Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.12.2021 17:16 - АЩАР - ТВОЕТО ВЪЗНЕСЕНИЕ :-)
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 655 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image


Заобиколени сте от негативни мисли и еманации в продължение на много животи. Ние ви депрограмираме по нашия си начин, не като ви промиваме мозъка, а като ви обсипваме с толкова много любов, че трябва да се стопите. Така че,ако сте закоравили малко сърцата си в опит да се защитите разбирам това. То е част от процеса на израстване ви; но любовта ще стопи този лед. За това, което идваме да споделим, е същата любов, изразена от всеки майстор, който е бил тук.
Христос е нашият върховен главнокомандващ. Работим съвместно с архангелите, по-специално Архангел Михаил. Ние сме широкоспектърен съюз от същества. Идваме от близо и далеч във Вселената и от други вселени. Идваме като доброволци и слуги и ще ви кажа защо идваме. Това е защото сме преживели толкова много любов, че не знаем какво да правим с нея. И трябва да споделяме. И така, ние идваме от далечните краища на Вселената, до области, които все още не са постигнали преструктурирането и пренареждането, което Създателят е предписал, и идваме своевременно, за да помогнем. Сега ние ще съдействаме за вашето Възнесение.
И така, ще говоря малко за вашата индивидуална работа на Възнесението, тъй като това е основният акцент на този клас и нашата роля в него. Нека кажа, че към това Възнесение има духовна наука. Включва се с любов. Той участва предимно с духовно израстване, но има и определен високотехнологичен аспект към него. Това е мястото, където нашите етерни кораби или превозни средства Merkabah влизат в играта. Ние сме тук и заобикаляме планетата и поддържаме връзка с всички вас и очакваме вашата евакуация и Възнесение. Това е физическото повдигане обратно в нашите кораби, където вашият процес на Възнесение ще бъде завършен. Тези от вас, които осъзнават и се чувстват комфортно с извънземния или космическото братство аспект на това Възнесение, ще имат опит да влязат на нашите кораби по време на вашето повдигане. Има и други същества, които нямат това разбиране, и в случай, че се окажат в такава ситуация, вероятно биха почувствали страх или дезориентация. Те ще чувстват Възнесението по някак различни начини, но също така ще бъдат вдигнати на корабите, въпреки че може да имат опита, че са придружени от ангели, а не от космически същества. Разбирате ли, има много малка разлика или няма.
Така че първата вълна е това, върху което се фокусираме в този момент, както казахме в предишния ни клас. Както каза Сананда относно първата вълна, тя трябва да се прояви веднага щом има достатъчно доброволци. От своя страна ние сме готови за нашия край на нещата. Продължаваме да подравняваме енергийните мрежи и да насочваме енергията, да помагаме за нарастващото присъствие на Бог на тази планета и на тази планета и във всеки от вас. Ние вършим работа, за да съдействаме за изчистването на емоционалното тяло на Земята, емоционалната аура, която съдържа голяма част от негативните емоции и отрицателните проекции. Това се проявява често като замърсяване на въздуха. Работим, за да изчистим това донякъде. Цялата тази работа прави пътя на Възнесението много по-лесен, тъй като след това има по-малко слоеве плътност, през които да преминете. Въпреки това чакаме основно още доброволци, които се интересуват от тази първа вълна на Възнесение и които са готови да отделят време и енергия, за да се подготвят за това.
Ще кажа, че в момента на вашето повдигане, независимо от това дали е първото или последващото повдигане, вашето преживяване ще бъде някакво онова, което Той е очертал. Ще бъдете отведени на кораб. Ще бъдете повдигнати физически като етерно и физическо същество. Ще ви се даде възможност да направите избори, отнасящи се до следващото ви проявление. Можете да продължите да работите с планетата Земя като възнесен господар или да се върнете в някое от по-духовните царства, от които сте дошли. Някои от вас имат източници, които са изключително различни от сегашните ви проявления. Някои от вас са ангелски същества, а други са от Космическото братство. Някои са хора или други възнесени същества. Ще бъдете свързани отново с първоначалното си присъствие, кой сте всъщност.
