Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.10.2021 11:47 - "КОЛИЧЕСТВЕНИЯТ СКОК ВЕЧЕ Е ПРОИЗВЕДЕН" !!!
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 828 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 24.10.2021 11:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
     СЪОБЩЕНИЕ ОТ АЛЕЖАНДРО ЖОДОРОВСКИ - 13 октомври 2021 г.
Елитът вече знаеше за квантовия скок, затова пуснаха това нещо.
Не искат да сме свободни и не могат да се сдържат.
В любовта сме мощни и ни подценяват, затова бързат официално да пуснат нов световен ред.

КОЛИЧЕСТВЕНИЯТ СКОК ВЕЧЕ Е ПРОИЗВЕДЕН

Тъмните елити са много уплашени, знаеха, че човешкият колектив достига много висока вибрация, но не знаеха колко смисъл и колко събудени души има сега.
Те вече не се крият, атаките им са директни и фронтални, все още има такива, които не могат да го видят, но това не означава, че не е истинско.
Атаките ще се увеличават, те ще се опитат с всички средства, че хората не се събуждат, че събудените хора не могат да общуват, за да не събудят другите и че напредналите хора се разглеждат като луди или престъпници.
Каквото и да правите, няма значение, квантовият скок вече е произведен, неудържим е, човечеството вече вижда животните като такива, и уважава Майката Земя, и разбира, че няма раздяла.
Душите, които въплъщават, вече идват като учители, а не за да изпитват, те въплъщават за любов
Може да станем свидетели на тотална промяна или не, преходът може да продължи седмица или 300 години, но е неудържим.
Какво се случва по време на прехода, не забравяйте, че сте предложили да бъдете тук и сега, вие сте шофьори на промяната, независимо какво виждате, вие носите отговорност.
От вас се иска едно, само едно, не бъдете храна. Това е всичко, което трябва да правите, толкова е просто, не бъдете храна.
Човешкото същество, освен всичко друго, е един от най-мощните генератори, които съществуват, ние сме вихъри, в зависимост от полярността, в която се подреждате, създавате честота или друга.
Тези образувания се хранят с отрицателна честота, храним ги от хилядолетия.
Събуждането на човечеството наклони колективния вихър към положителния полюс, следователно атакуват с такава гордост, гладуват.
Със сигурност вече сте знаели или може би за първи път получавате това съобщение, няма значение, запитайте се дали резонира с вас, не вярвайте на нищо.
Свържете се с душата си и наблюдавайте, ако душата ви казва, че е истина, не губете нито секунда от съществуването си в сервиране на храна.
Премахнете ниските страсти на живота си, омразата, негодуванието, завистта, страха, пороците, храните, които идват от страданието на друго същество, лъжи, амбиция, егоизъм, тъга, недоверие, всичко това генерира плътна енергия, храна за тъмното.
Бъдете наясно с емоциите си и ако по всяко време се почувствате така, променете ipso facto енергията си, пуснете музика, която ви вдига и пее, танцувайте, дишайте, палете тамян, прегърнете котките си, кучето си или семейното си животно, излезте на разходка сред природата или парка, медитирайте, спортувайте, правете каквото е необходимо, но веднага променете тази енергия, защото сервирате храна.
Винаги бъдете наясно, това е всичко, което ви питат, не хранете тъмните орди.
Хранете душата си с всичко, което ви помага да извисите, ако свикнете да живеете в честотата на любовта, вашата реалност ще промени волята ви без усилие, вие сте неудържими, вие сте мощно същество.
Не се страхувайте, освободете ума си от матрицата, насочете вниманието си към това, което искате, но най-вече се наслаждавайте, бъдете щастливи, усмихвайте се, пейте, танцувайте, обичайте.
С любов ❤
СВЕТЛИНА Пеня - С. НАНМУРА

 Мои бележки: Вече е личен въпрос и отговор това как постъпваме и какво излъчваме. Може да имаме потенциал ,но не забравяйте ,че сме още в битка с негативни същности и форми. Сега ще видим какво може всеки от нас,как се владеем и от всеки един зависи  колко ще е дълъг Пътят ! Повишете колкото можете вниманието си на самоконтрол над действия ,думи и мисли. Не "стъпвайте в мътни води" ,не спорете ,спирайте за да си давата сметка за това ,което следва пред вас и се попитайте вие готови ли сте за изненади и атаки. Бъдете сред "избрана публика" ,бъдете самодоволен и достатъчен ,когато това го изискават обстоятелствата. По-често посещавайте приятни места ,сайтове и блогове които ви разтапят и галят душата ви-поезия ,музика в спокойният диапазон , хубаво,всичко хубаво... НОСЕТЕ СИ СВЕТЛИНАТА НАВСЯКЪДЕ СЪС СЕБЕ СИ !  ТАКА ДРУГИ ДА МОГАТ ДА РАЗБЕРАТ КАКВО ВРЕМЕ Е И ЗА КАКВО Е ВРЕМЕ. ТАКА ИМ ДАРЯВАТЕ ОТ ТАЗИ СВЯТОСТ ,КОЯТО ВЕЧЕ ГРЕЕ ВЪВ ВАШИТЕ СЪРЦА И ИЗПЪЛВА ВСИЧКИТЕ ВИ КЛЕТКИ С ЛЮБОВ ,БЛАГОСТ И СЪСТРАДАНИЕ! 

ОБИЧАМ ВИ !
· ·



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 657688
Постинги: 1496
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031