Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.10.2021 20:33 - Arcturians - Пийте нашата енергизирана вода
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 397 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 24.10.2021 20:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
    Братя и сестри на планетата Земя ! Ние сме Арктурианците !

 

Използваме тази възможност, за да бъдем тук днес, за да пуснем върху вас голяма вълна от лечебна енергия; за да можете да бъдете все по-балансирани и все по-чисти от цялата тази мръсотия, която се съхранява във вашите тела. Всяка храна, всеки дъх, всяка течност, която пиете, съдържа серия от предварително приготвени вещества, за да поддържате тялото ви все по-болно.

 
 

Нашата цел е да подготвим планетата Земя за изцеление. Болестта е състояние на дисбаланс. Създадени са болести, много на вашата планета, със сенчести цели. Тук не е фокусът, нека се върнем към тази тема. Но всеки един от вас, колкото и да се опитва да поддържа тялото си чисто, всяка енергия, която идва от вашата храна, вода или въздух, не може; защото е практически невъзможно да се изчисти всичко, което вече е поставено, във всяка една от тези точки.

 
 

Бихме искали да отбележим, че ние вибрираме голяма вълна зелена светлина около вашата планета. Вирусът отново е там; просто не вярвайте в неговата злоба. Наистина го има, но е заради липсата на дискретност на хората, липсата на грижа. Ако поставите човек с грип, вътре в стая, с няколко души, затворен, какво ще стане? Голяма част от тези хора ще хванат същия грип, както и всеки друг вид заболяване, чието предаване е респираторно.

 
 

Така че това се случва. Хората просто си мислят, че всичко е свършило и вече не си струва да се внимава, защото никой не умира. Мнозина знаят това, мнозина са наясно с това; така че можем да кажем, че не е нито от едната, нито от другата страна. Нито вирусът е напълно без злокачествено заболяване, нито убива, както беше друг път. Какво се случва с всяка болест? Тялото на всеки един от вас, ако е балансирано, нахранено, вибрира високо, болестта идва, преминава през тялото ви, но минава безпроблемно. Сега, ако вибрираш от страх, ако вибрираш от страх, имаш лоша диета, имаш небалансирано тяло, вече пълно с други проблеми; тенденцията е да се разболеете сериозно.

 
 

Но това не е присъщо само на този вирусен; това е за всяка болест, съществуваща на вашата планета. Разбираме, че за мнозина търпението е свършило; толкова много правила, толкова голямо разстояние и безрезултатно; той е там и ще бъде там дълго време. Затова сега молим, да не вярвате в това отчаяние, което се поставя, че то убива както преди; защото не е. Точно затова хората се отпуснаха. Хората боледуват ли? Да, те се разболяват като всяка друга болест. Не вярвайте на това отчаяние, което се поставя там. Има много манипулации, така че хората се плашат и започват отново да се отдръпват; е стратегията, която използват. Но не това се случва.

 
 

От друга страна, не защото вирусът няма цялата тази злокачественост, че ще злоупотребявате с него, че ще се отпуснете, че няма да спазвате необходимите хигиенни правила, за да няма предаване между вас. Ако искате да живеете в чист свят, трябва да спазвате правилата, а не да излъчвате. Вирусът няма да свърши просто като правите това, което смятате за правилно. Точно обратното, затова той се връща с цялата тази сила, защото огромното мнозинство смяташе, че не е нужно да правят нищо друго.

 
 

Днес всеки от вас познава болен приятел или много близък роднина; Казах болен, не сериозно болен. Така че, ако тези, които са болни, се пазят от останалите, те ще се оправят и всичко ще свърши само по себе си. Сега, ако смята, че е глупаво и излезе на улицата, без подходящи условия, той ще разпространи този вирус още повече.

 
 

Когато премахнахме злокачественото заболяване на този вирус в първата вълна, той все още е активен. Това е силов енергиен слой, който инхибира вируса, затова е толкова лесно да бъде излекуван. Отново ви напомням, че всичко зависи много от всеки организъм. Хората, които са изключително уязвими, ще имат проблем, тъй като те ще имат проблем с всяко друго заболяване. Това се взема предвид, за да ви плаши все повече и повече.

 
 

Така че, не е ваша да тълкувате, че това, което казваме, е: „Всичко свърши. Мога да изляза на улицата, напълно незащитена и всичко ще бъде наред!” Това не е всичко, ние просто показваме, че вирусът вече няма злокачественото заболяване, което имаше при първата вълна. Сега все още е там, слаб, но все още е там. Той вече не убива както преди, но остава сред него и ще продължи още дълго време. Докато всички на тази планета не научат, че не могат да се страхуват. Трябва да поддържате вибрациите си високи и просто да живеете както всеки ден.

