Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.01.2022 17:24 - ОМИКРОН СРЕЩУ КОВИД?
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 151 Коментари: 0 Гласове:
0



  еше ли Omicron разработен от WHITE HATS като саморазпространяващ се ПРОТИВООТРОТ за прекратяване на пандемията на covid?

Сряда, 05 януари 2022 г. от: Майк Адамс
Етикети: антидот , биологични оръжия , биотехнология , биотехнология , биологични оръжия , коронавирус , COVID , DARPA , обезлюдяване , лаборатории , микро , пандемия , Plandemic , SARS- CoVhats white white - 2

Заобиколете цензурата, като споделите тази връзка: image Копиране на URL             48КИЗГЛЕДИ image
  • image

( Natural News ) Поради характеристиките на Omicron и как комбинира висока трансмисивност с много ниска смъртност и нива на хоспитализация, има нарастващи спекулации, че Omicron може да е създаден в лаборатория от учени от „бялата шапка“, които го пуснаха като саморазпространяващ се антидот срещу пандемията covid .

Тъй като според съобщенията Omicron е много по-ефективен при разпространението — но привидно не по-опасен от обикновена настинка — той обхваща населението и измества Delta и други щамове, които представляват много по-голяма опасност за човечеството.

Важно е, че инфекцията с Omicron изглежда предизвиква естествен имунен отговор, който предпазва хората от всички други щамове , което означава, че простото излагане на Omicron и инфекция прави ваксините срещу covid остарели и изгражда естествен имунитет, за да устои на Delta и други щамове.

С други думи, това прекратява и пандемията, и оправданието за ваксината наведнъж.

По същество Omicron функционира като един вид саморазпространяваща се ваксина - или антидот - която създава широко разпространен имунитет и изключва Covid-пландемията. Единственият истински дебат е дали щамът Omicron е проектиран и пуснат нарочно от екип, който се опитва да спаси човечеството.

Технологията за самовъзпроизвеждаща се ваксина е притежавана от DARPA от много години

Технологията на „самовъзпроизвеждащи се ваксини“ е добре документирана и е известно, че е притежание на DARPA, същата група, която отхвърли искането за финансиране от EcoHealth Alliance за финансиране на аерозолно освобождаване на токсични протеини от наночастици в пещери на прилепи в Китай. По каквато и да е причина DARPA разпозна опасността от диво освобождаване на SARS-CoV-2 и реши, че подобен експеримент би представлявал твърде голяма заплаха за човечеството.

image

 

Както научихме оттогава, истинската заплаха за човечеството не е самият „covid“, а по-скоро ваксините срещу covid . Ваксините съдържат биологичното оръжие на шиповия протеин (или инструкциите за тялото да произвежда тези токсични наночастици) и по този начин продължаващото инжектиране на ваксини на хората е реалната заплаха срещу човечеството.

Ваксините срещу Covid се налагат поради разказа, че covid изпраща хора в спешни отделения и убива тези с потисната имунна система. По този начин, отричането на този разказ на заговора на престъпните производители на ваксини – Big Tech, Big Media, Big Pharma и Big Government – ​​би било значително постижение, което може да спаси стотици милиони животи (или дори милиарди, вижте този анализ ), ако ваксината Холокостът може да бъде спрян по пътя си.

С други думи, Омикрон може да се окаже самото нещо, което прекратява пландемията и спасява човечеството от пълно унищожение.

Нови доказателства за произхода на Omicron от мишка

Това научно изследване , публикувано в Journal of Genetics & Genomics , разкрива нови доказателства за произхода на Omicron от мишки. Той е озаглавен „Доказателство за миши произход на варианта на SARS-CoV-2 Omicron“ и е публикуван на 24 декември 2021 г. Той е индексиран в централната база данни PubMed на Националната медицинска библиотека.

Проучването посочва възможността (може би дори вероятността) Omicron да идва от мишки. Ако е така, най-вероятното място, където са извършени 45-те мутации, е лаборатория, населена с мишки.

Както се казва в резюмето на изследването, „Молекулярният спектър от мутации (т.е. относителната честота на 12-те типа замествания на основи), придобит от предшественика на Omicron, е значително различен от спектъра на вирусите, които еволюирали при пациенти, но наподобява спектрите свързан с еволюцията на вируса в клетъчна среда на мишка."

