Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.10.2021 10:49 - Сананда - Лекът
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 343 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Скъпи синове и дъщери на планетата Земя! АЗ СЪМ САНАНДА!


Още веднъж… и никога няма да се уморя да кажа: Толкова съм благодарен, че съм тук. Днес искам да ви представя някои мисли, да повдигна някои убеждения, които носите в съзнанието си и които бих казал, че много пречат на всичко, което желаете. Всички тези вярвания бяха буквално насадени в съзнанието ви, така че никога да нямате силата, смелостта и вярата, че сте могъщо същество.


За да започна тази тема, трябва да копая малко по -дълбоко. Вие не сте просто това физическо тяло, което виждате, имате сякаш те са външни слоеве отвъд това физическо тяло (което не виждате), защото те вибрират с различна честота, отколкото виждате. Не, те не вибрират в Петото измерение. В самото Трето измерение има подчестоти, а по -високите са населени от вашите фини тела, които са точно тези слоеве, които обграждат вашите физически тела.


Всеки от тези слоеве има функция, най -близо до физическото тяло е етерното тяло, то е точно копието на вашето физическо тяло. Тук всичко се случва ефективно, там се манипулират дисбалансите, там се генерират дисбаланси и там се създават болести, болести, които се появяват вътре в тялото ви, а не навън. Другите органи представляват; вашата емоционална страна, вашата ментална страна, задържане на чувствата, задържане на емоциите и когато слоевете стават все по -външни, те се доближават до духовното.


Така че осъзнайте, че духовното е малко далеч от физическото, но всичко, което живеете във физическото, се отразява през всички тези тела, през всички тези слоеве и обратно. Когато се родите, всичко това се формира наоколо, без значение дали е само мъничко тяло, всичко това се формира, в пропорции, подходящи за това мъничко същество. И всички емоции, мисли, чувства, травми, които душата ви някога е преживяла, се съхраняват там. И когато физическото тяло се сдвои с този ефирен слой, тези фини тела, голяма част от душата преминава във физическото тяло, а някои са в латентно състояние, просто чакат да се прояви дисбалансът на физическото тяло.


Така предизвиквате вътрешни заболявания. Когато този дисбаланс на тези фини тела е достатъчно голям, бебето вече има проблема при раждането, защото душата му донесе дисбаланса толкова силно, че не знаеше как да го контролира, до степен да не отиде на физическото (той твърде голям), така че физикът поема проблема. Докато говоря, сега, връщайки се към началото на темата си, на вашите убеждения, вие никога не сте си представяли в нито един момент от пътуването, че така са се образували болестите. Мнозина смятат, че това е наказание от Отец/Майка Бог. Да се ​​родиш инвалид, да се родиш с проблеми, да се родиш болен е наказание. Затова ви казвам, че не, изборът на душата ви е да преживеете интензивно този проблем във физическото тяло, за да успокоите някои от чувствата си за нещо, направено в миналото; или просто да те накарам да страдаш,


Всички са уроци, това не е присъдата на всяка душа тук. Тези убеждения, че никога нямаш нищо общо с нищо, че не правиш нищо, че не си виновен за нищо, това убеждение е изключително свързано с твоите клетки. Така че нека да слезем малко по -надолу. Всичко, което се случва с тялото ви, се съхранява в душата ви, всяко въплъщение, всичко, всичко. И когато тази душа поеме физическо тяло, тя предава цялата тази информация на първата образувана клетка и първата образувана клетка се разделя на 2, после на 4, после на 8; тоест, че паметта преминава към всяка клетка в тялото ви.


Така че да, вярванията, догмите, споразуменията, пактовете, договорите се предават на всяка клетка в тялото ви, а не само на една, те са всички. И аз ви питам: Колко клетки имате в тялото си? Има милиарди. Затова бих ви казал следното: Излекуването на болестта не е нещо лесно, не е нещо толкова просто, когато щракнете с пръст: "Аз съм излекуван!" Не е така.


Първо, душата трябва да бъде излекувана, душата трябва да спре да инжектира, защото тя непрекъснато инжектира в тялото всичко, което вече е преживяла. Всяка болка, всяка травма, тя продължава да инжектира. Много пъти не осъзнавате и много пъти, поради вашите собствени избори и грешки, те се проявяват. И така, каква е първата стъпка? Излекувайте душата. Душата трябва да бъде здрава, душата трябва да разбере, че тази травма, тази рана, тази болка, тази жива емоция е била в миналото; не трябва да се повтаря този път.


