Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.12.2021 16:13 - ТОВА СА НАШИТЕ ПОДАРЪЦИ !
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 362 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
                             image  


   КАНАЛИЗАЦИЯ НА АРХАНГЕЛ МИГЕЛ И АРХАНгЕЛ МЕТАТРОН
Скъпи същества, събираме се заедно, за да ви помогнем да се ориентирате в това прекрасно време на празничния прилив.
За съжаление, Коледата на Земята от 3-то измерение някак се превърна в стресиращо време за мнозина, особено през последните години. Тук сме, за да напомним на всички колко прекрасен може да бъде този момент.
Йешуа дойде на Земята преди повече от 2000 години, за да донесе Съзнанието на Христос и сега отново идва (на лична бележка: КАТО СЪЗНАНИЕ НА ХРИСТОС), за да помогне за внасянето на 5-то измерение на Мир, Любов и Хармония.
Скъпи същества, знаем колко труден е станал животът за много от вас, особено за тези от вас, които знаят Истината зад цялата тъмнина, която заобикаля планетата ви на произход от милениалите.
Сега е моментът да излезете от тази тъмнина и да преминете по-далеч към Светлината и ние сме тук, за да ви предоставим защитните средства, които да ви помогнат да направите това.
В момента на Земята изобилстват много страх и гняв и тези мощни инструменти ще ви помогнат да избегнете този негативизъм и ще ви помогнат по пътя към 5-то измерение.
Архангел Михаил: Нося ви моя Светъл меч и Синьо защитно покритие, които да използвате, когато влезете в света на 3-тото измерение. Представете си Мечът на светлината, който се спуска от небето към чакрата на Звездната порта над главата ви и той пресича всичките ви чакри към Коренната чакра, свързвайки ви и свързвайки ви със Земната чакра под краката ви.
Обградете се с моя Син кожух на защита, който пази Светлината на Любовта във вас и ви предпазва от всички форми на външно зло и тъмнина.
Архангел Метатрон: Нося ви моя Магентен пламък на истината, за да изгорите всеки негативизъм, идващ както отвътре, така и отвън.
Представете си този Пламък, идващ от центъра на Земята на Гея, възкачващ се през земната чакра под краката ви до Коренната чакра и се изкачва през гръбнака ви до Коронната чакра и изкачващ Чакрата на Коронната Звездна Порта над главата ви до свържете се с Централата Слънце.
Този пламък ще изгори всеки негативизъм, който се е прикрепил към вас както от този, така и от миналите животи Представете си пламъка, който обгражда тялото ви и го изпраща към аурата ви, доколкото можете да видите.
Използвайте тези инструменти винаги, когато излизате в света на 3aD и те ще ви помогнат да преодолеете всеки негативизъм, който може да привлечете. Те ще ви помогнат да се ориентирате в света на 3-то измерение на страха и негативизма, така че да се възнесете към 5-то измерение на любовта, Мира и хармонията.
Винаги, когато се почувствате депресирани и неспособни да се справите в този момент, седнете или рецитирайте мълчаливо, свържете се с нас и ние ще премахнем най-ниските честоти, които може да са били привлечени от вас. Обадете ни се да ви пазим и да ви пазим.
Като част от Ангелското царство благодарим на всички, че дойдохте на Земята, за да помогнете на Гея и всички живи същества да се възнесат в този трансцендентален момент.
Аплодираме всичко, което правите, за да ѝ помогнете и изпращаме на всички вас много Любов, Светлина и много Благословии, които да ви помогнат по пътя ви.
Архангел Михаил и Архангел Метатрон.
(Чрез Грейс Сириус)
С любов ❤
Превод: Light Pe сa - C. НАНМУРА
· ·



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 658750
Постинги: 1499
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031