Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.12.2021 18:56 - Арктурианци – нов проект за изцеление
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 197 Коментари: 0 Гласове:
0



 Скъпи братя на планетата Земя! НИЕ СМЕ АРКТУРИАНЦИ!
Идването ни след дълго време тук е, за да донесем добри новини. През цялото време, когато бяхме около вашата планета, беше възможно да знаем всички болести, които поразяват човечеството. Генетично казано, няма нищо, което да не може да се излекува. Ние разбираме, че всяка стъпка, която е направена от душите им, е резултат от нещо, посято в миналото и което отеква в това настояще, днес, тук и сега. Много от болките, които страдате, от болести, идват от злоупотребата с физическите ви тела, идват от тотален дисбаланс на вашите емоции, идват от погрешни вярвания и обичаи, тоест причините са безброй и ние ще останем тук да говорим, говорене, говорене и няма да има полза.
Промяната на навика, промяната на обичая, разбираме, че не ви е лесно. Защото сте били научени да използвате вещества, които са вредни за телата ви, точно когато няма баланс, така че трябва да постигнете вътрешен мир чрез вещества, храна, навици, нещо, което сега е доказано, че не работи; напротив, ставаш все по-болен. Ние работим, откакто лечебната диспенсация беше създадена за тази планета, за да подобрим енергията на храната, на самия въздух, на водата, така че когато я консумирате, тя да не ви носи толкова вреда, колкото преди. Това не е лесна работа, защото ние захранваме водата при нейните източници, но тя се замърсява по пътя. Но за щастие енергията не се разсейва напълно и успява да ви достигне минимално.
Тези, които днес се опитват да променят навиците си, обичаите си, се опитват да премахнат всички ефимерни издръжки, които уж са получили, с лекарства, храна, лекарства; някои успяват да променят тези опори и дори да ги елиминират. В този момент, когато физическите ви тела се променят в кристална форма, е от изключително значение да направите невъзможното, за да ги поддържате балансирани, да ги поддържате чисти. Преминаването от въглеродна основа към кристална не е лесна трансмутация за вашите тела, отнема много енергия. И тази енергия трябва да бъде много висока, често казано, за да се осъществи реакцията.
И така, тази енергия е, която усилваме всичко, така че телата ви да могат да метаболизират тези реакции. В ума ви все още е трудно да разберете какво означава да преминете от въглеродна основа към кристална. Някои разбират, че ще станат кристали. Не е това. Просто цялата основа на формирането на вашето тяло ще бъде различна, за да можете да живеете в петото измерение. Вие няма да станете духове, но ще имате способността да поддържате телесност или не; това да си жив. Така е в петото измерение. Ние имаме свойството да променяме тялото си по наша команда, така че оставаме невидими, когато пожелаем.
Скоро ще можете да приемате нашата енергия много по-дълбоко. Създава се процес, в който можете да участвате и директно да получавате нашата енергия. Никой няма да бъде отведен на кораба, никой няма да бъде отведен от домовете ви, ще бъдете лекувани във вашето обкръжение. Защото ние ще предадем енергията си на вашето физическо тяло, помагайки за целия този процес. Тук не обещаваме излекуване на всички болести, защото по това време все още имате уроци, които да научите. Но в ходенето на всеки от вас, вие ще получите изцелението на това, което е възможно да бъдете излекувани, в рамките на плановете на Отец/Майка Бог.
И малко по малко ще разширим този лечебен процес, докато дойде времето, когато ще бъдете излекувани, физически казано, от нашите лечебни легла. Докато това време не е дошло, ние вършим тази работа по изпращане на нашите лечебни енергии към всеки, който иска да ги получи. Просто трябва да сте отворени за лечение. Нищо не е задължително. Ще направи който иска и който вярва. Който участва да тества, няма да получи нищо. Необходимо е сърцето ви да бъде отворено, за да получите изцеление, в противен случай то няма да работи. Този процес има благословията и разрешението на съществата, които командват издигането на тази планета, сред тях Сананда и Мария.
Нашата цел е да сведем до минимум физическите проблеми, с които се сблъсквате. В същото време ние ще почистваме аурите ви от цялата мръсотия, която се произвежда от трансформацията от въглеродна основа в кристална. Трябва да пиете повече вода, нямате много от този навик и просто водата извежда от тялото ви, всичко, което не е добро за тях. Тъй като не го правите, продуктът от реакциите се натрупва в телата ви, причинявайки повече симптоми на дисбаланс. Водата, която трябва да се пие, е каквато искате, а не непременно нашата вода, на която вече сме учили. Просто хидратирайте телата си, сложете много здравословна течност, така че цялата мръсотия да излезе навън.
Този проект, който ние наричаме Дистанционен Арктуриански проект за многоизмерно лечение, скоро ще бъде обяснен и можете да започнете. Бъдете наясно с това, което правите. Вярвайте в изцелението и ще го имате. Но ние винаги ще уважаваме това, което е определено за вашето пътуване. Това, което можем да направим, за да облекчим техните страдания и болки, ще направим. Така че за всеки един, с който се работи, вашето Висше Аз ще отговаря за целия процес, като ни казва точно докъде можем да стигнем и какво можем да направим.
Още веднъж моля вашето участие в този проект да бъде искрено и саможертвено, в противен случай няма да получите нищо. Не го правете за тестване, не го правете за чисто преживяване, правете го, защото сърцето ви пита. Ние работим директно на вашата планета и веднага щом можем да кацнем на вашата планета, цялата технология, която имаме днес за лечение, ще бъде предоставена на цялото човечество. Вече имахме достатъчно време да проучим всяка болест на вашата планета и да намерим лек за всяка една от тях. И мога да ви гарантирам: по-голямата част от болестите, които сте получили, идват от вашите емоции. Все едно се самоунищожаваш.
Така че първата стъпка е изцелението на всички вас емоционално, защото ако не излекуваме източника, няма да има никаква полза за излекуването на последствията; защото всичко ще се върне. Все едно ако вземете лекарство, това лекарство ще излекува резултата от проблема. Но ако не потушите корена на проблема, ще приемате това лекарство през целия си живот, защото източникът не е излекуван. Така че изцелението трябва да бъде първо в начина, по който действате в живота, и първата стъпка в целия този процес е да се обичате дълбоко, без осъждане, без критика, приемайки ви такива, каквито сте; и да приемете, че вашата разходка ви е дала всичко, което преживявате днес. И че няма смисъл да плачеш за стореното в миналото. Да, има нужда от промяна от сега нататък, премахвайки източника на проблемите.
Затова ви предлагам да правите ежедневно проследяване на вашите лечения. Можете да участвате толкова пъти, колкото искате, в един и същи ден, всеки ден, от време на време. Вие ще определите интензивността на самите лечения и ще проследите резултатите. Запишете всяка малка модификация, която забележите. Това ще започне да ви дава увереност и сигурност за това, за което говорим.
Искаме да видим човечеството в бъдеще, напълно свободно от лекарства, от предмети, които му помагат да живее; и всеки, ефективно всеки, да се научи да живее в баланс, без да причинява отново същите болести.



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 674682
Постинги: 1519
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930