 
 

 

Затова искаме да си спомним тук днес, водата, която зареждаме с енергия, която помага на тялото ви да се очисти от цялата тази мръсотия, която ядете, пиете и дишате; и това ви помага да останете балансирани, силни срещу всяка болест. Така че нека припомним тук какво трябва да направите: Напълнете зелена стъклена бутилка, тя не може да бъде пластмасова; пластмасата не носи енергия. Така че трябва да е стъкло или друг естествен материал. Ще напълните тази бутилка, с филтрирана или минерална вода, както желаете. Те ще сложат ръцете си върху бутилката и ще кажат:

 
 

 

„Братя Арктуриани, приемам енергията на тази вода с голяма благодарност. И нека тя ми помогне да изчистя всички ниски вибрационни енергии, всички токсини, всичко, което е различно от тялото ми, през този ден.” Изчакайте 30 минути и тази вода ще бъде заредена. Няма време, всеки си прави каквото си иска. Всеки взима колкото иска. Ако искате да изпиете цялата бутилка. Ежедневно може. Просто забележете как тялото ви ще реагира. Тъй като мнозина са склонни да имат тежка диария, поради почистването, което се извършва.

 
 

 

Така че вземете всеки един от вас и забележете телата си. Ако можете да вземете всичко наведнъж и нищо не се случи, страхотно. Правете го веднъж на ден. И както казваме, когато представяме тази вода, можете да я давате на други хора, но в малки дози. Телата ви вече са добре подготвени. Сега не на други хора. Те ще имат бурни реакции, защото тази вода е много силна. Така че не забравяйте да направите това почистване на телата им, защото колкото по-чисти, толкова по-далеч е всяка болест; тъй като тялото ще бъде балансирано, тялото ще бъде перфектно.

 

 

И бъдете сигурни, около вашата планета има лечебен егрегор със зелена светлина. Ако не, ще бъдете много по-зле в сравнение с този вирус. Колкото и да се опитваха отново да увеличат неговата злокачественост, да го накарат да дойде отново с голяма сила, не успяха. Защото тази енергия, която беше имплантирана, не го позволяваше.

 
 

Така че знайте как да анализирате случващото се. Дори не е лъжа, че вирусът съществува, но също така не е вярно, че убива като първия път. Това, което трябва да направите, е да защитите себе си и да защитите хората около вас. Имайте предвид, че това вирусно и всяко друго респираторно заболяване се предава много бързо. Така че пазете се, вярвайте на правилата, които казваме; те струват и спасяват животи. Защото когато не хвърлите вируса във въздуха, този човек, който не може да го хване, защото всичко е небалансирано, няма да го хване. Сега, ако хвърлите вируса във въздуха без внимание, този човек може да хване и дори да умре от този вирус. Поради усложненията, които тялото й вече има. Така че бъдете наясно; Бъди отговорен.

 
 

Това е всичко, не си мислете, че сте супер човек, защото не сте, вероятно всички ще получите този вирус. Ще стане мека и гладка, но ще хванете; нищо не пречи. Как можете да хванете някоя друга болест на вашата планета. Така че активирайте водата. Днес ние настояваме за тази вода, защото тя е много важна за всеки един от вас. Когато поискате активиране, ние зареждаме тази вода с нашата енергия. Така че всеки е свободен да прави каквото си иска. Само внимавайте, тези, които не разбират нищо от това; чиито тела все още са много мръсни и ако им дадете големи количества, може да са много болни.

 
 

Така че почистете. Ние ви помагаме да останете балансирани. Това е нашата роля. Не можем просто да убием всички болести, които съществуват на вашата планета. Но това ще се случи в бъдеще; в бъдеще няма да има повече болести. Но точно сега все още има свободна воля, вие все още сте в Третото измерение. Така че не можем да направим нищо. Нямаме разрешение от бащата/майката Бог да се намесваме в това. Имахме разрешение да премахнем почти нула, злокачествеността на този вирус и го направихме.

 
 

Сега това, което се връща, е безотговорността и липсата на проницателност на огромно мнозинство. В противен случай щяхте да сте сега, на практика, без да имате случаи на този вирус. Ние сме смятани за лекарите на Вселената. И всичко, което правим, е да помогнем на всеки един от вас. Довери ни се. Вземете си водите и ще видите разликата във всяка една.

 
  image      
     



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 673057
Постинги: 1517
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930