Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.01.2022 19:06 - Нашата вътрешна работа, част 3
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 682 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 06.01.2022 22:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
  От 3D към 4D и 5D
Големият квантов преход


Колко скоро можем да очакваме прилагането на божествените закони? Това ще увеличи планетарното и човешкото освобождение, вибрациите и ще ускори процеса на издигане.
Имаме компетентни хора и всички ресурси, за да сложим край на настоящата глобална NWO – паразитна драконовска робска система – марксизъм/комунизъм/социализъм, която държи планетата Земя и човечеството в идиотизъм, ниски вибрации, пандемия, блокиране и пълен мрак.
Н.Лиза
Нашата вътрешна работа, част 3 , 03/01/2022 в 22:35


Всички важни възли на лей-линията вече са под енергийния контрол на Служителите на светлината. А драконите не могат да контролират умовете си. Така че планетата сега е единствено под контрола на хората, така че... само нашите фантазии определят нашето бъдеще.
Света
Нашата вътрешна работа, част 3 , 04/01/2022 в 01:58


Едно нещо, което ни липсва в нашите общества, са велики мислители и философи, отне повече от 500 години от Магна Харта до Русо ... и Всеобщата декларация за правата на човека, за да се положат основите на много конституции. Основните промени в структурата на обществото отнемат векове в нашата линейна плътност.
Така че въпросите ми са следните. Това ново общество или Нова Земя (Бинария) е в баланс с Женската и Мъжката Основи. Две цели, а не две половини от едно. Ще бъде ли 3D Земята събудена Нова Земя, реализирана или просветлена в 4D? Състоянието на нашето тяло и ум, което полага почвата за следващите 2000 години?
Следователно, качествен скок в развитието на обществото в полза на принципите на Водолея през следващите 20 години ще консолидира фундаментално всички очертани промени и ще послужи като отправна точка за промени през следващите 2 хиляди години.
От това, което прочетох в DNI, и аз също усетих, че ни чакат добри три десетилетия на промени, преди наистина да можем да видим обществото по пътя си към по-просветено общество.
Ако се събудим... към истинската си същност, или някои от нас може... Мислех, че ще бъдем разделени на 13 различни групи или нива? може и да греша? Но не е ли това, което се има предвид под пресяването, което се случва?
Спомням си също, че четох, че събудените ще бъдат разглеждани като супермъже и жени от тези, които не са събудени? Четох също, че става дума за 4D спускане върху нас, а не обратното. С други думи, ние ще продължим да живеем всички тук, но това, което ще се промени, ще бъде нашето съзнание. Извинете за дългия въпрос тук.
Адриана
Нашата вътрешна работа, част 3 , 04/01/2022 в 02:11


     ЛЕВ

На 3 януари 2022 г., в 17:28 CET, Галактическият комитет предаде друга информация за прехода към 4D и кратка оценка на текущата ситуация на Земята.

Galacom фокусира информацията си върху темата, която съ-създателите сега смятат за най-важна за земляните – върху факторите, необходими за влизане и престой в 4D.

ОСНОВНИЯТ ФАКТОР Е НАШАТА КАРМА.
Съавторите ни напомнят, че допускането до 4D е възможно не само ако няма карма в нас. Ключовият фактор е, че никога повече не го произвеждаме чрез нашите мисли, чувства и действия, защото в четвъртото измерение той изобщо не съществува и не трябва да се появява.

Фактът, че почти 2 милиарда инкарнирани Души влязоха в четвърта плътност след 21 декември 2021 г. (макар и с някои връщане към 3D), напълно потвърди, че това ВЕЧЕ е станало реално.

В 3D трябваше да продължим вътрешната си работа, така че следващите опити да бъдат успешни. Все още ще бъдем водени от увеличаване на вибрациите на Земята и цялото пространство до 5D. Космическият ден идва (земният еквивалент е лятото) и не зависи от нас дали ни харесва или не.

За да разберем по-добре нашата домашна работа, трябва да помним, че кармата е многостранно понятие.

Кармата се формира, когато с нашите дела и мисли нарушаваме Законите на Големия Космос и извършваме престъпления срещу Вселената, срещу Човечеството.

Обикновено това води до критичен спад в нашите вибрации, до кулминацията на изкривяванията. Това води до мутация на Светлинната субстанция, която изгражда нашата Причинна обвивка (едно от енергийните тела).
Нашето каузално тяло се покрива с кални петна, подобни на ръжда, и престава да предава Радиацията на Източника към физическия корпус, за да го захранва с жизнената енергия на Създателя. Започваме да боледуваме и да умираме.

