Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.01.2022 09:16 - Откровения – Планетарна актуализация
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 826 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ОТКРОВЕНИЯ — ПЛАНЕТАРНА АКТУАЛИЗАЦИЯ
януари 2022 г

Основните цели за премахване на първична аномалия и химера на Земята и Слънчевата система продължават да напредват.

В момента постигаме големи крачки в процеса на премахване на Кабала, особено в нефизическите сфери. Няколко членове на Кабала вече са прехвърлени на централното слънце - някои от причините за най-лошите неща и повечето от лошите условия на Земята са премахнати.

Тези същества са свързани с всяко човешко същество, имат плазмени връзки, които са продължение на собственото им тяло и в същото време присъстват във всяко човешко същество. Тъй като тези същества са с по-високи измерения, части от телата им се простират във всяко човешко тяло под формата на плазмени импланти.

Можете да си представите същества от химери с черни инсектоидни форми, които след това имат някакъв орган в телата си, който след това е прикрепен по същия начин към всяко човешко тяло. Той е в същата форма като органа на химерата, което впоследствие води до паразитни качества, тъй като съществото на химера е в състояние да изсмуква енергия от хората само чрез това сходство във формата - което е приблизително как функционират негативните извънземни с по-високи измерения на Земята.

Този механизъм на изсмукване на жизнена енергия от хората се случва основно чрез всеки по-голям имплант и е причината за по-бързото стареене.

Не забравяйте, че патриарсите лесно достигнаха 900-годишна възраст на повърхността и много хора в Земята все още са много по-стари от това, въпреки че имат основно същите тела.

Но тези паразитни дренажи също имат ефект, че хората преминават през повече борби. По принцип някои изцедени енергии водят до стресови преживявания и привличат проблеми от всякакъв вид, тъй като вашата естествена защита (някои са я наричали енергията на Ки, Чи през цялата история) също се изтощава, което означава, че страдате от всякакви атаки.

От своя страна това означава, че премахването на тези членове на Кабала също освобождава тези привързаности от всички човешки тела едновременно. По принцип само вашите конспиратори са били свободни от някои от тези плазмени аксесоари, ако се присъединят към тези тъмни лордове.

Отстраняването може да доведе до това, че много хора с повишено съзнание почувстват нещо, което да освободят от телата си и телата си, внезапно да се почувстват по-леки от преди — ТАКА ЩЕ СИ СИ СИ БИЛ СВИДЕТЕЛ НА МИСЛИТЕ НА ГРУПАТА, ИЗЛИЗАЩИ ПРЕЗ СОБСТВЕНОТО ВИ ТЯЛО.

Въпреки това, за всеки член на Кабала има задънена улица, която възниква по време на отстраняването им, нещо, което води до голяма вреда за хората и цялата Земя – като бомби, изстрелвани в различни нефизически сфери, само в случай, че тези импланти са се освобождава..

Плеядианците работят върху решения на тези механизми за блокиране през последните няколко десетилетия и работата им определено се отплаща, тъй като те компенсират и запълват празнините, оставени от отстранените плазмени импланти. Без тези стабилизации от Плеядианците, МНОГО ХОРА ПРОСТО ЩЕ ПОЛУДЯВАТ МОМЕНТАЛНО ИЛИ ЩЕ ПОТРЕБЯТ СЕРИОЗНИ ФИЗИЧЕСКИ НАРАНИ.

В същото време Силите на Светлината също са способни да освобождават големи заложници и мащабни жертви на живот.

Можете да си представите, че Химера улавя няколко извънземни от „Моби Дикс“ и ги използва като източник на енергия, след като ги погребва под привидно безкрайни слоеве от паразити, които източват енергията им и отдават по-голямата част от нея на Химера. Със сигурност е грозно през какво са преминали тези големи, много стари и дружелюбни форми на живот.

Това само по себе си е огромно облекчение за много хора, с изключение на нашите паразитни извънземни в йерархията на химерите. Това означава, че енергийната рецепта на химерата става все по-голямо бедствие с всеки изминал ден и може да доведе до повече изплащания, въпреки че дори те бързо се отменят и неутрализират на този етап. И така, както предвиждат Бенджамин Фулфорд и много други.

Освен това общото помрачаване на човешкия ум ще отшуми и фалшивата и информирана от кабала система ще става все по-очевидна за онези, които се събуждат от аномалията.

