Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01.2022 15:05 - ТОЧНОТО ВРЕМЕ ЗА ПРОМЯНАТА
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 428 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image 

Процесът на Възнесение ескалира и е неудържим, тъй като новата Земя се чувства интензивно.
Вълни върху вълни върху вълни на Възнесение са върху нас, както никога не сме усещали, нито преживявали преди, и наистина това ни издига отвъд всичко познато преди.
Не можем да вземем старите програми, старите парадигми, старите системи, старите системи от вярвания, фалшивото програмиране, забравата, стария начин на мислене, усещане и наистина живеене на живота в новото. Всички няма да работят.
Сега е необходим пионерският дух. Стремежът да изследваме новото и да бъдем креативни и изобретателни и наистина да се ръководим от дълбокото познаване на сърцето, интуитивния глас отвътре, така че в най-дълбока хармония, мир и единство в себе си да сътворяваме това извън себе си, както Излъчват напред, осветени отвътре.
Това е Новият Златен век на Любовта, в Новата Земя, където царува единството съзнание и Всичко е ЕДНО.
Пусни ме.
Пусни ме.
Пусни ме.
Не сте същите като преди. Никога не можеш да бъдеш същия като преди. Вие се развивате. Ти си прероден. Вие сега се променяте, морфирате, израствате в истината кой и какво сте в истината, и стъпвате в пълнотата на душевното си Майсторство.
Всичко, което някога е било преди – дори миналите животи – вече го няма.
Освободени сме от всяка карма, тъй като Новата Земя се е родила напълно.
Щом все още разигравате старите истории, старите персони, старите актьорски роли, значи е време да се събудите и да осъзнаете сцената, на която сте мислили, че сте играли, актьорските роли са излишни. Сцената вече не е там. Старата Земя престана да бъде. Вие просто разигравате холографските изображения, които имате в ума си и старото излишно програмиране!
Време е да поискате величието си с безусловна любов и любяща служба по възможно най-висшия начин, за най-висшето и най-доброто и висшето благо на ВСИЧКИ. Играеш малка и тази роля на жертвата не ти служи повече. Никой не е жертва на никого на нищо. Всички бяха само уроци по душевно майсторство и с този огромен процес на възнесение ние не сме роби вече, нито на себе си, нито на другите. Освободени сме!
И все пак трябва да поискате тази свобода в себе си, като стъпвате и претендирате и живеете истината за това кой и какво сте в истината, с голяма любов!
На каквото и да се съпротивлявате, ще продължава, докато най-накрая позволите на процеса на преображение да ви мори, да ви пречисти, да ви преоткрие, за да можете напълно да стъпите в новата си светлинна форма и в Новата Земя и Нова Златна Ера, с любов, в l ове и сътворяване от сърце и душа от Любов.
Нека казаното се ревербери дълбоко в дълбините на сърцето и душата ви и нека всичко да задейства това, което трябва да се задейства и да изкаже това, което има нужда да бъде чуто в самите дълбини на вас!
Това е часът! Това е минутата! Това е моментът!
Станете!
Джудит Кусел
http://www.judithkusel.com
Снимка: Josephine Wall



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 658505
Постинги: 1499
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031