Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.01.2022 14:15 - Интервю с COBRA , януари 2022г.
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 136 Коментари: 0 Гласове:
0



 

   Рона: Прекрасно. Благодарим ви, че приехте да направите това интервю за Tachyon Chambers, което има няколко цели. Един, който да помогне да разберем нашата история и връзката с тахионната енергия и тахионните камери и да разширим разбирането ни за енергийното лечение с тахионната камера, за всички пазители и хора, които идват да правят сеанси. Има две части, история и предистория и как работи в лечебните сесии. Така добре ли е?

Кобра: Да. Това е добре.

Рона: Прекрасно. И така, първо, за да настроите сцената, можете ли да обясните какво е тахионна енергия? От къде идва? И каква е ролята му?

Кобрата: Добре. Тахионната енергия идва директно от Източника. Тахионите са първите частици, които са създадени, когато тази вселена се е сътворила. Така че точно това е причината, поради която те са нашата пряка връзка с Източника. Тахионите са частици, които пътуват по-бързо от светлината и по този начин ни свързват с по-високи измерения.

Рона: Добре. Така че ние смятаме, че тахионните камери могат да бъдат намерени в различни галактически цивилизации във Вселената. Каква е целта на тези тахионни камери?

Кобрата: Имаш предвид камерите на галактическия тахион?

Рона: Да, да, да.

Кобрата: Добре. Камерите, които имат някои много напреднали раси, имат камери, които са много по-напреднали от това, което имаме тук, на тази планета. И тези камери са в състояние да правят почти чудотворни изцеления. Те са в състояние да преместват материята. Те са в състояние да подравнят материята към перфектните архетипи. Така че има много напреднали технологии, които ще бъдат въведени на тази планета в някакъв момент след Събитието.

Рона: Добре. Съществували ли са камери на Тахион на Земята преди да бъде наложена карантината преди 26 000 години?

Кобрата: Да, разбира се. В Атлантида на планетата Земя наистина съществуват тахионни камери.

Рона: Добре. Добре. Пирамидите са открити по целия свят, не само в Египет. Има ли връзка между пирамидите и тахионните камери?

Кобра: Разбира се, има известна връзка, защото пирамидната структура е структура със свещена геометрия, която има много интересни възможности. И това е един аспект на технологията, който може да помогне за овладяването на тахионната енергия.

Рона: Добре. Все още по темата за пирамидите, каква е разликата между инициативна камера и тахионна камера

Кобра: Инициационна камера – Целта на инициативната камера е да генерира квантов скок в съзнанието. И това могат да направят някои усъвършенствани тахионни камери. Но тези камери не са налични на планетата Земя. Също така от съображения за безопасност, тъй като човешките същества не са в състояние да... не са готови да работят с такава напреднала технология в този момент. Те не са достатъчно духовно чисти за нещо подобно.

Рона: Добре. да. да. Добре. Воалът на матрицата поглъща много от енергията на Тахион. Без този воал всички щяхме да се къпем в тахиони. Какви промени ще има за всички нас, когато воалът падне?

Кобрата: Добре. Когато воалът падне, енергията на Тахион ще започне да се влива в човешки тела и ще започне да възстановява здравето, а също и емоционалната и психическа хармония в населението на повърхността. Така че това е, което можем да очакваме след Събитието.

Рона: Добре. И в точния момент на Събитието каква ще бъде ролята на Тахионните камери?

Кобрата: Добре. тахионните камери, които сме инсталирали на повърхността на планетата, ще провеждат много силни енергии и всъщност ще заземят много тахионна енергия за цялата планета. И това ще помогне за стабилизиране на мрежата. Така че няма да има масивни земетресения или драстични катаклизми в момента на Събитието.

Рона: Добре, добре. Тъй като все още сме в същата ситуация с карантина сега, камерите на Тахион все още не работят с най-високия си потенциал. Можете ли да ни кажете повече за актуализацията или промените в камерите на Tachyon след събитието? Ще работят ли с пълния си потенциал?

Кобра: Първо ще бъдат модернизирани енергично и след някакъв момент екипите на Плеядианците ще дадат инструкции на собствениците на камерите на Тахион, как да надградят камерите, а също така ще получат технологични подобрения в определен момент след Събитието.

