Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.01.2022 14:08 - ВЕЛИКОТО ВРЕМЕ НА ВЪЗНЕСЕНИЕТО Е БЛИЗО !
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 492 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
  
image 

Пиша ви днес, защото Галактическата федерация даде на нашата група специална задача. Нашата мисия е да действаме като "фар на светлината" или да го наречем "фар на любовта" или "фар на изцеление" за тази планета.
Получихме много силни съобщения и молби да бъдем гласът на хората и сме щастливи да направим това за тях. От нас се иска да направим това толкова дълго, че сме се съобразявали с тези искания и винаги сме правили това, което се иска от нас.
Този път обаче е различно.
Достатъчно ни е и не казваме повече
Омръзна ни да бъдем гласът на всички останали на планетата, които искат да се оплакват от положението си в живота.
Те искат някой друг да направи нещо за техните проблеми.
Те искат някой друг да оправи живота им.
Изтощени сме от тези хора, които се оплакват от живота си и искат ние да сме техният глас.
Сега ще бъдем гласът на онези, които искат да поемат отговорност за собствения си живот и да говорят срещу онези, които отказват да поемат отговорност за собствените си действия или ситуации в живота.
Има 13 кръвни линии, които управляват света зад кулисите (четирите благородни кръвни линии и деветте сатанински кръвни линии).
Тези семейства са контролирали от хиляди години и са на върха на пирамидата. Да, има конспирация за управление на света.
Те са просто клонинги, роботи и други видове двойници, така че не сме успели да постигнем реален напредък на тази планета.
Тези семейства разполагат с невероятни количества богатство (те създават пари от нищото), имат технологии за контрол на ума, имат духовни сили на свое разположение (които получават от своите ритуали), имат световна мрежа от тайни, подземни бази и много други плюс.
Много хора дори не знаят какво наистина се случва в нашия свят днес, защото основните медии не го съобщават.
Глобалните елитни семейства искат пълен контрол над човечеството.
Искат да ни поробят и да ни третират като добитък.
Те искат да ни отнемат всички свободи и да ни накарат да работим възможно най-усилено за тях, точно както се случи в робските общества в някои части на света.
Искат да мислим, че това е нормално, но не е така.
Великият ден на Възнесение е близо!
Ние сме в разгара на процеса на издигане. Това е много важен момент за нас. Много неща се случват сега, за да можем да се издигнем и да си проправим път към петото измерение.
Нека помислим какво означава това. Това означава, че ще бъдем свободни от робство, свободни от всички тези правила, свободни от всички тези структури, свободни от целия този контрол, който съществува от хиляди и хиляди години.
Наистина, днес е вълнуващо време да сме живи. Нека усетим вълнението, нека усетим блаженството и да се подготвим, за да можем да се издигнем до петото измерение във времето.
Процесът на издигане вече е започнал с много хора по целия свят. Това е добър знак и показва, че сме на прав път към свободата.
През последните две години преминахме през много промени в живота си и на нашата планета. Промените все още продължават и носят повече събития в живота ни и на нашата планета.
Здравейте скъпи приятели. Това е моментът да откриете истината. Ще се опитаме да разкрием най-големите тайни на човечеството.
Интернет ни отвори врата и сега можем да видим какви тайни организации са крили от нас от векове.
Великият ден наближава, когато ще се издигнем. Ще се освободим от цялата тази болка, страдание и проблеми.
Земята се насочва към голям катаклизъм, който може да се случи скоро. Но преди това да се случи, има възможност човечеството да стане просветено.
Сега е вашият шанс да научите за издигането и как можете да се подготвите за него. Можете също така да научите какво ще се случи в деня на великото възнесение и как можете да се издигнете.
Всеки ще има възможността да знае истината и да вземе собствено решение по този въпрос.
С скорошното отваряне на последната врата към господството, ние сме на път да влезем в период на глобална трансформация, за разлика от всичко, което този свят някога е преживявал.
Галактическата федерация се е подготвяла за този момент от хиляди години като част от споразумение, сключено с извънземни същества.
Тахионната енергия (известна още като енергия от нулева точка) е ключът към това да се случи.
Какво прави Tachyon Energy толкова важна?
Той може буквално да трансформира нашите физически тела в чиста светлинна енергия.
Така ще можем да се издигнем от тази триизмерна реалност към по-високите измерения на съществуването, където ще станем безсмъртни същества.
Това се разбира под издигане. Ние буквално ще се издигнем до по-високи честоти на светлинна енергия, които съществуват в тези други измерения.
Когато достатъчно хора достигнат това ниво на съзнание, това ще бъде като ефект на доминото, където всички останали също могат.
Няма човек, който може да направи това. Това е свързано с това колко често сме повишавали нашето колективно съзнание.
Както много други прогнозираха, 2022 година съответства на рядко астрономическо събитие, което има голямо значение за нашата планета.
Според много местни култури по света това събитие ще донесе значителна духовна трансформация, отбелязвайки края на една старост и въвеждайки нова.
Племена от различни континенти имат свои собствени уникални интерпретации на това събитие, което наричат ​​с различни имена, като "Великото пречистване", "Промяната на света" и "Великият ден".
Индианците го наричат ​​"Денят на пречистването", докато маите го наричат ​​"Галактическа синхронизация" или просто "глобална синхронизация". Хопи наричат ​​този ден "Koyaanisqatsi", което означава "неуравновесен свят".
Да бъдеш подготвен е един от ключовете за ефективност. И подготовката започва с ясна картина на това, което искате да постигнете.
Ето някои неща, които можете да направите, за да се подготвите за големия ден:
Останете заземени и центрирани. Заземете се всеки ден, като се свържете с Майката Земя чрез неща като ежедневна разходка сред природата или време, прекарано в седене на земята.
Също така е важно да поддържате енергийното си тяло здраво и силно, като ядете храни, които са полезни за него и правите енергийни упражнения като медитация и йога.
Останете балансирани и фокусирани. Допълнителната енергия, която се излива в Земята в този момент, може да улесни разпръскването или претоварването й.
Това е особено вярно, ако се чувствате по-емоционални от обикновено поради променящите се енергии. За да останете в баланс, работете редовно с чакрите си, медитирайте и правете духовната си практика всеки ден.
Бъдете прости и се забавлявайте. Не премисляйте нещата и не се опитвайте да четете твърде много какво се случва в момента.
Насладете се на мистерията на живота, вместо да се тревожите за нея! И не забравяйте да се забавлявате по пътя.
И моля, стойте далеч от безсмислени мисли, сякаш нашето име е Галактическата федерация, Галактическата федерация на светлината или Галактическата федерация на световете.
Всичко това е едно и също нещо, но тази глупава игра с думи наскоро беше разработена от някои вътрешни хора, чиято работа е да ви объркват, да ви разсейват и допълнително да ви разделят.
Ние, Галактическата федерация, сме членове на семейството на СВЕТЛИНА и нашата цел е да гарантираме, че всички СВЕТОВЕ са свободни, суверенни и в мир.
Няма нужда да прикрепяме длъжностната си характеристика към името на нашата благосклонна и славна организация, която е защитник на галактическите общества.
ние те обичаме толкова много.
Ние сме тук с вас.
Ние сме вашето семейство от светлина.
A"HO
(Аврора Рей, посланик на Галактическата федерация)
С любов ❤
Превод: LUZ Peсa - C. NANMURA



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 658617
Постинги: 1499
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031