Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.12.2021 10:54 - ПЛЕАДИАНЦИ : ЧОВЕЧЕСТВОТО ДОСТИГНА ВЪРХОВА ТОЧКА ...
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 213 Коментари: 0 Гласове:
1



Плеядианците канализирани от Александра Акватела 🙏💖

„Радваме се, че можем да доставяме, да съобщаваме най-новата информация и галактически събития.
С напредването на Възнесението, това е процес, планетата Земя е на процент почти наполовина пробудени или пробудени души. Човечеството е свидетел на голяма междупланетна смяна и се приготвя да премине красивия ни фотонен пояс.
Това ще доведе до големи постижения, които ще ви доведат до пълна предефиниция на това, което е било и това, което вече няма да бъде.
Ерата на Водолея е епоха на свобода и връзка. Свобода във всички, свобода да бъдеш, свобода да съществуваш в себе си и да я поискаш. Няма да има конкуренция, няма повече илюзия, няма повече двойственост. Нищо няма да пострада от опозицията, за всичко ще бъде Всичкото.
Космическият съюз на душите им, въплътени на Земята в материална равнина, за да изпитат това, което са дошли да правят в основата: "Любов в тяло от плътност". Ще стигнеш до там и колко се гордеем с теб. Светът стига до връхната си точка и ние го казваме отново: нищо никога няма да бъде същото.
Това ще бъде началото на Златния век и безброй изпълнени с любов преживявания, в които солидарността, взаимната помощ, доверието ще резонират във вашата плът, защото това, което е Едно, е Друго. Ще спрете да се сравнявате и накрая ще приемете другия като част от себе си. Не трябва да се страхувате, защото сте наблюдавани.
Ние, плеядианците, имаме контрол над ситуацията и Светлината вече победи. Разбираме, че тази концепция, въпреки че може да я чуете да отеква в сърцето ви, е доста трудно да се интегрира напълно в настоящата ви реалност поради много нестабилните събития, през които преминавате, но отново „Имайте вяра“. То е фундаментален елемент, неизмерима помощ, която да ви съпътства и да ви освободи от съмненията.
Да, вие сте разделени, понякога дори в рамките на семействата си, близките си, но това ще трае само малко, защото Светлината влиза навсякъде. Във всеки ъгъл осветява Сянката и я преобразява. И така, скъпи мои земни братя и сестри, заповядайте, дишайте: „Време е. "
Без значение кога, колко, защо: зората е тук.
Повтаряме: времето е за Човечеството и е Сега. Бъдете готови.
Толкова дълго излъчвахме по различни канали и днес преценяваме, че повечето са информирани и подготвени за големия квантов скок на красивата си планета Земя.
След няколко дни, седмици, някои ще се свържат с вас, докато други ще гледат как Истината се разкрива. Те ще имат нужда от вас, вие ще имате нужда от нас и всички ще бъдем заедно, ръка за ръка или сърце.
Бъдете готови и нащрек, започна обратното броене за разкрития и помощ за народите на Земята. Галактическото спускане ще се случи по видим или невидим начин, независимо от това. Голямото разгръщане на светлите сили е милиметри, тъй като Божественият план надминава себе си и мисли за всичко.
Ще има много шокове, но много любов, бъдете сигурни.
Обичаме ви и докато очакваме това предстоящо, грижете се добре за себе си, за да бъдете възможно най-близо до вашето същество, вашата база, вашата сила да се изправите срещу това, което ще бъде най-голямата и красива буря в света. Човечеството: Появяването на Земята в рамките на дългоочакваната многоизмерна безусловна любов
· ·  



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 676644
Постинги: 1519
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930