Така предвид информацията, която ще получите по това време, ще направите избор дали желаете да продължите работата си в тази област. Препоръчвам това като най-дълбокия духовен скок, който бихте могли да направите... да стане Възнесена Мас тер и да се завърне. Изборите са много и изборът ще бъде ваш. Ще преминете обучение,ако желаете да бъдете Възнесен Учител и ще се върнете, за да помогнете на останалата част от човечеството в процеса на Възнесение. Всички трябва да бъдат вдигнати или да напуснат тази планета по някакъв начин през оставащите години, за да се направи път за изчистването на Земята. Ще ви се предлагат много тренировки. В началото ще можете да изпитате много чудеса, докато не се аклиматизирате отново. Ще бъдете отведени на един от корабите-майки. Там ще имаме страхотно тържество. Нетърпеливи сме да се съберем отново с вас, както вие с нас. Ще разберете, че е вероятно някои от вас да са надминали духовното еволюиране. Затова препоръчвам на нас във вашия да не гледате на нас като на богове, които са над вас, които трябва да бъдат почитани, а по-скоро като на ваш бульон, вие ers и сестри.
Ще имате възможност,ако решите, да останете на корабите. Корабите, в които ще бъдете настанени, са доста големи. Има разбира се и совалки. Има платформи. Има един, който е разположен над този дом, тъй като това е един от щаба на командването на Ащар. Имаме комуникационна платформа, разположена над това жилище. Ще бъдете отведени на корабите-майки, където ще можете да изживеете почивка и релаксация, тъй като някои от вас доста се уморяват от ограничеността на трето измерение. Ще бъде време да се запознаете отново с духовните си сили и вашето "АЗ СЪМ" присъствие. Ще се слеете и ще станете отново възнесени същества. Ще трябва да се преквалифицирате в аспекти на творчеството и проявлението и със силите си и как да ги използвате. Няма да имате повече нужда да се борите на ниво оцеляване. Ще имате това, което желаете мигновено проявено от собственото ви желание. Всичко това могат да направят възнесените същества. Според мен е едно от злощастните обстоятелства на този живот на Земята или третоизмерния живот, че всички, които са тук, са толкова ограничени и поробени от необходимостта да си изкарват прехраната, за да плащат храна и квартира. Всичко това отнема толкова много време и енергия. Имате много труден момент и много малко енергия остава дори за минимум духовна работа и служба. Някои от вас имат този донякъде ритъм, но по-голямата част от човечеството все още се бори за оцеляване. Така ще трябва да свикнете да имате много повече свобода. Мисля, че това ще ви хареса. Ще трябва да свикнете да бъдете свързани съзнателно и постоянно със Създателя. Сега работите за това. Някои от вас правят големи крачки в израстването си. Въпреки това до окончателното си Възнесение все още ще имате остатък от ограничено его или плътност около себе си. Така че независимо от състоянието, което постигнете, което може да бъде доста разширено, все пак ще има трансформация, която ще се случи в последния момент.
И така, какво е да живееш на етерен 5-ти ди менционален кораб? Доста е приятно и естетично. Някои от корабите са с диаметър стотици мили. Тук има цикли като вас през деня и нощта... симулирани цикли. Слънчевата светлина се обработва по начин, който все още позволява изживяване през деня и нощта. Има естествени настройки. Имаме гори, потоци, езера и океани пълни със същества. Ние обаче нямаме отровен дъб. Подбрали сме мъдро измежду всички видове. Избягвали сме нещо подобно. Може да се каже, че е много подобно на Едем. Подобно е на това, което Земята ще стане след настъпването на промените на Земята и Земята се възнесе до 5-то измерение.
Ще дойде време, когато на евакуираните ще бъде предложена възможност да се върнат на Земята като възнесени същества и да реколонизират Земята. Земята ще бъде драстично подобрена до тази точка. И тези същества, които обитават Земята, ще имат същите Възнесени Учителски способности като тези от нас на други самолети сега. Така че няма да има нужда от "добър кредитен рейтинг".
Канализирано от: Ерик Клайн
· ·



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 658570
Постинги: 1499
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031