Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.01.2022 19:14 - Актуализация на ситуацията през декември 2021 г
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 572 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Основните цели за премахване на първичната аномалия и химера на Земята и от Слънчевата система продължават да напредват.

В момента правим големи стъпки напред в процеса на премахване на заговора, особено в нефизическите сфери. Няколко от върховния кабал вече са прехвърлени към централното слънце - някои от причините за най-лошите неща и най-лошите условия на Земята са премахнати. Тези същества са свързани с всяко човешко същество, имат плазмени привързаности, които са продължение на собственото им тяло и в същото време те присъстват във всеки човек. Тъй като тези кабали са с по-високо измерение, части от тялото им се простират във всяко човешко тяло под формата на плазмени импланти. Можете да си представите същества химери с черни инсектоидни форми, които след това имат един вид орган в телата си, който след това е бил прикрепен в същата форма към всяко човешко тяло. Той е в същата форма на органа на съществото химера, което след това води до паразитни качества, тъй като съществото на химера е в състояние да изсмуква енергия от хората само чрез това сходство във формата - приблизително така работят извънземните от по-високи измерения на Земята. Този механизъм на изсмукване на жизнена енергия от хората се случва основно чрез всеки по-голям имплант и е причината за по-бързото стареене. Не забравяйте, че патриарсите лесно достигнаха 900-годишна възраст на повърхността и няколко хора във вътрешната част на Земята са дори много по-стари от това, като същевременно имат същите тела. Но тези паразитни дренажи също имат ефекта на хората, които преминават през повече борби, основно някои енергии, които се източват, водят до стресови преживявания и привличат проблеми от всякакъв вид, тъй като естествената ви защита (някои я наричаха Чи през цялата история) също се източва, което означава, че вие страдат от всякакви атаки.
От своя страна това означава, че премахването на тези членове на кабата също освобождава тези привързаности от всички тела на човечеството по едно и също време. По принцип само техните конспиратори са били свободни от някои от тези плазмени привързаности, ако се присъединят към тези тъмни господари.
Премахването може да доведе до това, че няколко човека с по-високо съзнание да почувстват нещо, което да освободят от телата си, и телата внезапно да се почувстват по-леки от преди – така че може би вече сте били свидетели на лошите момчета да си тръгват през собственото ви тяло.

За всеки член на кабала обаче има установени блокирания, които се захващат по време на отстраняването им, нещо, което води до тежки щети на хората и цялата Земя - като бомби, които се задействат в няколко нефизически сфери, само в случай, че тези импланти бъдат освободени . През последните десетилетия плеядеанците работиха върху решенията на тези механизми за безизходица и работата им определено се отплаща, тъй като успешно компенсират и запълват празнините, оставени след отстранените плазмени импланти. Без тези стабилизации от Плеядеанците много хора просто биха полудели моментално или биха претърпели тежки физически щети.

В същото време Силите на светлината също са в състояние да освобождават големи заложници и жертви на живот с огромни измерения. Можете да си представите как химерата улавя няколко извънземни „Моби Дикс“ и ги използва като източник на енергия, след като ги погребва под привидно безкрайни слоеве от паразити, които източват енергията им и доставят по-голямата част от нея на химерата. Със сигурност е грозно това, през което са преминали тези много стари, дружелюбни и големи форми на живот. Само това разбира се е огромно облекчение за много хора, с изключение на нашите паразитни извънземни в йерархията на химерите. Това означава, че енергийният доход на химерата става все по-голямо бедствие всеки ден и може да доведе до допълнителни компенсации, въпреки че дори те ще бъдат отменени и противодействани бързо в тази фаза. И така, както предвиждат Бенджамин Фулфорд и много други,
Също така общото затъмняване на човешкия ум ще отслабне и фалшивата, информирана от кабала система ще става все по-очевидна за тези, които се събуждат от аномалията.
Докато повечето световни лидери ще бъдат психически блокирани до самия край, това ще доведе до сериозно напрежение, тъй като лидерите просто не могат да видят какво е вярно и какво определено ще се случи в противовес на населението, което се събужда все повече и повече. Следователно правителствата ще останат непокорни до края, тъй като кабала ще запази илюзията най-дълго за контролните и властови структури на човечеството. Тези лидери остават устойчиви на всяко предаване на истината досега и абсолютно не вярват, че Силите на светлината ще променят драстично живота на Земята. Някои висши лидери зад правителствата, които са преживели смени на предишни цикли, се държат в илюзията, че с тази промяна на вековете ще бъде по същия начин – нещо, което просто няма да се случи, тъй като сме малко преди универсална промяна.
Същите видове ментални блокажи се установяват от демонични същества и същества и в крайни случаи дори от самите висши кабали за всичко, което все още упражнява контрол над човечеството. Освен това, заговорът вече се отказа от много от своите последователи, изпращайки ги в стил камикадзе - само за да спечели още няколко минути, преди да бъдат напълно победени. Много от техните слуги служат като пушечно месо от няколко месеца и например са изпратени срещу най-големите Работници на Светлината и Звездни семена - излишно е да казвам, че след това те бързо се транспортират от Земята до осъдителните или лечебни планети. Някои от тези слуги страдат сериозно по време на отстраняването и въпреки че са част от миньоните на cabals, тези атаки на камикадзета са трудни за понасяне на моменти, когато сте свидетели на тези жертви.