Докато повечето световни лидери ще бъдат психически блокирани до самия край, това ще доведе до сериозно напрежение, тъй като лидерите просто не могат да видят какво е истина и какво определено ще се случи, за разлика от пробуждането на населението все повече и повече.

Следователно правителствата ще останат твърди до края, тъй като кабалата ще държи илюзията по-дълго за контролните и властовите структури на човечеството. Тези лидери остават устойчиви на всяко предаване на истината досега и абсолютно не вярват, че Светлите сили тепърва ще променят драстично живота на Земята.

Някои висши лидери зад правителствата, които са преживели промяна в предишни цикли, се държат в илюзията, че ще бъде същото с тази промяна на вековете – нещо, което просто няма да се случи, тъй като не ни достига универсална промяна.

Същите типове ментални блокове се задават от демонични същества и същества и, в крайни случаи, дори самите висши кабали за всичко, което все още упражнява контрол над човечеството.

Освен това Кабала вече се отказа от много от своите последователи, изпращайки им стил „камикадзе“ – само за да спечели още няколко минути, преди да бъдат напълно победени. Много от вашите миньони служат като пушечно месо в продължение на няколко месеца и например са изпратени срещу най-великите Работници на Светлината и Звездни семена — няма нужда да казвам, че те се транспортират извън Земята до планетите за осъждане или бързо изцеление.

Някои от тези слуги страдат тежко по време на отстраняването и въпреки че са част от слугите на Кабала, атаките на „камикадзе“ са трудни за понасяне на моменти, свидетели на тези жертви.

Най-общо казано, всички нефизически сфери се изчистват всеки момент и това също означава, че отговорностите за всички Работници на Светлината и Звездни семена непрекъснато се увеличават.

Всеки ден все повече хора придобиват потенциала да разберат какво се случва, всеки ден повече хора преминават граници, които пречат на разбирането им за това, което наистина се случва.

И всеки човек, който преминава в Силите на Светлината, плаща хиляда пъти повече за тези, които помогнаха в такова ново издигане.

От противоположната страна ще има праг, където Кабала ще събира „своите“ хора. Помислете само за ваксинацията, която Кабала вижда като съгласие да се присъедини към тяхна страна, за да води войната си срещу силите на светлината. Този вид съгласие е очевидно абсурден, защото вече не е свободно решение, тъй като много страни изискват хората да работят и да получават каквито и да било доходи.

Всеки път на Земята е едно и също нещо, тези паразитни извънземни създават илюзията за свободна воля, но всъщност принуждават формите на живот да се подчиняват чрез много сложни системи, които се преструват, че не ги принуждават.

Но, разбира се, принудата, чрез която кабала печели членове и „доброволци“, все още остава и това е и причината, поради която много от негативните ефекти от тези нови задължителни мерки ще бъдат неутрализирани и обърнати от леките сили след събитието (както е посочено от змията).

Следователно Силите на Светлината са наясно, че сложните системи на Кабалата служат само на една цел и това е паразитизъм в най-тежката му форма, убиващ формите на живот и изкормването на душите. Това от своя страна е най-голямото престъпление, което съществува и следователно ще доведе до най-тежките наказания от един от най-големите трибунали, създавани някога от Галактическата конфедерация – тези военнопрестъпници определено ще бъдат съдени според масовия убиец, който са породили.

Проблемът е, че тези хора, които са се присъединили към кабалата или осъзнават по пътя, че техният „кармичен“ дълг е твърде висок, вероятно ще се присъединят към кабалата още повече, защото не виждат никакъв шанс да продължат живота си (особено като хора) с такива духовни дългове за уреждане.

Смешното е, че заговорът е уредил това по начин, че точно тези хора ще се опитват да дебатират и потискат другите за по-добри условия, тъй като смятат, че са в състояние да направят това (а всъщност са били поставени на такива позиции в йерархични човешки живот) – точно обратното на истината.

Това е нестабилната част от преминаването към следващия цикъл, който вече започнахме да изпитваме с настоящите повлияни от пандемията мерки около нас. Това напрежение вероятно ще расте за повечето хора, особено тези, които все още не са отдадени на Силите на Светлината.

Още по-важно е разпространението на съзнанието към все по-яркото съзнание на човечеството – вижте например тази статия за вдъхновение какво всъщност всеки може да направи, за да помогне на повече хора към продължаването на първия истински Златен век на Земята.

Източник: http://theunveiling33.blogspot.com/2021/12/situation-updat



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 670039
Постинги: 1514
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930