Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2022 16:27 - Движение напред – Душа по душа
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 266 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 29.01.2022 18:17


 Освен да помагам на другите да се справят с това, спрях да участвам в пандемията миналия юли. Просто се случи. Спрях да мисля за това. Нямах страх или бунт срещу това. Тичах наоколо, живеейки живот, както обикновено, носейки наметало от Божествена светлина и я леех навсякъде. Не стигнах до това чрез анализ. Не се опитвах да склоня никого към вярванията си. Просто направих това, което се чувствах правилно за мен по това време. Изпращах лечебна светлина на нуждаещите се всяка вечер, но освен това изобщо не се фокусирах върху нея. добре съм. Вие също имате гореща линия до Divine и ако правите това, което смятате за правилно за вас, също ще се оправите.

В резултат на това, когато бях директно изложен на covid в тесни помещения, в продължение на няколко часа, на закрито , една вечер от някой, който нямаше никакви симптоми, докато не го изложиха до следващата сутрин, не го разбрах. Знаех, че няма да го получа. Знаех, че и аз няма да го разпространявам, но от учтивост и грижа за другите спазвах предписаното време за карантина след излагането. Сега знам, че вярванията ми са твърди и работят за мен . Вашите вярвания и чувства винаги ще ви казват какво е правилно за вас. Всички имаме различни тела, умове, вяра и страхове, така че както се казва: „Аз ще направя себе си, а ти ще направиш теб“.

„Една душа в даден момент“, както казват ангелите, ние разбираме какво работи за всеки един от нас. Аз намерих своя начин да танцувам с настоящите времена и ти също намери своя начин. Независимо дали тичате наоколо без грижи или седите любезно вкъщи и поръчвате хранителни стоки; дали получавате ваксина или не; независимо дали носите маска или не, стига да слушате какво чувствате напътствани да правите, можете да направите точно това и да продължите с живота възможно най-добре. Един по един, докато премахваме фокуса си от смъртта и болестта и преместваме фокуса си към живот и живот, ние спираме да поддържаме вибрацията на пандемията и даваме сила на вибрациите на живота, любовта и благополучието. Както винаги, от гледна точка на ангелите, това, което правим, има много по-малко значение от вибрациятас които го правим.

По същия начин, когато премахваме фокуса си от страха от „загуба на свобода“ и просто си даваме свободата да следваме вътрешните си напътствия относно това къде се вписваме и как да танцуваме с настоящите времена, ние засилваме вибрацията на свободата. Ние спираме да подхранваме вибрациите на контрола, гнева и аргументите и прегръщаме свободата да мислим, говорим, действаме и създаваме, като се привеждаме в съответствие с Божественото. Познавам хора, които пътуват по света в момента, ходят на събития и дори някои напускат работата си поради вяра, защото не могат да зачитат вътрешния си компас и да останат с настоящите изисквания. Никой от тези хора не е безотговорен или нахален. Те отговарят на душата си, доверяват се на тяхното ръководство и са наистина свободни.Също така познавам хора, които избират да останат вкъщи, за да почетат факта, че телата им не са толкова подходящи за танци в настоящето време. Това също е отзивчивост към душата им. Няма един правилен път. Има правилен път за вас.

Майка ми, която има много условия, които „трябва“, според общоприетото мнение, да я държат на сигурно място у дома, реши да заведе себе си и баща ми на обиколка на националните паркове миналата есен. По нейните собствени хумористични думи: „Ако се вдигна, ще го направя, като се забавлявам!“ Баща ми, брилянтен учен, не беше толкова убеден в безопасността на самолетите, автобусите и хотелите, но без да се грижи за майка ми, продължи. Сърцето ми вечно ще се усмихва, когато гледам красивата им снимка пред извисяващите се борове в Йелоустоун. Те бяха напътствани да предприемат пътуването точно между огнища на covid вариант, между горските пожари, между всякакви препятствия. Прекараха си фантастично. Насоките са златни!

Една душа по една движим този свят напред, като слушаме вътрешния си компас, живеем живота си в любов и се фокусираме върху това, което носи добри чувства. Душа по душа прекратяваме пандемията, като се фокусираме върху благополучието, каквото и да означава това за всеки от нас. Една душа в даден момент ние даваме свобода, като свободно избираме мислите си и следователно нашата реалност. Една душа в даден момент създаваме по-добър свят чрез нашата доброта, започвайки с доброта към себе си.

