Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2022 13:35 - ПОЛЕ СЪРЦЕ ,ХОРА , ГАЛАКТИКА
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 240 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 25.01.2022 13:36


imageimageimage Влиянието върху социалното и планетарното електромагнитно поле чрез вибрацията на чувствата.
.
Свещеното пространство на сърцето понякога е наричано тайната камера на сърцето, то е непреходно измерение на съзнанието, от което се проектира тороидално електромагнитно поле с друго по-малко електромагнитно и навлиза вътре в Космоса е центриран върху една и съща ос...
Лабораторни изследвания (Mathematics Heart Institute) показват, че електромагнитното поле на сърцето може да бъде засечено от други индивиди и може да даде измерими ефекти върху човек на пет метра разстояние, това е полето на e ритмичен енергиен строн гер продукт за тяло.
Мислите, нагласите и емоциите на всеки отделен човек излъчват отделни електромагнитни енергийни полета. Тези индивидуални среди, изпълнени с полето, не само влияят на вас, здравето ви и възгледа ви върху живота, но също така могат да повлияят на връзките и преживяванията ви в социалните ви среди, начина, по който взаимодействате с хората, или an you"re i в една стая с тях.
Последователните и истински нагласи на любов, радост, щастие, грижа, мир и състрадание променят енергичното изражение на средата – и двете на местно ниво – при среща, на която присъствате – и двете глобално.
Последователността е високоефективно състояние, при което всички системи на тялото работят заедно в хармония.
Повишаването на личната съгласуваност създава изравняване на ума, тялото, емоциите и духа чрез силата на сърцето.
Сърдечната съгласуваност действа като зареждащ фактор, добавяйки сила и ефективност на вашите грижи, състрадание, намерения и действия, за да помогнете на света.
.
Електромагнитен социален лагер
.
Нали знаете онези дискусии на работните срещи, които се превръщат в конфликти?
Ами тези кавги между роднини?
Щом някога сте били свидетели на нещо подобно, трябва да ви е било неудобно и да си мислите: "Защо съм тук? "Каква загуба на ценното ми време" и т.н.
От друга страна, вероятно сте били на определени места с хора, общуващи през сърдечното пространство и може би сте чували коментари, че енергията в стаята (социалното електромагнитно поле) е била добра, стимулираща, топла, четете и каните. Обикновено хората в този вид среда се чувстват освежени и заредени с енергия и много от тях не знаят защо, но просто знаят, че се чувстват добре.
Сигурен съм, че повечето хора са преживели гореспоменатите ситуации веднъж или няколко пъти. Колективната енергия в една стая представлява социалното електромагнитно поле, което вибрира на определена честота. Цялостната честота на помещението, или вибрацията, се основава на колективната честота на отделните хора в стаята.
Често, когато някои хора поемат инициативата, те могат да променят колективната вибрация на стаята, като повишат собствената си индивидуална вибрация. Това може да стане, когато излъчваме мирна нагласа и усещане за спокойствие, което се влива в околната среда, докато дълбоко слушаме сърцето ви, с намерението да останем тотално неутрални без преценка, независимо от това, което се обсъжда.
Така говоренето през сърцето става по-лесно и обективно, без да се оставя отрицателната енергия да се оттича надолу по колективното електромагнитно поле. Въпреки че понякога не можете да ги предотвратите да се случат, преценките и критиките в повечето случаи са отговорни за намаляване на вибрацията на електромагнитното поле в комуникационните среди (срещи или лични диалози).
С практиката можем да се научим да възстановяваме индивидуалната си вибрация, като общуваме с другите, винаги от безопасно и дълбоко място в сърцата си, слушайки другите от неутрално, неосъждащо пространство. Докато това се практикува, енергията на околната среда и социалното електромагнитно поле ще бъде по-силна.
Това става по-лесно и по-лесно и всички около вас започват да изпитват по-голям дял от последователно взаимодействие, спестявайки голямо количество енергия.
.
Електромагнитно планетарно поле.
.
Планетарната полева среда включва Земята и всички нейни хора. Голяма част от това се граби от колективната съвест на обитателите.
Излъчването на любов в околната среда на планетарното поле повишава положителната енергия, което улеснява планетата и нейните обитатели да се движат и прехвърлят натрупаната отрицателна енергия.
Дори изпращането на две минути любов на ден на майката Земя може да промени всичко. Все повече хора усещат интуитивния устрем да участват в този тип групови упражнения заради нарастващото чувство за отговорност като болногледач.
Отговорност е да изхвърлям боклука, докато живея в нечия къща.
Също така помага да отделим време за визуализиране на планетата по желания начин, защото мислите и въображението предхождат създаването и проявлението на това, което се опитваме да постигнем. (Без значение дали става въпрос за къща, кола, връзка, призвание и т.н. )) В допълнение към полагането на повече грижи за Земята, друг важен аспект от изместването на планетарната честота е осъзнаването на необходимостта да бъдете по-отговорни към собствената си енергия, мисли, чувства и емоции. Действия.
Това особено ще актуализира личната и социалната среда.
Помнете, че винаги създаваме ефективна или неефективна полева среда с всяка мисъл, чувство и отношение, с които живеем или излъчваме.
Съзнателно можем да внесем положителни промени в личните и социалните си среди. Така позитивната среда на лагера ще умножи потенциала ни да живеем по-балансиран и радостен живот.
Като семейство нека заедно помогнем и повишим планетарния тонус.
.
Подгответе електромагнитното си поле
.
Приготвянето сутрин преди всяка среща или взаимодействие ще ви помогне да изгладите деня и най-вече да намалите стреса.
Как се приготвя:
- Отделете няколко минути тишина, за да дишате през пространството на сърцето си.
-Вижте и почувствайте поддържането на балансиран и неутрален тон в срещите и взаимодействията си с хората.
-Поискайте интелигентността си от сърце да ви предупреди дали започнете да съдите, критикувате или прекалявате с драмата.
.
Случи ли се това, представете си, че дишате и се връщате в сърдечното си пространство, възстановявайки вибрацията си, без да се съдите, че губите енергията си. Бъдете добри към себе си и знам, че това се случва на всички нас от време на време. Също така изпращайте любов и положителна енергия на срещите и срещите си преди влизане.
Това ще ви помогне да предвидите електромагнитното поле на околната среда.
Светлината на Сирия

   https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=125376286652036&id=100075389942892







Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 676646
Постинги: 1519
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930