Рона: Добре. Благодаря ти. Благодаря ви за първата част. Така че нека преминем към следващата част, която е малко по-дълга – Как работят сесиите. Всяка активирана от вас тахионна камера е квантово свързана с дупка на червей, която е създадена с тахионизиран кристал, обикалящ в изследователски спътник на Genesis II на нивото на воала, за да създаде проход за енергията на тахион, дупка на червей се характеризира с две крайници. Една от тях е Тахионната камера. И всички се чудим къде е другият край, моля.

Кобрата: Добре. Една точка е на тахионната камера. И втората точка е космическата станция Genesis II, която е отвъд воала. Така че тази дупка на червеи свързва източника на тахиони в кристала Genesis II и тахионната камера.

Рона: Добре. Можете ли да ни кажете малко повече за това как работи това? Връзката.

Кобра: Работи чрез квантово заплитане. Така тахионите, които са на сателита Genesis II, са квантово заплетени с тахионите, които са в тахионната камера. И това създава определена връзка, към която тахионите могат да текат свободно, независимо от воала.

Рона: Добре. Бихме искали да знаем и малко повече за галактическите екипи, които управляват камерите на Тахион. Каква е функцията на плеядианците по време на камерните сесии на Тахион?

Кобрата: Добре. Всяка камера на Тахион има екип на Плеядиани, посветен на тази камера и докато в камерата се провежда лечебна сесия, тези Плеядианци помагат с лечебни енергии и балансиращи енергии чрез собствените си квантови технологии. Те проектират определени енергии през дупката на червея в тахионната камера и подпомагат лечебния процес, протичащ в камерата.

Рона: Добре. Може ли да има други същества, които придружават сесията на Тахион?

Кобрата: Да. Понякога участват и други раси като сирианци или позитивни Андромедани. И много пъти има и ангелски същества, които помагат в лечебния процес.

Рона: Добре. Има ли същества, които участват в грижите за Тахионната камера извън матрицата?

Кобра: Те са извън матрицата и проектират енергии в матрицата.

Рона: Добре. Някои хора виждат и усещат същества, работещи върху тях по време на сесиите и могат да имат болезнено, доста болезнено сетивно изживяване, като физическото движение на тялото ви. Можете ли да обясните как правят това?

Кобрата: Добре. Лечебните екипи изпращат силни енергии през тялото и през енергийното поле. И понякога това създава процес на детоксикация, който може да бъде леко болезнен, тъй като токсините напускат тялото. И след това може да настъпи силно излекуване. Така че понякога можете да имате доста интензивно преживяване, докато лежите в камерата. Не винаги, но понякога това може да бъде доста интензивно.

Рона: Да. да. Когато се активира тахионна камера, се създава вихър. И ангелско същество се закотвя към местоположението на Тахионната камера. Каква е ролята на това ангелско същество?

Кобра: Това ангелско същество е действителният пазител и пазител на енергиите на камерния вихър. И управлява енергиите, протичащи през Тахионната камера, и се грижи всичко да се случва възможно най-хармонично и положително.

Рона: Добре. Можем да кажем, че тахионните камери имат две основни функции. Всъщност създаденият енергиен канал никога не спира. Така че ние имаме енергийното лечение за човека и действието, което има и върху планетата. Можете ли да ни кажете повече за действието на планетата, Светлинната мрежа?

Кобрата: Добре. Всеки път, когато има активна лечебна сесия, енергиите текат предимно за лекувания човек, а когато няма лечебни сесии, камерата работи като енергиен проводник за енергиите, които отиват директно в планетарната енергийна мрежа и спомагат за стабилизирането и хармонизиране на енергийната мрежа, каквото е необходимо в този конкретен момент.

Рона: Добре. Благодаря ти. И в допълнение към това, камерата има енергиен радиус от около 30 до 40 километра около нея. Какво се случва в това поле със съседите?

Кобра: Това е размерът на енергийния вихър около камерата. И вътре в този енергиен вихър има силна енергия, която хармонизира и пречиства всичко.

