле, да захранваме тази колекция, за да осигурим корекции, които след това ще ви позволят да получавате тези потоци от енергия в полза на вашето съществуване. И чрез вас е трансформацията на човечеството. И всяка стъпка, която правите, всяко осъзнаване, което възниква във вас, естествено се вкоренява в цялото човешко съзнание. Вашата трансформация е трансформацията на другия, вашата трансформация е трансформацията на колектива. Благодаря ви, че приехте и благодаря, че изслушахте думите ни.

Благодаря ви, че получихте тази работа. Тези настройки ще ви позволят да възприемате възходящите енергии на тази равнина с по -голяма лекота и грация. Това ще ви позволи да се предадете и да се доверите повече - и по -малко да се съпротивлявате - да трансформирате вашето същество и да трансформирате този план, знаейки и осъзнавайки, че сте обгрижвани и обичани през целия процес. "


Асил:
Тъй като продължаваме да получаваме информация от откритието в полето, създадено от всички вас, препоръчвам ви да останете в това неутрално и любящо пространство възможно най -дълго, усещайки колко нежно и колко внимателно ви прегръщат. Този пашкул от енергия осигурява изцеление, подравняване, по -добро разбиране и повече любов, а това е състояние, до което можете също да достигнете и да влезете по всяко време сами. Може да е по -лесно при групова среща, но е напълно възможно самостоятелно.

И ако тези вълни на промяна и тези енергийни вълни наистина засягат цялото човечество и цялото съзнание на този материален план, можем ли наистина да приемем това напълно? Можем ли да обичаме себе си и другите в процеса на получаване на тези енергии, в процеса на трансформация? Можем ли да обичаме всички около нас с още по -голямо ниво на състрадание? Можем ли да намерим дълбоко състрадание към себе си в процеса на трансформация и в процеса на реализация?

Вярвам, че можем. И аз вярвам, че е така. Това е нашата колективна отдаденост. Да обичаш себе си още повече и да обичаш другите още повече, особено когато е малко трудно, особено когато преминаваме през фазите на растеж. Благословения на всички вас. Благодаря, че се присъединихте днес. И с нетърпение очаквам да чуя веднага щом тази сесия влезе във вашето същество.

Превод: https://svetinus.ucoz.ru/

Категория : Канал 2021 | Преглеждания : 315 | Добавено от : Biruzana | Етикети : нови енергии
Общо ком
 



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 672550
Постинги: 1517
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930