Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.01.2022 23:03 - Бенджамин Фулфорд Пълен репортаж: Клаус Шваб и Кристин Лагард...
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 533 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Бенджамин Фулфорд Пълен репортаж: Клаус Шваб и Кристин Лагард се превърнаха в голяма победа на бялата шапка публикувано на 15.12.2021 г от EraOfLight — 10 коментара ↓

imageКоалицията, която се бори за освобождаване на планетата Земя от сатанинския контрол, постигна сериозна победа миналата седмица, като завзе фактически контрола на ООН и Централната европейскаИзточници от Банка, Мосад и Космическото командване на САЩ (USC). Това стои зад посещенията в Антарктида на директора на Световния икономически форум Клаус Шваб и ръководителя на Централната банка на ЕС Кристин Лагард миналата седмица. 

image

Шваб-Лагард и техните екипи смятаха, че отиват на остров Ротшилд в Антарктида, за да получат нови заповеди за маршируване на хазарската мафия. Това, което не знаеха, беше, че остров Ротшилд е превзет от алианса за освобождение на Земята. 

Ето какво трябваше да каже източник на USC:

Екипът на Schwab не знаеше за какво е пътуването. Те изпълняваха заповеди на господарите си или поне така си мислеха. Беше изиграна малка измама. Те получиха избор или да се присъединят към съюза/доброжелателните същества или да бъдат елиминирани. Те избраха първото. „Доказателството ще бъде в пудинга“, както се казва.

Казаха ни да внимаваме за промяната, когато се върнат. Ще има няколко държавни служители, които ще бъдат положително тествани и ще преминат в „самокарантина“ в рамките на следващите 2 седмици. Знаем какво означава това.

Вече има признаци, че Шваб, член на семейство Ротшилд, който е собственик на ООН, вече е дал нови заповеди за поход на тази агенция. Най-големият знак е очевидното отпускане на кампанията за страх от „пандемия“ и ваксинация, както показват следните новини:

The Epoch Times  съобщи в петък, че СЗО най-накрая е върнала исканията си за коментар и потвърди,  че агенцията не може да посочи нито една смърт, която се дължи на омикрон .

Директорът на CDC Рошел Валенски потвърди в петък следобед,  че САЩ са видели само един пациент, хоспитализиран поради омикрон

https://www.zerohedge.com/covid-19/only-1-american-has-been-hospitalized-omicron-variant-spreads-22-states

Така внезапно „500 пъти по-смъртоносен нов вариант“ официално се оказва глупав.

Тази новина също така намеква за новите маршируващи заповеди, дадени на Лагард:

Новият германски финансов министър Кристиан Линднер направи своя дебют като финансов министър, като обяви инжекция от 60 милиарда евро в климата. Средствата ще бъдат получени от неизползвани преди това дълг. https://www.dw.com/en/germanys-new-finance-minister-announces-billions-in-climate-investments/a-60085847

Това е знак, че германската централна банка е поета и „неизползваният дълг“ е фиатни пари, отпечатани от съображения за опазване на околната среда.

И така, виждаме лидери да омаловажават страховете от пандемията, докато печатат пари по причини, различни от война и болест.

Не забравяйте, че това, с което в крайна сметка имаме работа, е битка за психологическия процес на вземане на решение какво ще правим като вид в бъдеще. Битката е между тези, които искат да използват страха и омразата, за да ни поробят, и тези, които искат да изградят по-добро бъдеще заедно. На този фронт получаваме множество контакти за масова медитация на 21 декември, за да насърчим позитивното мислене. Тези медитации не са религиозни, а са предназначени да увеличат положителното мислене, защото най-добрият начин да се справите с негативното е с положителното.

Говорейки за положително, има признаци, че корпоративните пропагандни медии са на път да бъдат превзети от Белите шапки. По-специално, източници на ЦРУ ни казват, че CNN е на път да бъде прочистен от корена и клона и да се превърне в това, което е трябвало да бъде: източник на истина и факти. Това заглавие намеква какво се случва:

„Служител на CNN беше обвинен в петък по три обвинения, че е използвал съоръжение за междущатска търговия, за да малтретира непълнолетни момичета.

https://www.mediaite.com/news/cnn-staffer-charged-with-enticing-women-and-their-underage-daughters-to-engage-in-sexual-activity/

Ключът тук е „съоръжение за междудържавна търговия“, защото позволява на CNN, Google и други корпоративни медийни гиганти да бъдат систематично разследвани за малтретиране на деца. Нашите източници казват, че обвиненият вече скърца силно и ясно за шефовете си на CNN и т.н.