Рона: Добре, добре за съседите. Да преминем към енергийното лечение на хората. Лечението започва, след като човекът легне под пирамидата и има много фактори, които влизат в действие по време на сесия в тахионната камера, като нашето емоционално състояние в момента или свободна воля или съзнание, ако можете да се отпуснете, а също и астрално , съюзи и т.н., и така нататък, най-общо казано, Тахион не лекува. Тяхната цел е да осигурят енергията, необходима на тялото да се лекува. Тахионната енергия е просто естественият катализатор за този процес на самолечение. Или може да се каже, че не енергията на тахион идва да работи върху нас, а енергията на нашето собствено тяло ще синергизира с информацията за нашата първоначална същност, която се намира в тахионната енергия. Нашите енергийни тела са динамизирани от тази тахионна енергия и нашата вибрационна скорост се увеличава значително, за да позволи трансмутация на ниски честоти с информацията за нашата честота на произход, работата продължава в три или четири дни след сесията, където нашата вибрационна скорост отива надолу в този период, малко по малко. Какво мислите за това опростено описание?

Кобра: Трябва да използвате собствените си насоки дали това е вярно или не. Трябва да влезете вътре и да почувствате връзката си с Източника и да видите дали това е вярно.

Рона: Добре. Можете ли да обясните каква е същността на произхода?

Кобра: Не мога да обясня, защото това е терминът, който не използвам, така че не знам какво има предвид авторът с това.

Рона: А, тогава какъв термин използваш?

Кобрата: За какво?

Рона: За да се върнеш към своя произход, кой си?

Кобрата: Вашето висше Аз, вашата душа, имам предвид...

Рона: Вашето висше Аз. Добре.

Кобра: Това е обяснявано толкова много пъти. Не мисля, че е необходимо да отговарям на този въпрос.

Рона: Добре. Някои хора смятат, че работата започва три-четири дни преди сесията, дори три или... Дори имах хора да казват по-дълго от това. Можете ли да обясните защо имат усещането, че работата започва преди сесията?

Кобрата: Добре. Веднага щом човек възнамерява да отиде в камерата за лечебна сесия, екипите на Светлината вече започват работа, за да подготвят човека за лечебната сесия и камерата да получи правилната комбинация от енергии за лечебната сесия.

Рона: Добре. Добре. Така че, като говорим за различни енергийни тела според вашата диаграма, със седемте равнини на сътворението, всеки разделен на седем подплана, това са 49 подплана от най-плътната физическа равнина до най-високата Божествена равнина. За да разделим това на две части, има първа по-ниска част от най-плътната физическа равнина до по-ниската ментална равнина, където негативността може да се прикрепи като равнини под влияние и регулиране на матричните контролери и втора по-висока част от по-високия ментален план към Божественото ниво, където сме на най-ярките планове, където никаква негативност не може да се прикрепи. Съгласни ли сте с това разграничение между по-ниски планове, които могат да бъдат манипулирани от тъмни сили, и по-високи планове, които не могат?

Кобрата: Да. Съгласен съм.

Рона: Прекрасно. Можете ли да обясните енергийната работа на тахионната камера за по-ниските равнини?

Кобрата: Добре. Какво правят тахионите – те протичат през по-ниските планове през физическото тяло, през етерното тяло, през астралното тяло, през менталното тяло и хармонизират и изравняват всичко. Те намаляват количеството на първичната аномалия и увеличават количеството Светлина в тези тела.

Рона: А за превъзходните самолети?

Кобра: Те всъщност също текат през тези висши тела, през тялото на душата и през висшите тела и през по-високите измерения на същността на душата. И там също увеличават Светлината и всъщност правят връзката между душата и личността по-силна.

Рона: Добре. Можете ли да обясните как енергията на Тахион работи с Его триъгълника, Атма, Буди, Манас?

Кобрата: Добре. Всъщност това, което правят тахионите – те активират постоянни атоми на тези по-високи равнини и чрез активиране на постоянни атоми увеличават нещо, което бих описал като скорост на Издигане. Те проявяват повече от енергията на Божествената воля за Възнесение. Така те всъщност ускоряват процеса на Възнесение.

Рона: Добре. И така, между нашите минали животи и сега, докато живеем в матрицата, как негативните спомени влияят на нашите енергийни тела?

Кобрата: Добре. Всеки спомен, всяко събитие, което не е изчистено напълно, създава сигнатурен отпечатък в енергийните тела. И някои от тези отпечатъци не се изчистват между инкарнациите и се предават в следващото въплъщение. Така че докато живеем тук в това въплъщение, сега някои от тези отпечатъци са все още тук. И една част от лечебния процес в камерата е изчистването на тези отпечатъци.

Рона: Добре. да. Това е… така, и по колективен начин, всички хора, които правят тахионни камерни сесии излъчват енергия в заобикалящата ги среда, тахионната енергия и в колективното съзнание, можете ли да ни обясните този процес?