Така че нека направим душевен паралел, вие вършите душевна работа, излекувайте този проблем, излекувайте тази болка, тази травма. Но ако направите нещо във физическото си тяло, което докосва тази точка, където преди това е имало проблема в душата, това се връща към запомняне. И когато тя отново си спомня, всичко започва отначало, тя започва да инжектира отново в тялото.


Така че някои болести идват и си отиват, идват и си отиват, връщат се и си отиват, защото не сте се научили напълно да премахнете източника на проблема. Така че не бих казал, че пътят към изцелението е лесен, не, не е така. Първо трябва (връщайки се в началото на разговора ми) да излекувате убежденията, „че не можете да направите нищо, че не можете да се излекувате сами“. И когато казвам, че не са способни, не правят процедури, не се молят по цял ден, не медитират по цял ден. Лечението е в баланс, във физическото тяло.


Така че, когато имате проблем във физическото тяло, помислете за това: какво прави ... Забравете, че сте събуден човек, никога не сте чували за нищо. Какво причинява задействане на проблема? Защо дисбалансирате тялото си до точката, в която се появява проблемът? Добре, идентифицирахте проблема, така че започнете да го избягвате; защото дори ако душата ви инжектира този проблем, ако поддържате всичко в баланс, нищо не се случва, проблемът е налице, но няма да го почувствате, защото сте в баланс. Сега, ако не поддържате баланса, няма какво да правите, ще направите милиони лечения, милиони медитации, милиони молитви и няма да излекувате, защото не сте отстранили причината за проблема. И не ми отговаряйте, че причината е вашата душа, не, не е, причината е вашият дисбаланс.


Ще направя една страна тук, като говоря с тези, които са родени с проблеми:

Ако поддържате равновесие, дори ще ви трябват лекарства, за да живеете цял живот. но ще живеете хармонично с проблема. Това е малко по -сериозен случай, но не бих казал, че е невъзможно да се реши. Така че ще се върна да говоря за душата. Ако излекувате душата си и се поддържате в равновесие, проблемът изчезва, защото няма причина и няма нищо, което да балансира тази точка, където проблемът съществува. Така че проблемът е латентен, той лежи в латентно състояние. Не бих казал, че сте напълно излекувани и сте напуснали физическото си тяло; някои проблеми никога няма да изчезнат, но където и да отидете, всичко ще остане в баланс и ще забравите за проблема.


Затова ви казвам: Искате ли изцеление? Първо, излекувайте душите си. Тогава идва големият унисонен въпрос между вас: "И как да направя това?" Отговорът няма да бъде еднозначен. Всеки от вас ще трябва да търси каквото показва сърцето ви. Някои ще намерят изцеление, като ходят по плажа, слушат сърцето си и говорят с него, своя Висш Аз и питат: „Искам изцелението си, искам баланса си, помогни ми да го постигна“. Други ще се нуждаят от много време за молитва, много време за медитация, докато не преодолеят тези насадени убеждения, че могат да направят нещо.


Така че няма директен отговор, това е ходенето на всеки един, потърсете в сърцата си как можете да излекувате душите си. Оттам започнете разходка на баланс, незабавно осъзнайте какво кара всичко да се върне. Това е като ... Ще дам същия пример, подобен на това, което казах преди: Това е къща от карти, която, ако я държите в равновесие, няма да почувствате нищо. Сега, ако излезете малко от равновесие, всичко пада и всичко се връща.


Затова се научете да разпознавате източника на проблемите си. Какво носи дисбаланса на вашите проблеми? Това е първата стъпка: "Какво да направя, за да се появи този проблем?" Намерен? Добре, излекувай душата си и приеми баланса и гарантирам, че ще намериш лек. Да, можете да намерите лекарството, това ще зависи от вярата и увереността, които ще имате в себе си, в способността да се излекувате.


Не очаквайте чудеса отгоре, чудото е във вас, вие сте отговорни за собствените си чудеса. Помислете много внимателно и бъдете сигурни, че мнозина ще намерят баланс и изцеление, независимо от техните убеждения. Което между другото си струва да се каже тук, че всички тези импланти, които са направени, вече не съществуват във вас, всички те са унищожени. Сега от вас зависи да промените мислите си, да промените вярванията си и съответно да промените живота си.

 https://www.anjoseluz.com/blog-1



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 672241
Постинги: 1517
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930