Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.11.2021 18:20 - ЗАСЛУЖАВА СИ ДА ЖИВЕЕШ В ТАКОВА ВРЕМЕ !!!
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 576 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ГАЛАКТИЧЕСКА ФЕДЕРАЦИЯ - СВОБОДНА ЕНЕРГИЯ

Скъпи,
Това е послание към човечеството на Галактическата федерация. Тук сме, за да ви информираме, че въз основа на нови разработки и изследвания, въвеждаме тази нова инициатива на планетата Земя.
Идеята е да се създаде свободна енергийна зона тук на земята, която ще бъде проектирана сфери, които се предоставят за доставка на чиста и безплатна енергия без разходи или разходи за тези в тези области, които желаят да участват в тези проекти.
Този нов технологичен пробив ще промени цялата планета.
Може да не знаете, че имате представител от галактическата федерация много наблизо. Тук сме, за да ви информираме, че подобряваме енергийните запаси на вашата планета. Няма нужда от паника! Няма да ви отнемем нищо и да влошим нещата в процеса, точно обратното. Ще инсталираме напълно безплатно нов източник на енергия, който не само се грижи за всичките ви нужди по-добре от сегашната ви система, но и предлага много повече.
Не само поддържа уредите ви работещи, но и поддържа колата ви на пътя. Това работи на нулеви емисии и е напълно екологично!
Използвайки свободния източник на енергия, вие възвръщате правото си да съществувате на тази планета, без някой друг да ви начислява данъци; вие възвръщате свободата си и правото да живеете неплатено за замърсяването на някой друг. Време е да спрете да плащате месечните си сметки за гориво, ток или суров петрол.
Моментът, в който осъзнаете, че не се нуждаете от електричество, дизел или газ, за да живеете комфортно, това е наистина вълшебно.
Както наблюдаваме, много хора на земята са на път да се самоунищожат заради решенията, които са взели. Много от тези разрушителни избори са присъщи на техните системи от вярвания. Те унищожиха голяма част от природните си ресурси и продължават да създават замърсяване, което променя състава на земната атмосфера.
В днешно време повечето системи използват мръсни, остарели технологии като източник на енергия. Земята е станала много замърсена. Това замърсяване е навсякъде около вас. Обградете планетата на определени нива.
Нашата безплатна система за чиста енергия ще бъде преносима и по-ефективна за вашите нужди. Това е екологично чисто и ще помогне планетата да бъде по-устойчива за бъдещите поколения.
С огромното количество енергия, налична в космоса, използването на чисто нова технология за улавяне и преобразуване на енергия и много ниската цена за съхранение на енергия в космоса е практично този инфраструктурен компонент да осигурява безплатно и чисто енергия към планетата цяла.
Не се нуждае от никакво окабеляване; той е безжичен и ПО-ЛЕК. Затова можете да се насладите на неограничена технологична мощност за вашия компютър, мобилен телефон, домашни уреди и т.н. , без нужда от никакво гориво като електричество, газ или петрол.
Съвместим е с всички устройства. Няма нужда да зареждате телефона си или да слагате газ в колата си. Всички тези устройства ще работят "НА" 24 часа, 7 дни в седмицата с тази енергия, без да се притеснявате от кражба на енергия, защото това е безплатна безжична енергия.
Готови ли сте да бъдете част от това движение за свободна енергия, което ще промени света и ще донесе проспериращо и светло бъдеще за вас и вашето семейство?
На път е да вземе правилното решение, което ще му даде сила отвъд въображението! На път си да вземеш живота си в свои ръце.
Първата фаза на свободните зони ще бъде установена от Галактическата федерация на светлината. Да си на разположение за това обозначение не изисква човек да се абонира за някаква конкретна религия, идеология, система от вярвания или начин на живот.
Първата фаза на свободните енергийни зони ще бъде стратегически избрана въз основа на няколко променливи, които включват, наред с други, следното: контура на земята, модели на воден поток, температурни модели, местоположение на горещите точки (вихри), хода елемент на плочите тектонични, точки на опъване на плочите, тектонични точки на напрежение и остатъчните тектонични точки на налягане ще повлияят на избора на тази област.
С голям ентусиазъм ви представяме този дар от нова технология. Това ще им осигури основата, от която се нуждаят, за да дадат възможност на тяхната цивилизация да прогресира по пътя им на възнесение.
Думите, които четете в момента, са само поглед към основните цели на Галактическата федерация.
Тук сме, за да подготвим вас и вашата планета за Възнесение и няма да спрем, докато вие и всички останали на Земята не изпитате осветление и не станете свободни!
Обичаме те толкова много.
Ние сме тук с вас.
Ние сме вашето семейство на светлината.
A"HO
Аврора Рей
Посланик на Галактическата федерация
Канал и изкуство Aurora Ray
https://thegalacticfederation.com/09-010a…
...



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 675573
Постинги: 1519
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930