Кобра: Много е просто. Хората, които са били в камерата, са получили определено количество тахионна енергия и започват да излъчват определено количество от тази тахионна енергия към заобикалящата ги среда.

Рона: Добре. да. Каква енергийна работа се случва между двама души, които правят сесия заедно? Например, родител и дете, или двойка или приятели.

Кобрата: Добре. Тяхното енергийно поле се хармонизира и можем да очакваме и връзката им да стане по-хармонизирана.

Рона: Добре. Така че е положително.

Кобрата: Да.

Рона: За човек, който току-що е починал, как могат тахионните камери да помогнат на душата им да стигне до други равнини? Слагаме само снимки на хора и за съжаление, докато все още има карантина, поставянето на снимката на починалия в камерата не ги извежда от матрицата. Съгласни ли сте с това?

Кобрата: Добре, всъщност [това] може да помогне на този преход на починалия човек в Светлината. Човекът няма да успее напълно да избяга от матрицата, но може да избяга от залавянето на тъмните сили на етерния план и по-ниския астрален план. И това може да помогне на човека да влезе в зоната, където е относително спокойно и спокойно обкръжение на астралния план.

Рона: Добре. А можете ли да ни кажете за ползите от това за сеанси за бременна жена и бебе?

Кобрата: Да. Всъщност това може да помогне на майката да облекчи процеса на бременност и също така може да помогне на детето да се закотви по-хармонично във физическото тяло.

Рона: Добре. Така че може да помогне при раждането

Кобрата: Да. С целия процес.

Рона: Прекрасно. Защо е полезно да се правят сеанси в тахионната камера на етап бебе до 12-годишна възраст?

Кобрата: Добре. Може за всяка възраст да има определени предизвикателства и определени предизвикателства в развитието, а тахионната камера помага за намаляване на тези предизвикателства и хармонизиране на процеса.

Рона: Добре. Препоръчвате между три до шест сесии. Как се развива работата по време на сесиите?

Кобрата: Добре. Това е само обща оценка, защото не е практично хората да очакват да имат все повече и повече сесии, освен в определени случаи. Но бих казал, че ако правите това редовно, можете да имате по-дълготраен ефект в тахионната камера.

Рона: А през следващите месеци?

Кобрата: Същото.

Рона: Същото, добре. Тахионната камера не е магическа пръчка или влакче в увеселителен парк. Можете ли да коментирате факта, че ежедневната работа е важна?

Кобрата: Добре. Тахионната камера е просто инструмент, който може да ви помогне във вашия собствен процес, но вашето собствено решение все още е ключът. Така че, ако не съдействате активно в лечебния процес, каквото и камерата да ви помогне да излекувате, можете отново да безпокоите с вашите действия и решения. Така че, ако работите заедно с камерата, това може да има доста драстични, доста магически резултати. Ако работите срещу лечебната енергия на камерата, ще развалите тези резултати.

Рона: Добре. Някои хора не усещат нищо по време на сесията. Как можете да ги уверите, че работата все още се върши?

Кобрата: Добре. Няма условие, че трябва да усетите нещо за свършената работа. Понякога работата се извършва на подсъзнателно ниво. Понякога работата се извършва на клетъчно ниво. Не винаги дава видими ефекти, но ако използвате камерата достатъчно дълго, определено ще забележите разлика, ще забележите промяна.

Рона: И какъв съвет можете да дадете, за да се възползвате максимално от една сесия?

Кобра: Първо, нямайте никакви очаквания или предварителни идеи как трябва да изглежда сесията, просто бъдете отворени и спокойни, колкото е възможно, и просто се предайте на процеса.

Рона: Да. И в контекста на карантината, която все още изпитваме, възможно ли е фините ни тела да прекосят воала по време на сесия на Тахион?

Кобрата: Всъщност това е възможно. Можете да имате проекция на тялото в корабите-майки. Някои хора са изпитали това, защото създаваме определено, бих казал квантово предаване между камерата и корабите-майки, които са отгоре и могат да се случат определени неща.

Рона: Добре. Наскоро видяхме експлозия в броя на тахионните камери във Франция. Има ли връзка с ключовата роля на Франция в глобалното освобождение?

