Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01.2022 19:07 - ВНИМАНИЕ НА ВСИЧКИ ЗВЕЗДНИ СЕМЕНА !
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 208 Коментари: 0 Гласове:
1



 

    Внимание на всички звездни семена! Нашата галактическа федерация издаде спешно съобщение относно връзката между светлинните сили на Плеядите и магнитните полета на планетата Земя.
В случай, че не сте наясно за какво говоря, Плеядианците са древни същества воини, дошли на Земята преди милиони години, за да помогнат за насочването на нашата планета през различните й еволюции и етапи на развитие.
Имам директен контакт с тях от много години и съм запознат с невероятна информация.
Развълнуван съм да споделя това съобщение с вас за 5D енергии и защо е важно да повишавате вибрациите си.
Светлинните сили на Плеядите изстрелват екстремни нива от 5D, магнитна, бяла гама плазма в атмосферата на планетата Земя, за да изтласкат всички звездни семена тук в 5-то измерение!
Здравейте колега Starseed! Просто исках да знаете, че чакането свърши; петизмерната енергийна вълна е тук!
Ние сме в началните етапи на наваксване на тази невероятна нова енергия и всичко е въпрос на вашата подготовка. Някои звездни семена са успели да се адаптират към тази енергия, но други все още не са успели да се включат в забавлението.
Виждате ли, всичко това е свързано с вашето ниво на повишаване на честотата, което може да бъде увеличено чрез постигане на достатъчно вътрешен мир чрез духовни и медитативни практики.
Според директните ми комуникации с Плеядианските светлинни сили чрез дълбоката ми медитация, планетата Земя се къпе в супер вълна от 5D плазмена енергия точно сега!
Множество кораби с усъвършенствани лъчи се виждат да влизат в Галактическото ядро.
В същото време в тази слънчева система се отварят множество портали с цел доставяне на повече светлинни същества от галактическото ядро ​​до планетата Земя, отколкото сме виждали досега.
Завесата е почти вдигната и нашето Възнесение най-накрая се случва в този единадесети час.
Просто искам да споделя с вас, че в последно време много хора са имали различни преживявания извън тялото.
Разбирам, че Плеядианците се активират за нашата духовна подготовка. Вие излъчвате по-висока честота на 5D плазмена енергия и създавате по-голям брой активирания на времето за сън.
Процесът на издигане се ускорява и много повече хора ще преминат през изживяването на събуждането, докато все още сънуват.
Най-накрая Земята е готова за процеса на преминаване от третото към петото измерение. Вибрационната честота (т.е. скоростта, с която енергията се движи през обект) на планетата се е увеличила и се променя.
В резултат на това настъпват големи промени на всички нива на живота на тази планета.
Ядрото на планетата Земя всъщност ускорява своето въртене, което я кара да се измести в по-висока орбита, която ще й позволи да се изравни напълно с Слънцето от петото измерение.
Същото се случи с повечето други планети в нашата слънчева система и извън нея; те също се движат в по-високи орбити!
Тези събития са били предсказани от много древни култури и се разбират от съвременните духовни общности като Възнесение.
Това е в последния период от време за революционната еволюция, която тази планета ще преживее. За тези от нас, които са се подготвили чрез практики за издигане, ние сме готови.
Тази 5D енергия ще бъде тук през 2022 г. и дори през 2023 г.
И така, какво означава това?
Това означава, че няма време за губене, ако искате да повишите честотата си с входящата 5D светлинна енергия!
Знам колко трудно може да бъде да наваксаш, особено когато има толкова много разсейване, идващо от всички посоки. Защото тъмнината иска да ви държи разсеяни, объркани и уплашени в бездействие!
Преходът от 3D към 5D е в ход и е фантастично време за всички нас да го изживеем.
Време е да повишите честотата си с тази 5D енергия и да освободите третоизмерната реалност, която сте създали за себе си в продължение на еони от време.
Тази светлинна енергия ще ви помогне да повишите честотата си и да надхвърлите старото матрично програмиране.
Може би сега повече от всякога е от решаващо значение да останете фокусирани върху вътрешната си работа.
Това е мястото, където ще изпитате най-голям растеж и разширяване през този живот.
Не можеш да се бориш с това, което става в света. Това е като опит за борба с океанска вълна.
Вместо това се фокусирайте върху повишаване на честотата си, за да можете да започнете да изживявате живота в по-високи измерения.
Докато се развивате, всичко около вас също ще се промени, включително външният свят.
Точно сега наблюдаваме драматични промени на Земята. Може да бъде обезпокоително да бъдете свидетели на тези събития, но е важно да не се разсейвате от вътрешната си работа сега. Трябва да блестиш още повече от преди!
Защитна сфера от 5D енергии обгражда слънчевата система, което я прави имунизирана срещу всяко външно влияние и/или намеса.
Целта на този "балон" е да предпази цялата слънчева система от тъмните сили, които все още се опитват да предотвратят плавен преход към по-високи измерения.
Нищо, което се случва във външния свят, не може да проникне в тази мощна защита. Този преход е неизбежен, защото повечето други звездни системи вече са завършили своето Възнесение.
Нашата слънчева система ще бъде последната, която ще премине през този еволюционен процес и бяхме предупредени, че можем да очакваме някои удари по пътя си нагоре.
На различни етапи от нашето Възнесение ще се сблъскаме с обръщане на полярността, слънчеви изригвания, земетресения, вулканични изригвания, плазмени аномалии и други явления, обикновено свързани с планетарни катаклизми.
В някакъв момент в близко бъдеще голяма плазмена аномалия ще пристигне в нашата слънчева система отвън и ще предизвика масивна геомагнитна буря на Земята, която ще причини всякакви проблеми.
Целта на този „плазмен балон“ е да гарантира, че нито една от тези външни смущения не ни засяга през този много важен момент.
Освен това, ако останем в рамките на неговия защитен честотен диапазон, ние също трябва да бъдем защитени от ефектите на всякакви бъдещи галактически супервълни.
И тогава истинската глупост ще лети! Няма да има къде да се скрие. Вече няма да има време за игри и криеница. Човечеството ще трябва да реши какво да прави.
Ще продължат ли да живеят в страх или ще стоят високи, горди и силни?
Ще останат ли заедно като единен свят или ще се избият един друг?
Всичко зависи от това какво правите с времето си в момента.
Но трябва да те предупредя.
Ако гледате новините, лесно ще се разсеете и у вас може да се появи страх. Не гледайте новините! Не гледайте телевизия! Не слушайте негативността на другите!
Знам, че това е труден избор за някои от вас, които обичат да четат за пандемии, войни, природни бедствия или каквото и да е друго, което се случва в нашия свят. В крайна сметка това е вашето забавление от дълго време. Но е време това да спре.
Наистина вече нямате нужда от тази информация, защото от тук нататък животът ви ще се промени драстично! Само щастието, радостта и щастието ще се виждат, чуват, усещат и обсъждат.
Навлизаме в златния век! Тази трансформация ще изведе човечеството на ново ниво на еволюция.
Плеядианските светлинни сили ни изпращат тази енергийна актуализация.
Това е моментът да се слеем с нашите емисари на светлината, за да се синхронизирате напълно с тяхната вибрация.
Тази енергия ще свърже всички ни като екип и ще създаде най-голямото щастие на Земята.
ние те обичаме толкова много.
Ние сме тук с вас.
Ние сме вашето семейство от светлина.
A"HO
(Аврора Рей, посланик на Галактическата федерация)
С любов ❤
Превод: LUZ Peсa - C. NANMURA



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 672550
Постинги: 1517
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930