Това е отговор на агенцията на съдебния процес срещу Ghislaine Maxwell по обвиненията в педофилия. Най-голямото развитие беше, че една от жертвите в съда заяви, че е видяла снимка, на която Ghislaine е гола и бременна. Какво се случи с бебето?

https://www.foxnews.com/us/accuser-says-once-saw-photo-ghislaine-maxwell-nude-pregnant

Във всеки случай, друга индикация, че белите шапки слагат край на медийните фалшификати, е, че актьорът Джуси Смолет е признат за виновен за симулиране на престъпление от расова омраза. Това е доказателство, че китайската комунистическа партия финансира опитите на Антифа да създаде расова война в Съединените щати, се спират.

https://www.thegatewaypundit.com/2021/12/reminder-one-possible-reason-jussie-smollett-created-hate-hoax-connected-cory-booker-kamala-harris-others/

Има и координирана, международно правна атака срещу хазарската мафия на множество фронтове.

Спомняте ли си как алтер-егото на Марк Зукърбърг - фалшивите президентски говорители на САЩ "Йенс Псаки" изчезна за няколко седмици, докато корпорацията му Facebook беше поета и преименувана на "Мета?" Е, сега адвокатите на Мета казват в открито съдебно заседание, че „проверките на фактите“ са „мнение“.  

https://digitalcommons.law.scu.edu/cgi/viewcontent.cgi?article=3543&context=historical

Същите тези комуникационни мрежи за „проверка на факти“ също сега се смятат за истинската причина за „пандемията“. На 23 ноември 2021 г. 289 организации и 34 лица поискаха от Върховния съд на Съединените щати да отмени като противоконституционна клауза в Закона за телекомуникациите от 1996 г., която забранява на местните власти да регулират клетъчните кули въз основа на  здравето  и околната среда.

https://principia-scientific.com/organizations-worldwide-join-5g-amicus-brief-to-us-supreme-court/

Световните разузнавателни агенции са напълно наясно, че повечето от смъртните случаи от „коронавирус“ всъщност са резултат от електромагнитни атаки, така че този ход проправя пътя за масови арести на служители на телекомуникациите, твърдят източници на ЦРУ.

Освен това на 6 декември Международният наказателен съд получи жалба, която обвинява британски държавни служители и висши международни политици в различни нарушения на Нюрнбергския кодекс, престъпления срещу човечеството, военни престъпления и престъпления за агресия срещу народа на Обединеното кралство.

Това е открит знак, че престъпните лидери на Австралия, Канада, Нова Зеландия и Обединеното кралство скоро ще бъдат обвинени във военни престъпления, обещават източници от МИ6.

Ето един поглед към някои от престъпленията. Премиерът на Австралия Скот Морисън миналата седмица сравни ваксинирането на австралийците с прекарването на овце през оградата.

Междувременно нетната стойност на премиера на Нова Зеландия Джасинда Ардърн нарасна до 25 милиона долара през декември 2021 г. спрямо нетната стойност от едва 800 000 долара през ноември миналата година.

https://100percentbest.com/jacinda-ardern-net-worth-in-2021-salary

Може ли да се дължи на връзката й с Pfizer? Защо иначе би казала, че няма да има крайна точка за тази програма за ваксинация... трябва да се върнат или трябва да отидем при тях.

Не забравяйте, че тези така наречени ваксини дори не е доказано, че предотвратяват covid, въпреки всичките им неприятни странични ефекти. Освен това трябва ли да ги наречем Джасинда или Джак? Видеото по-долу определено показва, че нещо се люлее в чатала.

В Канада пастор на църква в Онтарио казва, че пасторите в неговия район са купени... за да накарат членовете на нашата църква да приемат този зъл [Ковид] дневен ред.

След като се опитаха да принудят възможно най-много граждани да получат ваксина срещу COVID-19, много страни по света сега отстъпват, предупреждавайки, че тези ваксинации могат да причинят сериозни сърдечни проблеми и т.н.

https://www.redvoicemedia.com/2021/12/vaxx-alert-japan-added-to-growing-list-of-countries-warning-of-heart-issues-after-jab/

Сигурно е, че много адвокати ще забогатеят през следващите месеци и години със съдебни дела срещу Pfizer, Moderna и т.н. Истинският въпрос обаче е кога господата на Рокфелер/Ротшилд на тези корпорации най-накрая ще бъдат отстранени от контрол. Както беше споменато в горната част на тази история, Ротшилдови изглежда са били обърнати, така че сега трябва да изчакаме да видим кога контролираната от Рокфелер фалшива администрация на Байдън се срива.