Ето няколко неща, които можете да направите, духовно казано, за да помогнете за прекратяване на вибрацията на пандемията и да дадете сила на нашето красиво бъдеще...

1. Бъдете честни за това, което е вярно за вас

Отделете време в мълчание. Решете за момента да извадите мнението на всички останали от уравнението. Напомнете си: „Бог е с мен и в мен. Бог знае кое е най-доброто за мен.” Молете се за помощ, за да влезете в контакт със собственото си сърце и собственото си ръководство. Дишайте дълбоко и изчакайте, докато се почувствате спокойни.

Ако желаете, можете дори да създадете малък ритуал за контакт със собственото си сърце, като запалите специална свещ, използвате специален спрей за ароматерапия или седнете на специално място. Каквото и да ви помага да се чувствате центрирани в собственото си пространство, и вашето собствено време работи.

Когато се почувствате спокойни и свободни от външни влияния за няколко мига, тогава се запитайте: „Кой е най-подходящият и удобен начин за мен да танцувам при сегашните условия? Какви опции ми се струват добре? Какво е усещането за пътя на най-малкото съпротивление?" Седнете тихо. Ако обичате, изпробвайте различни варианти във въображението си и вижте кои се чувстват правилни и резонансни за вас.

2. Решете да уважавате, а не да спорите, вашето ръководство

Когато почувствате, че нещо е точно за вас, спрете дотук. Няма нужда от външно валидиране. Няма нужда да спорите, че вашият път е правилният. Просто слушай. Живейте според това, което се чувствате правилно и добре за вас. Други ще видят, че сте щастливи, здрави и функционирате добре и независимо дали вашият път е правилен за тях, животът ви е доказателство, че вашият път е правилен за вас. Лесно е да се аргументира идея, но много по-трудно да се спори с опит.

3. Живейте толкова пълноценно, колкото можете сега

Каквито и да са вашите насоки и избор, живейте живота си пълноценно всеки ден. В рамките на каквито и ограничения да изберете и/или да се сблъскате, направете най-доброто от това. Насладете се на всичко, което можете. Внасяйте любов в моментите толкова често, колкото можете. Това, което прави живота си струва да живеем, не са големите неща, които правим, а по-скоро любовта, която внасяме и забелязваме във всеки един момент.

Например, ако се чувствате добре като пашкул у дома, насладете се на избора. Оценявайте дома си, наслаждавайте се на ежедневните ритуали, гответе или яжте внимателно и намерете начини да се свържете онлайн, ако желаете. Ако искате да пътувате, но все още не ви е удобно, помолете за насоки, за да прегърнете същността на пътуването. Искате ли разнообразие? Нови преживявания? Да видите някого, когото обичате, или да посетите място, на което сте искали? Как можете да прегърнете същността на това сега? Можете ли да предприемете пътешествие, да създадете виртуални връзки, да гледате онлайн видеоклипове на мястото, което планирате да отидете, докато не го опознаете толкова добре, че можете да се разхождате по улиците му с пълен комфорт, когато го посетите някой ден? Намерете начини да изживеете същността на вашите желания сега и помолете за помощ от вашите ангели, които винаги ще ви водят.

Не отлагайте щастието си, докато пандемията не свърши. Намерете начини да се насладите сега и това ще ви въведе в по-голяма реалност по-късно.

Вие сте много по-важен, отколкото някога ще осъзнаете тук, на земята. Всеки един от вас е красива светлина, изпращаща любовни вълни в космическото езерце. Една душа наведнъж, ние правим този свят по-добро, по-мило и по-здравословно място. Това, което виждаме в новините, представлява само малка част от взаимодействията на 7,8 милиарда души на планетата. Огромното мнозинство се стремят към любов, здраве, щастие, мир и толерантност. Нека да премахнем фокуса си от по-малките вибрации и да се съсредоточим върху тези, които искаме да овластим 🙂

Удобен за печат, PDF и имейл
щифт
1
туит
2
Дял
Обърни се
WhatsApp
Дял
1
image




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 657759
Постинги: 1496
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031