Кобрата: Да, разбира се. Много се работи енергично с Франция и особено с Paris Goddess Vortex. И това, разбира се, спомогна за създаването на този много силен интерес към камерите на Тахион във Франция, защото Франция е една от малкото ключови страни за процеса на планетарно освобождение.

Рона: Добре, страхотно. Можем ли да разгледаме текущата ситуация с вируса COVID. Могат ли камерните лечения на Tachyon да трансмутират информацията за информационната РНК (иРНК) на ваксините и да елиминират токсичността на съединенията на ваксините?

Кобра: Бих казал, че тахионните камери намаляват вредните странични ефекти от всичко, което се случва с човешкото тяло. Тя не променя химическия състав на тялото, но енергията на Тахион хармонизира енергийния поток през тялото. Хармонизира системата на чакрите. Той хармонизира имунната система, която след това се справя с цялата ситуация възможно най-ефективно.

Рона: Добре. Така че ваксината блокира енергийно човека. Ваксините влияят на връзките между висшето Аз и човешката личност. Как може тахионната камера да помогне на този проблем?

Кобрата: Добре. няма нищо, което наистина може да прекъсне връзката ви с вашето висше Аз, без връзка с вашето висше Аз, вие бихте умрели. Така че винаги има известно количество връзка и тахионна камера просто разширява тази връзка, хармонизира се с тази връзка.

Рона: Добре. имаш ли време за още няколко въпроса?

Кобрата: Добре.

Рона: Има много информация и повярвайте ми, постоянно ме питат за медицински легла и някои хора казват, че те все още съществуват и се използват от позитивните военни. Възможно ли е това преди Събитието?

Кобра: Отново ще кажа, че медицинските легла няма да бъдат достъпни за населението на повърхността преди Събитието.
Рона: Да. Както преди. да. И така, каква е разликата между медицинско легло и тахионна камера?

Кобра: Разбира се, това са две различни технологии. Медицинските легла всъщност са устройства, които пренареждат атомната структура на физическото тяло. И те могат с това да лекуват органи, могат да пренареждат органи. Те могат да растат липсващи крайници, където тахионните камери са по-многоизмерни. Те работят на всички нива на творения наведнъж.

Рона: Различни самолети. да. И така, стигаме до края на нашето интервю. Имате ли някакво конкретно послание към повърхностното население на планетата в този труден момент?

Кобрата: Да, определено. Много е важно в този момент да задържите Светлината, да закотвите Светлината, във вашата собствена Светлина, в собственото си тяло, в собственото си енергийно поле и около вас. И също така да използвам здравия разум, ние сме в периода на лудостта на края на времето, не се фокусирайте твърде много върху това. Използвайте здравия разум.

Рона: Да.

Кобрата: Здравият разум е много важен.

Рона: Да. Е, много ви благодаря Cobra, че отделихте време да отговорите на всички тези въпроси, защото тази информация наистина е голяма помощ. Бих искал да благодаря на Гуен от градината Pleiadian в Бретан и на Ерик, който помогна да запише всичко. И кой знае, може би скоро ще се видим. Сега ще спра да записвам.

Кобрата: Добре.



Благодаря на Рона, на Хошино и на SIPFCTEAM за тяхната помощ

https://tachyonetvie.blogspot.com/2022/01/cobra-interview-sur-les-chambres.html

https://jardindespleiades.fr/interview-cobra-chamber-tachyons/



Прочетете във:
Franзais

Вашите освободени от данъци дарения са оценени и помагат за финансирането на нашия уебсайт за доброволци и сиропиталище

Отказ от отговорност: Ние от Prepare for Change (PFC) ви предоставяме информация, която не се предлага от масовите новини и поради това може да изглежда противоречива. Мненията, възгледите, изявленията и/или информацията, които представяме, не са непременно популяризирани, одобрени, подкрепяни или съгласни от Prepare for Change, нейния лидерски съвет, членове, тези, които работят с PFC, или тези, които четат съдържанието му. Да се ​​надяваме обаче, че са провокативни. Моля, използвайте проницателност! Използвайте логическото мислене, собствената си интуиция и собствената си връзка с Източника, Духа и Природните закони, за да ви помогне да определите кое е вярно и кое не. Чрез споделяне на информация и засаждане на диалог, нашата цел е да повишим съзнанието и осъзнаването на висшите истини, за да ни освободим от робството на матрицата в тази материална сфера.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 658398
Постинги: 1499
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031