Един знак, че това може да се случи скоро е, че корпоративните плъхове скачат от кораба. Данните на InsiderScore показват, че корпоративни вътрешни лица са продали акции на стойност 63,5 милиарда долара през ноември, което е 50% увеличение през цялата 2020 г.

https://www.zerohedge.com/markets/ponzi-insiders-dump-stocks-own-companies-record-pace

Мегакорпорациите също се движат да излязат от мандата на ваксината възможно най-бързо.

https://www.zerohedge.com/political/panic-us-mega-corporations-rush-abandon-vax-mandate

Както показва графиката по-долу, американският фондов пазар, контролиран от Рокфелер, очевидно се превръща в гигантска халюцинация. Той продължава да нараства, въпреки че реалният стандарт на живот пада с 10% годишно (реална инфлация минус ръст на БВП).

Гневните граждани се обръщат към грабежи и беззаконие в отмъщение. Грабежът вече превърна Сан Франциско в град-призрак. Лос Анджелис, Чикаго, Ню Йорк и т.н.

https://michaelshellenberger.substack.com/p/why-looting-turned-san-francisco

Оцелелите Рокфелери се укриват в Швейцария, но швейцарски източници обещават, че са преследвани. Разбира се, хазарската мафия прави всичко възможно, за да остане на власт.

Япония е заплашена със земетръсни оръжия, докато правителството й се готви да обяви публично, че Фукушима е терористична атака, организирана от Швейцария и Израел, твърдят японски десни източници.

Ключов свидетел на атаката във Фукушима също е заплашен със смъртни заплахи, според този репортаж:

Министерският комитет, който наблюдава работата на службата за сигурност "Шин Бет", реши в неделя да прекрати личната защита на съпругата и пълнолетните синове на бившия премиер Бенямин Нетаняху, шест месеца след като дългогодишният правителствен глава беше принуден да напусне поста. Решението, което влиза в сила в понеделник, беше взето въпреки, че Нетаняху посочи, че семейството му редовно е изправено пред смъртни заплахи.

https://www.timesofisrael.com/ministerial-committee-pulls-security-chauffeurs-from-netanyahus-family/

Нетаняху беше записан да се обажда на тогавашния японски министър-председател Кан Наото ден след Фукушима и да заплашва да предизвика изригване на връх Фуджи, освен ако Япония не предаде цялата си валута на Израел, твърдят източници на НСА и японски военни.

Разбира се, дори и в сегашния си вид, Израел едва ли ще оцелее много по-дълго. Министър-председателят Нафтали Бенет пътува до Абу Даби в неделя, за да се срещне с престолонаследника принц шейх Мохамед бин Зайед ал Нахаян - първото пътуване на израелски премиер до Обединените арабски емирства. Това е във връзка с предстоящото падане на израелската колония Саудитска Арабия.

https://sputniknews.com/20211209/houthis-claim-major-collapse-of-coalition-forces-defending-marib-predict-citys-capture-in-days-1091367037.html

Както отбелязва свързаният с Мосад уебсайт Debka, двамата водещи владетели на държавите от Персийския залив, MbS и шейх Мохамед бин Зайед (MbZ) от Обединените арабски емирства, смятат, че не могат да разчитат нито на САЩ, нито на Израел за защита от машинациите на Иран.

Това означава, че американската армия вече няма да се бие за Израел, така че тази страна вече ще трябва да поиска от Иран закрила или да бъде поета от Турция.

Междувременно американската армия се прочиства систематично от пети колонисти като генерал Майкъл Флин, както показва тази новина:

Полковник Ърл Матюс, който е служил в Съвета за национална сигурност и в Пентагона по време на администрацията на Доналд Тръмп, обвинява брата на Майкъл Флин и друг генерал от армията на САЩ, че са забавили разполагането на Националната гвардия в Капитолия на САЩ в отговор на бунта на 6 януари .

Началникът на полицията на Капитолия Стивън Сунд пледира за незабавно разполагане на Националната гвардия в Капитолия, след като бунтовниците пробиха периметъра.

Пиат и Флин отхвърлиха молбата.

https://www.politico.com/news/2021/12/06/jan-6-generals-lied-ex-dc-guard-official-523777

Не забравяйте, че инцидентът от 6 януари беше капан за хлебарки, създаден от хазарската мафия за американски патриоти.

Американските военни напуснаха Вашингтон от януари 2020 г. и сега се управляват от космическото командване от планината Шайен и авиобаза Туле в Гренландия, казаха източници на USC. Обещават скоро големи ходове. Моля, направете вашите антигравитационни летящи чинии достъпни за обществеността.

Както при всички неща, свързани с космоса, разбира се, повярвайте, когато го видите. Имайки това предвид, ще завършим тази седмица с мистериозна снимка, изпратена ни от руското разузнаване на ФСБ.