Най-общо казано, всички нефизически сфери се изчистват във всеки един момент и това също означава, че отговорностите за всички Работници на Светлината и Звездни семена непрекъснато нарастват.
Всеки ден все повече хора получават потенциала да разберат какво се случва, всеки ден все повече хора преминават праговете, които задържат разбирането им за това какво наистина се случва.
И всеки човек, който преминава към Силите на светлината, се отплаща хилядократно за тези, които помогнаха за такова ново издигане.

От противоположната страна ще има прагове, при които кабала ще събира „своите“ хора. Помислете само за ваксинацията, която кабала вижда като съгласие да се присъедини към тяхна страна, за да се бие във войната им срещу Силите на светлината. Този вид, ако съгласието е, разбира се, глупост, защото вече не е безплатно решение, тъй като много страни го изискват, за да могат хората да работят и да получават някакви доходи. Всеки път на Земята тези паразитни извънземни създават илюзията за свободна воля, но всъщност принуждават формите на живот да се подчиняват чрез много сложни системи, които след това се преструват, че не са принуждавали.
Но, разбира се, все още остава принуда, чрез която кабала печели членове и „доброволци“ и това е и причината много от негативните ефекти от тези задължителни нови мерки да бъдат неутрализирани и обърнати от Силите на светлината след Събитието (както каза Кобрата ). Така че Силите на светлината са наясно, че сложните системи на кабалата служат само на една цел и това е паразитизъм в най-тежката форма, убиващ форми на живот и изкормване на души. Това от своя страна е най-голямото престъпление и следователно ще доведе до най-тежките наказания от един от най-големите съдилища, създавани някога от галактическата конфедерация - тези военнопрестъпници определено ще бъдат съдени според масовото убийство, което са породили.

Проблемът е, че тези хора, които или се присъединиха към кабалата, или осъзнават по пътя, че техният „кармичен“ дълг е твърде висок, са склонни да се присъединят към кабалата още повече, защото не виждат шанс да продължат живота си (особено като човек). ) с такива духовни дългове за изплащане. Най-смешното е, че заговорът го е подредил по начин, че точно тези хора ще се опитват да дебатират и потискат другите за по-добри условия, тъй като смятат, че са в състояние да направят това (а всъщност са били поставени в такива позиции в човешкия йерархии) - точно обратното на това, което е вярно. Това е нестабилната част от преминаването към следващия цикъл, който вече сме започнали да изпитваме с настоящите повлияни от пандемията мерки навсякъде около нас. Това напрежение вероятно ще расте за повечето хора, особено тези, които все още не са отдадени на Силите на светлината,

Още по-важно е да се разпространи съзнанието във все по-светлото съзнание на човечеството - вижте например тази статия за вдъхновение какво всъщност всеки може да направи, за да помогне на повече хора за продължаване в първия истински златен век на Земята.

ДЯЛ
Етикети
възнесение
кабала
химера
кобра
мрежа
Изида
светлинни сили
работник на светлината
първична аномалия
звездни семена
събитието
ЕТИКЕТИ: ВЪЗНЕСЕНИЕ КАБАЛА ХИМЕРА КОБРА МРЕЖА ИЗИДА СВЕТЛИННИ СИЛИ РАБОТНИК НА СВЕТЛИНАТА ПЪРВИЧНА АНОМАЛИЯ ЗВЕЗДНИ СЕМЕНА СЪБИТИЕТО
ДЯЛ
Коментари

Матис14 декември 2021 г. в 3:24 ч
Справяте се добре :) Опитвам се да превеждам статиите ви колкото мога, така че информацията да достигне до хората в моята страна. Вашата информация наистина резонира с мен. Просто исках да кажа Благодаря!arrowflasbr

Официалното признание предлага най-много 15 секунди слава и винаги ще има някой "по-добър" от вас според "техните" стандарти, който се появява по-високо на табелата.

И тогава се връща към вашия живот и вашите проблеми.

Имам нужда от нещо, което коренно промени живота ми към по-добро.


Неизвестен21 декември 2021 г. в 18:15 ч
съгласен, имам два пъти усещането, че някаква неудобна енергия излиза от главата ми през две уши и врата в 12.17 и 12.21. тогава чувствам главата си удобно и по-ясно... тези две преживявания ми оставят много дълбоко впечатление... изчистването ще продължи, докато някога тялото ни може да токсично всичко.... ние ще се издигнем до високото измерение. благодаря за споделянето на тези съобщения! благослови те, благослови целия живот на земята!

ОТГОВОР

Патрик КехоуНа 21 декември 2021 г. в 20:00 ч
гений

ОТГОВОР

Виктоар де ла Люмиер4 януари 2022 г. в 7:23 ч
Благодаря за тази интересна публикация. Направих френски превод, ако е наред.

Traduction de l"article en franзais:
https://victoiredelalumiere.blogspot.com/2021/12/the-unveiling-13-decembre-2021-mise.html

Победа на светлината! Виктоар де ла Люмиер!



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 672994
Постинги: 1517
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930