Увеличава се коефициентът на ентропия (т.е. на хаос и несигурност) – нашата личност, както и съвкупността, на цялата Вселена, тъй като сме едно цяло с нея, ние сме част от цялото.

Разбира се, има много нюанси.

Понякога нашият Висш Аз изхвърля част от Монадичната карма (Карма на Висшия Аз) върху нашето каузално тяло. Такава карма също съществува.
огато човек еволюира до състояние, в което няма разделение на Монадично и Причинно тяло, но има едно тяло на проявлението на Монадата, тогава кармообразуващите действия на човека (въплътени в 3D) водят до мутация на Монадата, натрупване на карма на Висшия Аз. И това е много сериозно!

Тъй като в 4D няма и не може да има карма, всички онези, които преминават в четвъртото измерение, трябва да са в състояние, в което просто не могат да образуват кармична мутация, критично изкривяване на Причинното тяло.

Но какво ще се случи, ако все пак извършим кармичен акт? Големият Космос и неговите Закони не са толкова лесни за измама. Да, и ние не трябва да го опитваме, а просто да живеем, да мислим и да действаме правилно.

  Както Karma Lords обясни, В ПЕРИОДА ДО 23 МАРТ 2022 Г. ВСИЧКИ ПРЕХОДИ В 4D, АКО ИЗПЪЛНЯТ ДЕЙСТВИЕ, КОИТО ФОРМИРА КАРМА ПРОГРАМАТА ЗА НЕЗАБАВНАТА ѝ ОБРАБОТКА ОТ ФИЗИЧЕСКОТО ТЯЛО ЩЕ СЕ АКТИВИРИРА. Това са наранявания, заболявания, злополуки и др.
Нека всички помним това! Просто няма друг изход в тази ситуация. Сега всички, които са се върнали в 3D, се прочистват от остатъчната карма. След това Господарите на Карма ще ги провеждат според протокола за преструктуриране на Причинното тяло и привеждането му в състояние на невъзможност за формиране на карма. За разбиращите пътеки остава само да запазят състоянието си на Духовност и всичко ще бъде наред.

 Може би моменталното изработване на кармата от физическото тяло без разбиране и пълно осъзнаване на причините не е най-доброто решение. Но за най-ранните изследователи това е единственото възможно за периода на преход до 23 март 2022 г.
В бъдеще форматът ще бъде различен, по-мъдър. Тестван е на Lightwarriors от дълго време. Неговият принцип е, че ако сме извършили кармичен акт, тогава просто трябва поне да коригираме това, което сме направили. Да премахнем вредата, изкривяването, което сме причинили на Вселената, като сме едно с нея.

 В този вариант Господарите на Карма (или нашето Висше Аз) въвеждат изкривен сегмент от пространството в полето на нашето сърце, в нашите фини тела, където трябва да го възстановим и да го върнем в неизкривено състояние на Светлина. След пълна рехабилитация сегментът се извежда външно в оригинално качество.

  В Новата локална вселена, в нейната Матрица, е визуализиран такъв самоорганизиращ се алгоритъм за поддържане на обща хармония. Тоест, с течение на времето функциите на господарите на Карма ще бъдат изцяло поети от хората и други форми на Интелигентност.

  Всеки може да бъде посъветван да живее правилно, в хармония с Вселената, околния свят и себе си.

  Във второто съобщение (от 2 януари в 15:49) Галактическият комитет накратко оцени събитията на Земята в началото на 2022 г.
Общата ситуация става все по-сложна. Основните битки сега се провеждат на Subtle Plane. Само ехото им достига до 3D Земята. В момента на планетата се решава малко за успеха на битката на Светлите сили в други измерения.

  Основната тежест в 3D света падна върху авангарда на човечеството. Елементалите и силите на природата също участват в събитията. Има нов глобален баланс на силите.
Зимата ще донесе изненади. Тяхното въздействие ще бъде различно за биороботите, обладани, Бездушни, от една страна, и живото човечество, от друга.
Galacom ще продължи да следи внимателно събитията и когато настъпят промени, решавайте как да реагирате на тях.

 Външното управление на Земята е преминало изцяло през безброй планетарни енергии. Сега то разбира по-добре възможностите и обстоятелствата на Земята за бързо и ефективно решаване на възникващи проблеми.
Съ-създателите ще направят всичко, за да запазят Земята, връзката й с Плеромата и с мирните, високоморални цивилизации на Галактиката. С всички космически раси, където Духовност, Морал, Любов и Светлина!

ИЗТОЧНИК: https://www.disclosurenews.it/our-inner-work-part-3-from-3d-to-4d-and-5d-lev/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=new_post_disclosure_news_italia_edition_2022_01_06&utm_term=2022-01-06





Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 668894
Постинги: 1513
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930