Какво мислите, може ли това да е реално?

Край

** Източник

Дял:
  • Печат
  • Телеграма
  • електронна поща
  •  
Свързани image Бенджамин Фулфорд Пълен доклад: Хазарската мафия обикаля вагоните около канализацията 12/07/2021

В "Разкриване"

image Бенджамин Фулфорд Пълен доклад: Голяма победа за човечеството, тъй като европейските кралски особи отхвърлят Ротшилд 13.07.2021 г

в "Новини"

Разбивка на „Голямото възстановяване“ и Новия световен икономически ред

Една от основните теми на статията беше „платформата за стратегическо разузнаване“ на WEF, която организацията описва като „динамична система от контекстуална интелигентност, която позволява на потребителите да проследяват връзките и взаимозависимостта между проблемите, подпомагайки вземането на по-информирано решение“. Както споменах, стратегическото разузнаване е механизмът, който...

01.09.2020 г

в "Новини"

Този запис е публикуван в Разкриване , Новини от EraOfLight . Маркирайте постоянната връзка . 10 отговора на „Пълен доклад на Бенджамин Фулфорд: Клаус Шваб и Кристин Лагард се превърнаха в голяма победа на бялата шапка“
  1. imageСангита Ханда17.12.2021 г. в 03:49 ч

    Съобщава се за много смъртни случаи на Omicron и болниците в Обединеното кралство са препълнени с пациенти с Omicron, така че самите ви факти са грешни... нито пък някой Cabal е съобщен положителен... всъщност, след завръщането им Кристина Лагард току-що обяви, че ЕЦБ няма да повдигне интереса си проценти изобщо през 2022 г....така че, фалшиви са всички тези истории за предаването на Кабала и т.н.

    Отговор 
    1. imagecrlreb19.12.2021 г. в 23:36 ч

      Sangita гледайте exopolitics.org и истинските факти ще се взират право в вас, те не са фалшиви, просто още не сте се събудили!! Може би никога няма да го направите!

      Отговор 
  2. imageДжон ОгълсбиНа 15.12.2021 г. в 15:07 ч

    Следя блоговете на Бен от години... нищо не се сбъдва

    Отговор 
  3. imageТом15.12.2021 г. в 13:01 ч

    Още една луда история!

    Отговор 
  4. imageДжон СътърНа 15.12.2021 г. в 07:28 ч

    Странно е Клаус Шваб, известен още като д-р Евил, известен още като Ернст Блофелд, отиде в Антарктида, хаха.

    Отговор 
    1. imageРазбраноНа 15.12.2021 г. в 16:09 ч

      Възможно ли е гореспоменатият да е бил задържан? Защо такава издирвана цел би разкрила местоположението си? Може би той вече няма да се вижда публично и Антарктида е извинението.

      Отговор 
    2. imageСуслаНа 16.12.2021 г. в 5:31 ч

      Е... това, което имам червено от години, DeepState има база в Антарктида, така че изобщо не е странно.
      Антарктида е много безопасно място за злото, тъй като никой няма право да пътува до Антарктида без специално разрешение.
      Мисля, че KlausS и Legarde отидоха там и след това го публикуваха в Twitter, за да кажат; не можете да ни хванете, сега сме в безопасни помещения или за да позволим на миньоните да разберат, че имат среща за стратегия.

      Да им бъде позволено да се разхождат свободно, защото сега са добри момчета LOL, не вярвам в това. Тази война предизвика най-много недоверие в мен.

      Отговор 
      1. imageРазбраноНа 16.12.2021 г. в 9:25 ч

        [[никой няма право да пътува до Антарктида, без специално разрешение.]] ...освен ако не сте от специалните части. Не се изисква разрешение. Само самолети за студено време и много оръжия, които стрелят при минусови температури. Вижте датите в публикациите в Twitter** .

        Отговор 
        1. imageСусла17.12.2021 г. в 8:57 ч

          Все повече източници казват, че публикациите в Twitter са фалшиви, за да създават дезинформация и да накарат будната група да изглежда глупава.
          Аз не съм специални сили и не познавам никакви, така че все пак бих казал, че никой не е позволен и може би SF може да си проправи път.

          Отговор 
      2. imagecrlreb19.12.2021 г. в 23:44 ч

        Sulsa гледа най-новите сведения за д-р Майкъл Салас за Антарктида, Клуаус и Легард ще трябва да напуснат тази планета и останалите си миньони, за да се отърват от всички тях,
        Exopolitics.org

        Отговор 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 672924
Постинги: 1517
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930