Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.01.2022 23:30 - ГУГЪЛ ЦЕНЗУРИРА...
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 203 Коментари: 0 Гласове:
2



  Пожелания за освобождение, Google цензурира нашия Духовен маратон и Радио Плеяди мигрира към канала Victoria Luminis 1 януари 2022 г Ерве Гая image  

Преди всичко желаем на този 1 януари 2022 г. да изразим декрета за нас и за цялата Земя тази година да бъде най-после годината на нашето цялостно и пълно освобождение! Земята е под окупацията на планетарна Кабала, която ние наричаме тъмни сили, Кабала не просто човешка, многоизмерна Кабала и е крайно време да не ускоряваме твърде много плана на възнесението, което ще последва, това освобождение най-накрая се провежда. Много знаци изглежда сочат в тази посока, Кабала има малко място за маневриране, освен да продължи да изнудва нашето съгласие за подозрителни инжекции, а малка част от неограничените светлинни воини са осъзнали, че силата между тях е ключът. към това планетарно освобождение. Тази година трябва, може, ще бъде,според нашата степен на ангажираност , годината на това Освобождение чрез това, което наричаме Събитието!

Втора точка, нашата седмична програма „Radio Plйiades“ мигрира към Telegram канала „Victoria Luminis“

Това решение е едновременно практично и символично. За тези, които вече ни следват в Telegram, излъчваме множество публикации в канала https://t.me/victorialuminis, за да започнем да материализираме, придружаваме и празнуваме заедно Победата на Светлината. Редакционната линия остава разкриване (а понякога хумор и художествено творчество) и дълбока и оперативна духовност.

Този канал в Telegram е свързан с дискусионната група „Vibratory Revolution” и досега нашите седмични програми се излъчваха в салона за глас и видео на групата https://t.me/revolutionvibratoire

Решихме да мигрираме тази гласова стая към канала https://t.me/victorialuminis, защото постановихме тази 2022 г. да бъде тази на Победата на Светлината, от една страна, и от друга страна, за да улесним достъп до всички съпътстващи публикации, които се предлагат на нашите слушатели по време на нашите предавания. И накрая, за някои слушатели е по-удобно да следват информационния канал, без да се налага да се абонират за дискусионна група и да се подлагат на многото известия, които не ги засягат.

Единственото нещо, което трябва да направите, за да продължите да участвате в Radio Plйiades, е да следвате канала https://t.me/victorialuminis отсега нататък и ще можете да продължите да общувате, като коментирате публикациите на канала. Можете също така да продължите да задавате въпросите си в дискусионната група https://t.me/revolutionvibratoire или като коментирате публикациите за поддръжка, разпръснати из канала по време на излъчванията.

Последна точка, Google цензурира нашия Духовен маратон, след като цензурира нашите предавания на Radio Plйiades

В пряка връзка с казаното в горната част на статията, бихме искали да насочим вниманието ви към факта, че нашият Духовен маратон, от който вече имахме 3 издания през 2021 г., подлежи на цензура. от най-използваните търсачка на Земята: Google ! Тази цензура също се наблюдаваше допреди няколко дни в нашата седмична програма, наречена „Radio Plйiades“ (което само по себе си изглежда напълно невероятно предвид нашата аудитория), но фактът, че я вербализирахме в социалните мрежи, доведе до смекчаване на тази ситуация и сега алгоритмичното блокиране на Google върху двойката думи „Radio Plйiades“ е частично премахнато.

В подкрепа на нашата демонстрация относно Духовния маратон , ние ви показваме по-долу 4 екранни снимки на заявки, направени днес в Google и в 3 алтернативни търсачки: Qwant, DuckDuckGo и Ecosia . Разликата в резултатите е окончателна. Наистина духовният маратон е излъчван на различни сайтове и резултатите от алтернативните търсачки ни показват различните сайтове, които са предали нашия маратон. Само Google запазва пълно мълчание на нашия Маратон. Може би извеждането на това наяве ще промени ситуацията, тъй като ситуацията се промени съвсем наскоро за „Radio Plйiades“.

Резултат от Google:

image

Qwant резултат:

image

Ecosia резултат (който разчита на Bing):

image

Резултат от DuckDuckGo:

image

Френската и солидарна търсачка lilo.org също ще даде сравними и справедливи резултати за нашия Духовен маратон.

Следователно констатацията за цензура на Google е окончателна! Ще наблюдаваме развитието на тази ситуация в бъдеще и ще ви уведомим, надявайки се, че тази цензура най-накрая ще приключи. Информационната война е война на съвестта и Google остава централно място в ръцете на тъмните сили в тази война на съвестта.

Затова ви призоваваме да използвате максимално алтернативните на Google търсачки, за да заобиколите тази алгоритмична цензура!

Благодарим ви за подновения ви ангажимент към Победата на Светлината! Затова се срещайте всеки понеделник в 21:00 (парижко време) по „Radio Plйiades“!

Всички наши предавания на Radio Plйiades можете да намерите тук:

https://levelevoile.fr/video-series/radio-pleiades/

 

 

Можете да продължите да правите тази медитация и да издавате указите!

Можете също да се присъедините към тази група за медитативно действие в Telegram:

https://t.me/MeditationsMondiales20201221

Присъединете се към нашата група Медитирайте заедно в Telegram, за да изживеете заедно Grande Bascule! image Присъединете се към нашата обогатена информационна емисия в Telegram, за да подкрепите събитието! (като нишка в Messenger) image   Уводни статии  Медиите и информационната война подгответе се Навигация за публикации imageПървото тримесечие на 2022 г. първични сесии за разтваряне на импланти с редовна подкрепа от френски тахионни камери! Подобни публикации



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 675063
Постинги: 1519
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930