Изследването изглежда също така сочи усилие за бързо ускоряване на еволюцията на вируса на гостоприемника чрез умишлен избор на адаптации на гостоприемника, което означава, че учените, които са провели експеримента, умишлено биха избрали мишки с много леки симптоми, но висока трансмисивност. От проучването:

Открихме, че протеиновата последователност Omicron spike е била подложена на по-силна положителна селекция от тази на всички докладвани варианти на SARS-CoV-2, за които е известно, че се развиват постоянно в човешки гостоприемници...

Тези наблюдения се състоят изцяло от „лаборатория на бялата шапка“, която извършва операция за производство на Omicron като своеобразен саморазпространяващ се „противоотрова“. Това не е абсолютно доказателство, че това се е случило, но е доказателство в съответствие с теорията. Необходими са повече доказателства, за да се знае със сигурност.

Борба с биологични оръжия

Ако тази теория е вярна, тогава гражданите на света са уловени в кръстосания огън на глобална битка за биологично оръжие, която включва конкуриращи се лаборатории и залпове от саморазпространяващи се биологични оръжия или противоотрови, които се изхвърлят върху човечеството на всеки няколко месеца. Сякаш всички живеем в град, докато Годзила и гигантски робот Трансформър се бият до смърт над нас, хвърляйки сгради и гигантски бетонни парчета по тротоарите, докато всички се опитваме да избегнем последствията.

Независимо дали тази теория за „бялата шапка“ е вярна или не, аз вярвам, че най-добрата защита е доброто хранене и добавките за повишаване на имунитета като витамин D, цинк, кверцетин, артемизинин и така нататък. Нямаме представа какви луди биологични оръжия ще пуснат по-нататък, но напълно функциониращата имунна система е абсолютно ключът към оцеляването на всичко това. Също така не би било лошо да знаете за ивермектин, хлорен диоксид, хидроксихлорохин и други спешни медицински интервенции.

За съжаление тези, които са направили ваксината срещу covid, са унищожили имунната си система и ще бъдат силно уязвими към всичко, което следва. Всичко това е част от плана за обезлюдяване, разбира се: убиване на хора с обикновени грипни щамове, като се уверите, че имунната им система е унищожена предварително (с удара).

Получете пълни подробности в днешния подкаст, който също включва удивителни новини за жени на възраст, които лъжат за статуса си на ваксина, за да се преструват, че все още са плодовити . Тъй като ваксините правят жените безплодни, мъжете зарязват жените, след като разберат, че са ваксинирани. По този начин ваксинираните жени се отстраняват от човешкия генофонд и също така губят от информирани потенциални съпрузи, които не искат „повредени стоки“ под формата на увредени от ваксина жени. Сериозно... Докато жените са склонни да търсят мъже, които са финансово заможни, мъжете искат жени, чиито яйчници са непокътнати и не са унищожени от шиповия протеин. (Несъмнено се работи по интересно изследване на човешката поведенческа антропология...)

Чуйте пълните подробности в днешния подкаст за актуализиране на ситуацията:

Brighteon.com/92bf362d-4675-4404-ae1e-61e1fa8335f3

Намерете нов подкаст всеки ден - плюс интервюта и специални репортажи - на:

https://www.brighteon.com/channels/hrreport

Следвайте ме и на:

Телеграма: t.me/RealHealthRanger

Brighteon.social: Brighteon.social/@HealthRanger

Parler: Parler.com/user/HealthRanger

Gettr: GETTR.com/user/healthranger

Rumble: Rumble.com/c/HealthRangerReport

BitChute: Bitchute.com/channel/9EB8glubb0Ns/

Clouthub: app.clouthub.com/#/users/u/naturalnews/posts

 

Предишна :ГЛОБАЛЕН СИГНАЛ: Приблизително 10 милиона души НА ДЕН са настроени на необратимо обратно броене до смъртта на ваксината, която може да унищожи МИЛИАРДИ, ако не бъде спряна през следващата година



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 672098
Постинги: 1517
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930